דיון האם אפשר חד פעמי?

• פותח/ת השרשור alexss
  • פורסם בתאריך

alexss

משתמש פעיל
599
31
נק' מוניטין:
77
599
31
האם אפשר באופן חד פעמי לעשות 2 אימונים יום אחרי יום או לוותר על אחד?

למזלך היא עסוקה בלשחוט לי את המאמר .
ובלהבין איך לעזאזל ארבע כפול אפס זה לא אפס.

אני זוכר איך בשיעור הראשון באינפי הוכחנו שאחד שונה מאפס. איך הייתי מבסוט, חשבתי שסתם הבהילו אותי מאינפי, הנה, שיעור ראשון אני כבר יודע מהבית, בלי המורה.

לפעמים בשיעורי אינפי אני מוכיח להם שאחד שווה לאפס, רק כדי להטריל קצת. 😆

מה זה שיעורי אינפי לכל הרוחות???
חשבון אינפיניטסימלי. אחת הדרכים היעילות ביותר לגרום לסטודנט להודות ברצח רבין, מרטין לותר קינג וישו. חלק מהאנשים מכירים את זה כחדו"א, אבל חדו"א, כשמה כן היא - זה לכוסיות.

חשבון אינפיניטסימלי. אחת הדרכים היעילות ביותר לגרום לסטודנט להודות ברצח רבין, מרטין לותר קינג וישו. חלק מהאנשים מכירים את זה כחדו"א, אבל חדו"א, כשמה כן היא - זה לכוסיות.

זה היה אחד הקורסים האהובים עליי 😡

זה היה אחד הקורסים האהובים עליי 😡
כ מ ה צ פ ו י 🤣

מורן, כבר עמדתי לרשום לך "אבל אל תשאל את אלכס, הוא בטח אהב ללמוד שיטות עינוי חדשות שאותן הוא יוכל בבוא היום ליישם על הסטודנטים שלו". חבל שלא רשמתי. עכשיו לא תאמינו לי שראיתי הכל מראש 😭

ברור. אבל יום אחרי אימון מתיש אתה יותר תפוס ועייף מאשר אחרי יומיים. הסיכון גדל, גם אם בטיפה.
אל תתן את עצמך כדוגמא. מעטים המתאמנים שיכולים לקחת על עצמם את הבולגרית.
הבולגרית די בדיחה ביחס לתוכניות אחרות.

כ מ ה צ פ ו י 🤣

מורן, כבר עמדתי לרשום לך "אבל אל תשאל את אלכס, הוא בטח אהב ללמוד שיטות עינוי חדשות שאותן הוא יוכל בבוא היום ליישם על הסטודנטים שלו". חבל שלא רשמתי. עכשיו לא תאמינו לי שראיתי הכל מראש 😭

אני מפחד לשאול את אלכס שאלות כאלה 🤫

מה שתית? 😳

תמיד כשאני משתמש בסמיילים האלה אתה מאבד את חוש ההומור וחושב שאני רציני.
אני אסביר, מכיוון שאין לי מושג מה זה אומר הדמיתי מצב שבו רק מלחשוב על משמעות המילה אני מקבל כאב ראש.

י'הורס בדיחות 😉

😁 בדיחה הרבה יותר מצחיקה כשמסבירים אותה!

ואינפיניטסימלי זה אומר קטן במידה אינסופית. והוא נקרא כך בגלל הציונים שסטודנטים מקבלים בו.
חוץ מ @coldfire.
הוא חובב אינקוויזיציות למיניהן, כמו אינפי 1, אינפי 2, אינפי 3 וכדומה.

😁 בדיחה הרבה יותר מצחיקה כשמסבירים אותה!

ואינפיניטסימלי זה אומר קטן במידה אינסופית. והוא נקרא כך בגלל הציונים שסטודנטים מקבלים בו.
חוץ מ @coldfire.
הוא חובב אינקוויזיציות למיניהן, כמו אינפי 1, אינפי 2, אינפי 3 וכדומה.

😴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית