Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
נתונים ל15.8.
משקל:47
גובה:1.58.5
% שומן:13
זמן אימונים:בערך שנה,אבל עשיתי המון טעויות,הפסקות קטנות באמצע וכו'.מבחינתי אני מתאמן שבוע כי בשבוע הזה עשיתי סקוואט ודדליפט כמו שצריך גם בניגוד לפוסט הקודם שלי של הSSץ

משקלי עבודה לפני התוכנית.
סקוואט:35
פרס:25
דדליפט:22.5
מתח:מצליח 5-6 חזרות ל3סטים,משקל גוף.
בנצ':37.5

15.9:
שוקל 50 ק"ג.
1.58-1.60
14%~
BMR = 1377.711

נערך לאחרונה:
אל תחשוב אפילו על לרדת מ3000 קלוריות
ותוודא שאתה יודע לעשות סקוואט ודד ליפט כמו שצריך

אם תעבוד כמו שצריך אתה תבין שאתה לא צריך עוד תרגילים, כי במילא אחרי הסקאווט תרצה ללכת הביתה.

• פותח/ת השרשור
תודה.עד עכשיו עשיתי high bar ,אני רוצה להתחיל לעשות lowbar אבל האחיזה של המוט לא נוחה לי

שים את המוט בכתף האחורית ותעלה את הידיים כמה שיותר למעלה, בהתחלה תהיה לך אי נוחות מסויימת עקב המתיחה שתיווצר שם אבל לאחר כמה אימונים אתה תתרגל.

• פותח/ת השרשור
חברים,לגבי החימום,כשאגיע למשקלים שכבר עובדים עלי[40-45 ק"ג בערך לכל תרגיל],
איך אני אמור לסדר את החימום?
האם זה חימום טוב?
נניח לסקוואט 45 ק"ג
1x5 20
1x5 20
1x3 25
1x2 35

ולדדליפט 45 ק"ג
1x5 15
1x3 25
1x2 35

תשתמש במחשבון החימום (אני חושב שיש אותו במאמר בפורטל).

חוץ מזה, אני בד"כ עושה פחות חימום לדדליפט כי גם ככה אני חם מהסקווט. היום למשל עשיתי 65 לחמישיה וישר נכנסתי למשקל עבודה (85) בלי בעיה. מצד שני, אולי כדאי שתעשה חימום רציני יותר אם אתה לא בטוח בטכניקה עדיין. לשיקולך.

אם לא תמצא את המחשבון אני אחפש לך...

• פותח/ת השרשור
תודה,אני מכיר את המחשבון,אבל לא מזמן קורן אמר שצריך פחות חימום במשקלים האלו ושהסט האחרון צריך להיות בערך 10ק"ג לפני המשקל עבודה,קורן אל תתפוס אותי במילה אבל אמרת משהו כזה.

16.8
ריצה בים על החוף 2000 מ' 10-15 דקות.

ובנוסף אני מבקש להוסיף לשם הלוג +לוג מאסה.שזה יראה כך Starting Strength+לוג מאסה :>.

אז בנתיים תעשה פחות חימום...עם המשקל הזה אתה בכיף יכול לעשות חמישיה עם מוט ריק, חמישיה עם חצי מהמשקל עבודה ושלישיה עם 10 קילו פחות מהמשקל עבודה...תהיה מספיק חם..
חבל להיתפס לשטויות כרגע, פשוט תעשה סקווטים. עוד כמה שבועות תגיע למשקלים קצת יותר כבדים ואז תצטרך חימום טוב.

תודה,אני מכיר את המחשבון,אבל לא מזמן קורן אמר שצריך פחות חימום במשקלים האלו ושהסט האחרון צריך להיות בערך 10ק"ג לפני המשקל עבודה,קורן אל תתפוס אותי במילה אבל אמרת משהו כזה.

16.8
ריצה בים על החוף 2000 מ' 10-15 דקות.

ובנוסף אני מבקש להוסיף לשם הלוג +לוג מאסה.שזה יראה כך Starting Strength+לוג מאסה :>.
זה אינדיבידואלי. אני וקולדפייר אוהבים לעשות חזרה אחת כבדה (10קילו פחות ממשקל העבודה) כדי לא לקבל שוק מהמשקל בסט הבא.

• פותח/ת השרשור
אז קורן איך לעשות את החימום?

• פותח/ת השרשור
17.8 אימון

סקוואט 27.5 5,5,5 סט ראשון נסיתי לעשות lowbar אבל לא ממש הסתדרתי עם האחיזה של המוט אז יצא לי High bar,סט שני יצא חצי-חצי כזה,וסט שלישי ממש התאמצתי לשים את המוט על הכתף האחורית,אבל ממש התפקעתי מכאבים זה היה כל כך כואב,המשקל היה בכלל קל!,אבל האחיזה פשוט שרפה לי,היה לי ממש ממש קשה..מה לעשות?לחכות אימון ההבא לא לעלות משקל ולעשות שוב את אותה אחיזה?או שפשוט לעשות Highbar וזהו?.

דדליפט 30 היה קל מי שחשבתי,תרגיל טוב,עשיתי לפני זה סט אחד של חימום עם 16 קילו.חזרה חמישית התחלתי כבר להרגיש את ההאמסטרינגס אז לקחתי כמה שניות ועשיתי סטאפ ועשיתי כמו גדול.אימון הבא 35!!והיו 4 אנשים על הספת בנצ' אז התחלתי עם הדדליפט.אבל תגידו לא התחלתי ממשקל גבוהה מדי בדדליפט?

בנצ' 30 את האמת היה קשה מי שחשבתי,בסה"כ היה קל אבל אני ממש מופתע שהמשקל הזה הקשה אלי,יכול להיות בגלל שהתחחלתי עם הדדליפט?בכל מקרה אימון הבא נראה לי 35.

האימון לקח 35 דקות.היה אימון טוב בסה"כ.

עשית את הבנצ' אחרי הדדליפט? להבא תעשה את הדדליפט בסוף. במשקלים כבדים יותר תצטרך את המנוחה בין הסקווט לדדליפט.

חוץ מזה, אני מניח שהכאב במיקום של המוט נובע מזה שאתה פשוט לא שם אותו נכון. תבדוק בסרטי ההדרכה ותנסה את התגובה שכתבתי לדולב בלוג שלו.

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות..ועשיתי דדליפט כי היו ארבע על הספת בנצ'

אני לא יודע מה אתה מתכוון לעשות עם מה שאמרתי, אז אני יגיד שוב
2000 קלוריות תתן אולי לציפור שיושבת על עדן החלון בבית שלך
אתה תאכל לא פחות מ3000, ותשתדל שזה יהיה יותר גם
אל תקשיב לכל הילדי קוטג' חצי אחוז בפורום השני, לא תגיע רחוק
זה דבר ראשון.

דבר שני, שורף לך? תתמודד.
אתה הולך לעשות low bar, בלי הטמפון הזה, בלי פלטה מתחת לרגליים, ובלי שום חרא אחר שהאויב הבאדיבילדרי (חחחחחחחח) המציא.
התכנית אמנם קצרה, ודווקא בגלל זה אתה לא הולך לשנות או לשכתב שום דבר מהתכנית.

ובקשר לחימום - אל תנסה לעשות פה משוואות עם 2 נעלמים ושורש ריבועי, בשלב הזה פשוט תגיע לסטים של העבודה כשאתה חם ומוכן.

דבר שני, שורף לך? תתמודד.
אתה הולך לעשות low bar, בלי הטמפון הזה, בלי פלטה מתחת לרגליים, ובלי שום חרא אחר שהאויב הבאדיבילדרי (חחחחחחחח) המציא.

בודילידרים לא המציאו את הHIGH BAR אבל...

בודילידרים לא המציאו את הHIGH BAR אבל...

עאת ההייבאר לא
אבל את הצורך העז לשנות כל דבר כדי להקל על עצמם ועל העור העדין והמסכן שלהם ועל הפריזורה בשיער ועל הכושלעלהאחותם כדי להפוך את העסק לקל יותר, את זה הם ועוד איך המציאו.

• פותח/ת השרשור
אבל אתם לא מבינים אני עשיתי סקוואט עם משקל קל והיה ממש ממש כואב לי וזה לא שאני כוססית אני פשוט לא מביןןןןןן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית