עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למזלך היא עסוקה בלשחוט לי את המאמר .
ובלהבין איך לעזאזל ארבע כפול אפס זה לא אפס.
אני זוכר איך בשיעור הראשון באינפי הוכחנו שאחד שונה מאפס. איך הייתי מבסוט, חשבתי שסתם הבהילו אותי מאינפי, הנה, שיעור ראשון אני כבר יודע מהבית, בלי המורה.
חשבון אינפיניטסימלי. אחת הדרכים היעילות ביותר לגרום לסטודנט להודות ברצח רבין, מרטין לותר קינג וישו. חלק מהאנשים מכירים את זה כחדו"א, אבל חדו"א, כשמה כן היא - זה לכוסיות.מה זה שיעורי אינפי לכל הרוחות???
חשבון אינפיניטסימלי. אחת הדרכים היעילות ביותר לגרום לסטודנט להודות ברצח רבין, מרטין לותר קינג וישו. חלק מהאנשים מכירים את זה כחדו"א, אבל חדו"א, כשמה כן היא - זה לכוסיות.
כ מ ה צ פ ו י 🤣זה היה אחד הקורסים האהובים עליי 😡
הבולגרית די בדיחה ביחס לתוכניות אחרות.ברור. אבל יום אחרי אימון מתיש אתה יותר תפוס ועייף מאשר אחרי יומיים. הסיכון גדל, גם אם בטיפה.
אל תתן את עצמך כדוגמא. מעטים המתאמנים שיכולים לקחת על עצמם את הבולגרית.
כ מ ה צ פ ו י 🤣
מורן, כבר עמדתי לרשום לך "אבל אל תשאל את אלכס, הוא בטח אהב ללמוד שיטות עינוי חדשות שאותן הוא יוכל בבוא היום ליישם על הסטודנטים שלו". חבל שלא רשמתי. עכשיו לא תאמינו לי שראיתי הכל מראש 😭
אחד שאוהב אינפי? אני מפחד להגיד לו בוקר טוב.אני מפחד לשאול את אלכס שאלות כאלה 🤫
אחד שאוהב אינפי? אני מפחד להגיד לו בוקר טוב.
אתה יודע מה משמעות המילה אינפיניטסימלי?
מה שתית? 😳😩 = ?
מה שתית? 😳
😁 בדיחה הרבה יותר מצחיקה כשמסבירים אותה!
ואינפיניטסימלי זה אומר קטן במידה אינסופית. והוא נקרא כך בגלל הציונים שסטודנטים מקבלים בו.
חוץ מ @coldfire.
הוא חובב אינקוויזיציות למיניהן, כמו אינפי 1, אינפי 2, אינפי 3 וכדומה.
זה היה אחד הקורסים האהובים עליי 😡
האמת שגם עליי. תגיד, אפשטיין עוד מלמד?
הבולגרית די בדיחה ביחס לתוכניות אחרות.