הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנן הזמנה מחו"ל ויש לי כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
הנה מה שאני מתכוון להזמין:

Optimum Micronized Creatine Powder, 1200 Grams
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Banana Cream
Optimum Glucosamine Plus CSA, 60 Capsules
Optimum Fish Oil, 200 Softgels
Optimum Opti-Men, 180 Tablets

לא אמורים לעשות לי בעיות עם זה נכון?

אני רוצה גם להזמין קפאין אבל אין לי מושג איזה להזמין, יש למישהו המלצות?

ולגבי הקריאטין, יש הבדל בין טבליות ואבקה? הבנתי שאבקה נספגת הרבה יותר מהר אבל חוץ מזה
אין עוד שום הבדל? ומה הייתם ממליצים לגבי זה?

תודה לעוזרים 😃

קריאטין באבקה יעילה יותר.
בקשר למה שאתה מזמין, שמן דגים מיותר לגמרי בארץ זה לא עולה יקר בכלל. אבקת חלבון גם כן דיי מיותר סתם כבד ומוסיף עלויות משלוח אתה לא תחסוך יותר מ50 שקלים, קפיאין זה קפיאין זה לא משנה איזה אתה לוקח יש שם איזה אחד עם 2+1 חינם קח אותו.
Glucosamine מיותר גם

• פותח/ת השרשור
חישבתי את המחיר שהאבקה תוסיף לי למשלוח ויצא 304.5 שקלים(כולל מע"מ) למיטב ידיעתי אין חנות בארץ שמוכרת בפחות מ360 ו50 שקלים זה כסף בכל זאת. אני לא יודע לגבי השמן דגים, אני עוד אשווה מחירים 😃 ולגבי הglucosamine אני קונה את זה רק בגלל שהרופאה שלי המליצה לי נגד הכאבים בברכיים (להזיק זה לא יכול).

זאת הפעם הראשונה שאני קונה קריאטין, הבנתי שזה משפיע על חצי מהאנשים בערך?

ואני אקח את הקפאין שיוצא הכי משתלם, תודה רבה 😃

אה ולא אמורים לעשות לי בעיות עם הכמות/משקל נכון?

• פותח/ת השרשור
חחחחחח כן אחי אני יודע. גם אני קראתי על זה וחשבתי שזה מוזר שהיא אומרת לי לקנות תרופה נגד דלקת מפרקים של בני 70. אני כנראה אחכה לאורטופד לפני שאני מוציא כסף על משהו שיכול להיות מיותר לגמרי. ואם הבנתי נכון ההזמנה שלי לא גדולה מספיק כדי שיעשו לי בעיות, אני צודק?

• פותח/ת השרשור
אממ אני לא רוצה להטריד, ונראה לי שענו על זה פה, אני פשוט לא מוצא את האשכול... זה בקשר לקריאטין,פשוט זאת הפעם הראשונה שאני קונה ורציתי לדעת בערך על איזה אחוז מהאנשים זה
עובד?

תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית