הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עאת ההייבאר לא
אבל את הצורך העז לשנות כל דבר כדי להקל על עצמם ועל העור העדין והמסכן שלהם ועל הפריזורה בשיער ועל הכושלעלהאחותם כדי להפוך את העסק לקל יותר, את זה הם ועוד איך המציאו.
נראה כאילו אתה ממש כועס עליהם ?

אבל אתם לא מבינים אני עשיתי סקוואט עם משקל קל והיה ממש ממש כואב לי וזה לא שאני כוססית אני פשוט לא מביןןןןןן

כי אתה רק עכשיו התחלת לתרגל את זה

אוקי כואב לך, מה אתה מציע לעשות? אולי תעבור ללג פרס?
תתמודד עם זה, העור שלך והידיים וכל העסק שם יתרגל.

• פותח/ת השרשור
לא אבל זה כאבים שפשוט מחרידים את העור שלי אני מסוגל לעשות גם 45 סקוואט נקי עם אני שם על קצת מתחת לטרפזים כמו בHighbar ויורד עד הסוף..אבל ככה אפילו שהמשקל קל לי אני לא מסוגל להתמודד עם זה,יכול להיות שיש לי רגישות באזור,עם אני ישים את המוט כמו בHighbar וירד עד הסוף ויקשית את הגב מה הבעיה עם זה?

או שאתה לא מניח את המוט במקום הנכון, או שאתה לא מותח את הזרועות אחורה מספיק...
זה לא אמור לכאוב עד כדי כך. לא נעים אימון או שניים אבל בזה זה נגמר...

אתה תתרגל לזה
ולא - אל תעשה היי באר

• פותח/ת השרשור
הנה התזונה שלי עד כה
שם המאכל כמות ערך תזונתי הסר הכל

לחמניה 100 גרם 296 קלוריות הסר

גבינה צהובה 9% 50 גרם 101 קלוריות הסר

עגבניות עגבניה בינונית 31 קלוריות הסר

שוקו ספל 181 קלוריות הסר

פירה תפו``א 300 גרם 255 קלוריות הסר

שניצל תירס 200 גרם 431 קלוריות הסר

קולה בקבוק 203 קלוריות הסר

מעדן תנובה בטעם שוקולד 3% שומן 125 ג` גביע 153 קלוריות הסר

סה"כ קלוריות:1651 קלוריותסה"כ חלבון:59.7 גרםסה"כ שומן:46.5 גרםסה"כ פחמימות:246.3 גרםסה"כ כולסטרול:39.5 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:4.3 גרם

עכשיו זה אומר שאני צריך עד סוף היום להשלים עוד 40 ג' חלבונים כן?
ואיך התפריט עד לעכשיו,בסדר?ולא היה בבית חזה עוף או פרגיות או כבד אז אכלתי שניצל תירס כי זה מה שהיה.
בכל מקרה בערב נראה לי אני יאכל קוטג' עם כמה פרוסות לחם וירקות ולבסוף אגוזי מלך

הנה התזונה שלי עד כה
שם המאכל כמות ערך תזונתי הסר הכל

לחמניה 100 גרם 296 קלוריות הסר

גבינה צהובה 9% 50 גרם 101 קלוריות הסר

עגבניות עגבניה בינונית 31 קלוריות הסר

שוקו ספל 181 קלוריות הסר

פירה תפו``א 300 גרם 255 קלוריות הסר

שניצל תירס 200 גרם 431 קלוריות הסר

קולה בקבוק 203 קלוריות הסר

מעדן תנובה בטעם שוקולד 3% שומן 125 ג` גביע 153 קלוריות הסר

סה"כ קלוריות:1651 קלוריותסה"כ חלבון:59.7 גרםסה"כ שומן:46.5 גרםסה"כ פחמימות:246.3 גרםסה"כ כולסטרול:39.5 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:4.3 גרם

עכשיו זה אומר שאני צריך עד סוף היום להשלים עוד 40 ג' חלבונים כן?
ואיך התפריט עד לעכשיו,בסדר?ולא היה בבית חזה עוף או פרגיות או כבד אז אכלתי שניצל תירס כי זה מה שהיה.
בכל מקרה בערב נראה לי אני יאכל קוטג' עם כמה פרוסות לחם וירקות ולבסוף אגוזי מלך

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל הנמלים אצלי למיטה אוכלים יותר ממך
אתה רציני או שזה באמת התפריט שלך?

חחחח אין אתה הרגת אותי עכשיו
עגבניה - 31 קלוריות אתה סופר את זה בכלל?
קולה בקבוק 203 קלוריות חחחחחחחחח אתה לא אמיתי

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל הנמלים אצלי למיטה אוכלים יותר ממך
אתה רציני או שזה באמת התפריט שלך?
אשכרה, חסר לך שם עוד ליטר שוקו מינימום

• פותח/ת השרשור
שמע Reshos..אתה בחור מעורר רחמים באמת..לא יודע כמה מה להגיד לך.....אני ער 5 שעות והספקתי להכניס 1700 קלוריות בזמן הזה..עוד 1000 בערב ובלילה אתה חתיכת מטומטם.

שמע Reshos..אתה בחור מעורר רחמים באמת..לא יודע כמה מה להגיד לך.....אני ער 5 שעות והספקתי להכניס 1700 קלוריות בזמן הזה..עוד 1000 בערב ובלילה אתה חתיכת מטומטם.

אתה סופר כוסות קולה ושוקו ואני מעורר רחמים
ותרגע עם הדיבור שלך ילד כאפות

איך מכניסים 1700 קלוריות ב5 שעות? תלמד אותי גם

לא הייתי ממהר לקרוא לו מטומטם במקומך. אני אמנם לא מכיר אותו, אבל מקריאה של תגובות פה בפורומים אפשר להבין שיש לו ניסיון והוא יודע על מה הוא מדבר...

במקרה שלך הוא גם די צודק. אל תתחיל לספור קלוריות- פשוט תאכל. ואם בא לך לספור קלוריות תלך למקרר ותתחיל לאכול עד שתעבור לך המחשבה על ספירת קלוריות.

עוד כמה אימונים תתחיל לעבוד כבד. בלי אוכל ומנוחה מספקת לא תצליח להתאושש.

יש רציונל בלספור כשעושים SS? חשבתי שאם המטרה היא לגדול ולהתקדם צריך פשוט לדאוג לאכול. נקודה. בלי ספירה ועניינים.

יש רציונל בלספור כשעושים SS? חשבתי שאם המטרה היא לגדול ולהתקדם צריך פשוט לדאוג לאכול. נקודה. בלי ספירה ועניינים.
אני ועוד רבים תומכים בדיעה הזאת, אבל יש כאלה שפוחדים.
אני לא חושב שרישוס שונה מדעתנו בעניין, מי שרוצה לספור שיבושם לו. צריך לאכול כמה שיותר.

• פותח/ת השרשור
אימון 19.8

סקוואט 30 5,5,5 - הטכניקה שלי משתפרת בLowbar,מאוד כאב לי אבל שרדתי 3 סטים,המשקל האומנם קל עדיין אבל הטכניקה שלי לא מושלמת,נראה לי שאימון הבא אני לא יעלה משקל בסקוואט.יש לי גם מדריך במכון שהוא ממש מבין עניין,הוא מכיר את התוכנית SS ועוד המון תוכנית כוח,ועזר לי לשפר את הטכניקה.כיף לראות מדריכים כאלו בארץ,באמת.

פרס 18.5 5,5,5 - להפתעתי היה לי בינוני-קשה,לפני שהתחלתי את התוכנית הייתי עושה 26 וזה היה קשה,הפעם שמתי בסה"כ 1.25 כל צד[מוט 16],והיה קשה,לא יודע למה,אולי בגלל הסקוואט שהכאיב לי על הכתפיים.

מתח 4,4,4 - גם במתח ירדתי,לפני זה הייתי מצליח 8-10 חזרות ל2-3 סטים,אפילו חמישיות לא הצלחתי ובמנוחה של הסט האחרון נחתי בערך 4 דקות מרוב שהיה קשה.מעניין אותי לדעת למה זה קורה כי אני דווקא עולה במשקל יפה מאוד.

סה"כ אימון נחמד,אחלה תוכנית,לקח 40 דקות בערך,אני שם לב שעם הזמן גם כל פעם משך האימון עולה.
אימון הבא אני כבר יעשה חמישיות כמו בן-אדם בעזרת ה' וישים 21 בפרס.

אתם אומרים אימון הבא גם להתקדם בסקוואט ל32.5?

תעלה במשקלים, תאכל יותר ותנוח...זה בתוספת הקפדה על טכניקה טובה נותן לך את הנוסחה להצלחה בתוכנית הזאת...

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שכדאי לעלות אז בסקוואט למרות הכאבים?וזה לא שאני כוסית לא אכפת לי כל כך מהכאב אני פשוט רוצה לדעת מה יותר טוב לי כרגע להמשיך לעבוד על הטכניקה עם אותו משקל או להתקדם,אני גם לא רוצה לחזור אחורה..כי כולם פה מתקדמים מהר ל70 ואחרי זה חוזרים בשביל לעבוד על הטכניקה אז מה שווה?.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית