נראה כאילו אתה ממש כועס עליהם ?עאת ההייבאר לא
אבל את הצורך העז לשנות כל דבר כדי להקל על עצמם ועל העור העדין והמסכן שלהם ועל הפריזורה בשיער ועל הכושלעלהאחותם כדי להפוך את העסק לקל יותר, את זה הם ועוד איך המציאו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כאילו אתה ממש כועס עליהם ?עאת ההייבאר לא
אבל את הצורך העז לשנות כל דבר כדי להקל על עצמם ועל העור העדין והמסכן שלהם ועל הפריזורה בשיער ועל הכושלעלהאחותם כדי להפוך את העסק לקל יותר, את זה הם ועוד איך המציאו.
אבל אתם לא מבינים אני עשיתי סקוואט עם משקל קל והיה ממש ממש כואב לי וזה לא שאני כוססית אני פשוט לא מביןןןןןן
הנה התזונה שלי עד כה
שם המאכל כמות ערך תזונתי הסר הכל
לחמניה 100 גרם 296 קלוריות הסר
גבינה צהובה 9% 50 גרם 101 קלוריות הסר
עגבניות עגבניה בינונית 31 קלוריות הסר
שוקו ספל 181 קלוריות הסר
פירה תפו``א 300 גרם 255 קלוריות הסר
שניצל תירס 200 גרם 431 קלוריות הסר
קולה בקבוק 203 קלוריות הסר
מעדן תנובה בטעם שוקולד 3% שומן 125 ג` גביע 153 קלוריות הסר
סה"כ קלוריות:1651 קלוריותסה"כ חלבון:59.7 גרםסה"כ שומן:46.5 גרםסה"כ פחמימות:246.3 גרםסה"כ כולסטרול:39.5 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:4.3 גרם
עכשיו זה אומר שאני צריך עד סוף היום להשלים עוד 40 ג' חלבונים כן?
ואיך התפריט עד לעכשיו,בסדר?ולא היה בבית חזה עוף או פרגיות או כבד אז אכלתי שניצל תירס כי זה מה שהיה.
בכל מקרה בערב נראה לי אני יאכל קוטג' עם כמה פרוסות לחם וירקות ולבסוף אגוזי מלך
אשכרה, חסר לך שם עוד ליטר שוקו מינימוםאני לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל הנמלים אצלי למיטה אוכלים יותר ממך
אתה רציני או שזה באמת התפריט שלך?
שמע Reshos..אתה בחור מעורר רחמים באמת..לא יודע כמה מה להגיד לך.....אני ער 5 שעות והספקתי להכניס 1700 קלוריות בזמן הזה..עוד 1000 בערב ובלילה אתה חתיכת מטומטם.
איך מכניסים 1700 קלוריות ב5 שעות? תלמד אותי גם
אני ועוד רבים תומכים בדיעה הזאת, אבל יש כאלה שפוחדים.יש רציונל בלספור כשעושים SS? חשבתי שאם המטרה היא לגדול ולהתקדם צריך פשוט לדאוג לאכול. נקודה. בלי ספירה ועניינים.
איך מכניסים 1700 קלוריות ב5 שעות? תלמד אותי גם