הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי ב5 חודשים

גם אם ניקח את זה לכיוון של שנה ?
ברור שאם תתחיל להכפיל את משכי הזמן ותשמור על ערך מסת השריר תתכנס לאפשרות שהיא סבירה מבחינה פיזיולוגית.

אם היית אומר שצברת 6Kg שריר נקי בתהליך שלקח בסה"כ 9 חודשים שמהם 6 חודשי מסה ו-4 חודשי חיטוב (אותם סיימת ב-10-13 א"ש נניח) הייתי אומר בביטחון גמור שאתה מתבלבל או משקר.
ואם אני אראה לך שינוי של 3 חודשי מסה שלי שבהם לפי העין עליתי לדעתי מעל קילו לחודש?
דרך אגב 6+4=10 😛

ברור שאם תתחיל להכפיל את משכי הזמן ותשמור על ערך מסת השריר תתכנס לאפשרות שהיא סבירה מבחינה פיזיולוגית.

לא דיברתי על הכפלת זמן...
דיברתי על צבירת מסה של 6-8 קילו נקי בשנה...
כלומר עליה במסה וירידה לאחוז שומן של 11-12 אחוז לאחר צבירה של 7-8 קילו שריר.

ואם אני אראה לך שינוי של 3 חודשי מסה שלי שבהם לפי העין עליתי לדעתי מעל קילו לחודש?
Typo... 😃
אם תראה לי שהעלת 1.1-1.2Kg זה חסר משמעות מבחינה עקרונית, גם אם היית עושה זאת באמצעי מדידה מדוייק יחסית.
אני לא מבין אם מה אתה בדיוק לא מסכים? אתה חושב שניתן לצבור 2Kg שריר נקי בחודש למשך שנה?
אם הרגשת טוב עם עצמך זה יכול להספיק בכדי שתתאר את ההרגשה כ"שינוי מהותי" ובעצם זכותך וזה תיאור סובייקטיבי לחלוטין. עדיין ישנו חסם עליון לצבירת שריר בקרב מתאמנים בריאים וטבעיים וגם בקרב מתאמנים המשתמשים בסטרואידים.

Typo... 😃
אם תראה לי שהעלת 1.1-1.2Kg זה חסר משמעות מבחינה עקרונית, גם אם היית עושה זאת באמצעי מדידה מדוייק יחסית.
אני לא מבין אם מה אתה בדיוק לא מסכים? אתה חושב שניתן לצבור 2Kg שריר נקי בחודש למשך שנה?
אם הרגשת טוב עם עצמך זה יכול להספיק בכדי שתתאר את ההרגשה כ"שינוי מהותי" ובעצם זכותך וזה תיאור סובייקטיבי לחלוטין. עדיין ישנו חסם עליון לצבירת שריר בקרב מתאמנים בריאים וטבעיים וגם בקרב מתאמנים המשתמשים בסטרואידים.

מה הכוונה שלך בנקי ?
מן הסתם שאתה צובר שריר אז יצבר איתו גם שומן...
מה הגבול העליון לדעתך ?

Typo... 😃
20131105_191233.jpg
20131105_100443.jpg
20131105_121715.jpg
ההפרש בין האחרונה לראשונה הוא חודש וחצי והאמצעית היא לקראת סוף המסה שהייתה 3 חודשים וקצת

קבצים מצורפים

• 20131105_100443.jpg
    20131105_100443.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 137
  • 20131105_121715.jpg
    20131105_121715.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 133
צפה בקובץ המצורף 23331 צפה בקובץ המצורף 23335 צפה בקובץ המצורף 23336ההפרש בין האחרונה לראשונה הוא חודש וחצי והאמצעית היא לקראת סוף המסה שהייתה 3 חודשים וקצת
לא הבנתי. לדעתי אתה מפספס את הנקודה. בוא תרשום במילים מה אתה חושב שקרה בתמונות האלה מבחינת שריר נקי ותנסה לשער מה היה קורה לאחר שנה.

לא הבנתי. לדעתי אתה מפספס את הנקודה. בוא תרשום במילים מה אתה חושב שקרה בתמונות האלה מבחינת שריר נקי ותנסה לשער מה היה קורה לאחר שנה.
הטענה שלי היא שבתור מתחיל אפשר לצבור לפעמים מעל 1קילו לחודש מסת שריר נקייה

כמובן שבמסה השניה עולים לאט יותר

אני מעריך שעליתי מעל 3 ומעל 4 תקן אותי אם אני טועה

הטענה שלי היא שבתור מתחיל אפשר לצבור לפעמים מעל 1קילו לחודש מסת שריר נקייה

כמובן שבמסה השניה עולים לאט יותר

אני מעריך שעליתי מעל 3 ומעל 4 תקן אותי אם אני טועה
לא יודע להגיד בכמה עלית. אף פעם לא הייתי מוצלח במיוחד בקביעות כאלה...
העניין הוא שגם אם עלית 1.1kg שריר נקי בחודש למשך שלושת חודשי המסה האלה אין בכך שום סתירה. גם אם עלית 3kg שריר נקי, לא היית מוצא עצמך לאחר שנה עם 12kg שריר נקי ללא צבירת שומן ניכרת אם בכלל.
כאן אולי נכנסת הראיה הסובייקטיבית שלי לגבי "שינוי מהותי". 3kg שריר וחיטוב יחסי הם תוצאה טובה לשלושה חודשים אבל הם עדיין 3kg...😃

לא יודע להגיד בכמה עלית. אף פעם לא הייתי מוצלח במיוחד בקביעות כאלה...
העניין הוא שגם אם עלית 1.1kg שריר נקי בחודש למשך שלושת חודשי המסה האלה אין בכך שום סתירה. גם אם עלית 3kg שריר נקי, לא היית מוצא עצמך לאחר שנה עם 12kg שריר נקי ללא צבירת שומן ניכרת אם בכלל.
כאן אולי נכנסת הראיה הסובייקטיבית שלי לגבי "שינוי מהותי". 3kg שריר וחיטוב יחסי הם תוצאה טובה לשלושה חודשים אבל הם עדיין 3kg...😃

השאלה היא מתי אתה מתחיל להיות קטן אמונה...
מה לדעתך הגבול ועל איזה אחוז שומן ?
אני מתכוון כמובן שלמצוא את עצמך לאחר שנה עם 8 קילו שריר יותר באחוז שומן קרוב לחד ספרתי זה הישג מרשים...
אבל אם בנאדם התחיל 12 אחוז שומן ובסוף יסיים קרוב ל20 ללא חיטוב... אז דיי בטוח שהוא צבר 8 קילו שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית