הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הנה התזונה שלי עד כה
שם המאכל כמות ערך תזונתי הסר הכל

לחמניה 100 גרם 296 קלוריות הסר

גבינה צהובה 9% 50 גרם 101 קלוריות הסר

עגבניות עגבניה בינונית 31 קלוריות הסר

שוקו ספל 181 קלוריות הסר

פירה תפו``א 300 גרם 255 קלוריות הסר

שניצל תירס 200 גרם 431 קלוריות הסר

קולה בקבוק 203 קלוריות הסר

מעדן תנובה בטעם שוקולד 3% שומן 125 ג` גביע 153 קלוריות הסר

סה"כ קלוריות:1651 קלוריותסה"כ חלבון:59.7 גרםסה"כ שומן:46.5 גרםסה"כ פחמימות:246.3 גרםסה"כ כולסטרול:39.5 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:4.3 גרם

עכשיו זה אומר שאני צריך עד סוף היום להשלים עוד 40 ג' חלבונים כן?
ואיך התפריט עד לעכשיו,בסדר?ולא היה בבית חזה עוף או פרגיות או כבד אז אכלתי שניצל תירס כי זה מה שהיה.
בכל מקרה בערב נראה לי אני יאכל קוטג' עם כמה פרוסות לחם וירקות ולבסוף אגוזי מלך

תרשום את התפריט כפטנט רשום
שאף אחד לא ישתמש בו בהכנות לאולימפיה !!!

לא יפה, אבל הייתי חייב
תשמע תפריט בונים מאוכל, לא מקולה
תבנה אותו על בסיס מזון כמו
שומן: אגוזים/שקידים/טחינה/אבוקדו/שמן זית
חלבון: ביצים/טונה/בשר/עוף/קוטג'/יוגורטים/אבקת חלבון
פחמימה: לחם/אורז/בטטות/תפ"א/אורז/פסטה/שעועית
ירקות אל תחשיב אבל תאכל עם כל ארוחה ירק או 2

• פותח/ת השרשור
תודה,אבל כל הזמן אנשים פה מנסים להיכנס בי בקטע של האוכל,חיכיתי לתגובה שלך אבל גם התאכזבתי שאני רואה שאתה בכלל לא מתייחס לנושא האימונים..

תודה,אבל כל הזמן אנשים פה מנסים להיכנס בי בקטע של האוכל,חיכיתי לתגובה שלך אבל גם התאכזבתי שאני רואה שאתה בכלל לא מתייחס לנושא האימונים..

אחי
לא רשמת או צילמת אימון אחד
למה אתה רוצה שאני אתייחס לחימום ?
כבר רשמו לך

תתחיל את הלוג
תתעד את האימון ומשקלי עבודה
תצלם את האימון ואשמח להתייחס ועד הרבה אנשים פה יעזרו לך

17.8 אימון

סקוואט 27.5 5,5,5 סט ראשון נסיתי לעשות lowbar אבל לא ממש הסתדרתי עם האחיזה של המוט אז יצא לי High bar,סט שני יצא חצי-חצי כזה,וסט שלישי ממש התאמצתי לשים את המוט על הכתף האחורית,אבל ממש התפקעתי מכאבים זה היה כל כך כואב,המשקל היה בכלל קל!,אבל האחיזה פשוט שרפה לי,היה לי ממש ממש קשה..מה לעשות?לחכות אימון ההבא לא לעלות משקל ולעשות שוב את אותה אחיזה?או שפשוט לעשות Highbar וזהו?.
קודם תעשה אימון טוב לפני שאתה מעלה משקל, הכל לואו בר ותצלם

דדליפט 30 היה קל מי שחשבתי,תרגיל טוב,עשיתי לפני זה סט אחד של חימום עם 16 קילו.חזרה חמישית התחלתי כבר להרגיש את ההאמסטרינגס אז לקחתי כמה שניות ועשיתי סטאפ ועשיתי כמו גדול.אימון הבא 35!!והיו 4 אנשים על הספת בנצ' אז התחלתי עם הדדליפט.אבל תגידו לא התחלתי ממשקל גבוהה מדי בדדליפט?
סבבה, גם כדאי לצלם כדי לראות שאתה עובד טוב

בנצ' 30 את האמת היה קשה מי שחשבתי,בסה"כ היה קל אבל אני ממש מופתע שהמשקל הזה הקשה אלי,יכול להיות בגלל שהתחחלתי עם הדדליפט?בכל מקרה אימון הבא נראה לי 35.
אם היה לך קשה תעלה רק 1.25 כל צד (סה"כ 2.5)
האימון לקח 35 דקות.היה אימון טוב בסה"כ.
...

• פותח/ת השרשור
תודה.למרות שהתייחסת לאימון לפני יומיים אז בסדר חחח.
ועדיין לא הבנתי איך בדיוק לצלם עם לא מצלמים אותי :S

יש לך פלאפון עם מצלמה או מצלמה שמצלמת וידאו ?
תן אותה למישהו ותבדוק שהוא עומד מספיק רחוק לראות את הכל
או שתעמיד אותה בצד ותוודא שרואים משם הכל תתחיל לצלם ולך לעשות סט

אימון 19.8

סקוואט 30 5,5,5 - הטכניקה שלי משתפרת בLowbar,מאוד כאב לי אבל שרדתי 3 סטים,המשקל האומנם קל עדיין אבל הטכניקה שלי לא מושלמת,נראה לי שאימון הבא אני לא יעלה משקל בסקוואט.יש לי גם מדריך במכון שהוא ממש מבין עניין,הוא מכיר את התוכנית SS ועוד המון תוכנית כוח,ועזר לי לשפר את הטכניקה.כיף לראות מדריכים כאלו בארץ,באמת.

פרס 18.5 5,5,5 - להפתעתי היה לי בינוני-קשה,לפני שהתחלתי את התוכנית הייתי עושה 26 וזה היה קשה,הפעם שמתי בסה"כ 1.25 כל צד[מוט 16],והיה קשה,לא יודע למה,אולי בגלל הסקוואט שהכאיב לי על הכתפיים.

מתח 4,4,4 - גם במתח ירדתי,לפני זה הייתי מצליח 8-10 חזרות ל2-3 סטים,אפילו חמישיות לא הצלחתי ובמנוחה של הסט האחרון נחתי בערך 4 דקות מרוב שהיה קשה.מעניין אותי לדעת למה זה קורה כי אני דווקא עולה במשקל יפה מאוד.

סה"כ אימון נחמד,אחלה תוכנית,לקח 40 דקות בערך,אני שם לב שעם הזמן גם כל פעם משך האימון עולה.
אימון הבא אני כבר יעשה חמישיות כמו בן-אדם בעזרת ה' וישים 21 בפרס.

אתם אומרים אימון הבא גם להתקדם בסקוואט ל32.5?

תתן מנוחות (לפחות ממה שראיתי על המתח)
אין טעם להתחיל סט אם אתה יודע מראש שלא תצליח לסיים את ה 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
אז זו מחמאה..?
ואני בן 15,למרות שהנתונים שלי הם של ילד בן 14..

קורן אתה יכול להוסיף משהו להנ"ל התגובות שלך מאוד עוזרות

אז זו מחמאה..?
ואני בן 15,למרות שהנתונים שלי הם של ילד בן 14..

קורן אתה יכול להוסיף משהו להנ"ל התגובות שלך מאוד עוזרות

קורן תמיד שואף לשפר את המאזן הקלורי שלו
הוא לא מבין איך אתה מצליח לדחוף כ"כ הרבה קלוריות בכ"כ מעט זמן
ספר לו מה אתה אוכל...

• פותח/ת השרשור
חח כמו שאמרתי רשמתי שם בעמוד 2 מו אתה לא מסתכל מספיק טוב!!!!!!! 😛:P:s59:

טוב הינה התזונה שלי לכל היום

שם המאכל כמות ערך תזונתי הסר הכל

לחמניה 110 גרם 325 קלוריות הסר

גבינה צהובה 9% 50 גרם 101 קלוריות הסר

שוקו 2 ספלים 362 קלוריות הסר

פירה תפו``א 300 גרם 255 קלוריות הסר

שניצל תירס 250 גרם 539 קלוריות הסר

לחמניה 130 גרם 385 קלוריות הסר

גבינה צפתית 9% 50 גרם 96 קלוריות הסר

גבינת שמנת 200 ג` בטעם טבעי 5% 20 גרם 19 קלוריות הסר

מלפפון 4 מלפפונים בינוניים 107 קלוריות הסר

גרעיני חמניות ללא קליפה 80 גרם 475 קלוריות הסר

שניצל תירס 100 גרם 215 קלוריות הסר

חלב עמיד 1 ליטר 3% כוס 116 קלוריות הסר

מעדן תנובה בטעם וניל 2% שומן 125 ג` 2 גביעים 282 קלוריות הסר

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ קלוריות: 3277 קלוריות
סה"כ חלבון: 138.7 גרם
סה"כ שומן: 130.6 גרם
סה"כ פחמימות: 385.9 גרם
סה"כ כולסטרול: 99.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 12.7 גרם

שתיתי עוד איזה ליטר קולה אבל לא חישבתי בסוף.. מצתער על השניצל תירס אני יודע את העקרונוות ואני יודע שהחלבון צריך לבוא מחזה עוף פרגיות פסטרמה קוטג קוטנה כבד בשר וכו'...לא היה.. מחר קניות.!

איך הערכים?וד"א הגרעינים זה בגלל המשחק

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה אתהההההההה מה???? עם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד.

אימון 19.8

סקוואט 30 5,5,5 - הטכניקה שלי משתפרת בLowbar,מאוד כאב לי אבל שרדתי 3 סטים,המשקל האומנם קל עדיין אבל הטכניקה שלי לא מושלמת,נראה לי שאימון הבא אני לא יעלה משקל בסקוואט.יש לי גם מדריך במכון שהוא ממש מבין עניין,הוא מכיר את התוכנית SS ועוד המון תוכנית כוח,ועזר לי לשפר את הטכניקה.כיף לראות מדריכים כאלו בארץ,באמת.

חחחחח שמיים וארץ לעומת המכון הקודם שלך P:

למה שלא תאכל אוכל אמיתי ? תחליף את השניצל תירס בחזה עוף\ הודו\ בשר בקר\ דג כלשהו
תוסיף גביע של גבינה \קוטג, תוסיף כמה ביצים וחלב תשתה לפי בקבוקים, לא לפי כוסות 😃
והוא צוחק כי את סופר כל דבר "מלפפון 4 מלפפונים בינוניים 107 קלוריות הסר " :\

• פותח/ת השרשור
חחחחח שמיים וארץ לעומת המכון הקודם שלך P:

כן,באמת אחלה אווירה,מחר מעלה את הדדליפט ב5 ק"ג:RockOn:,מחכה שזו החלטה נכונה כי כבר יתחיל להיות קצת קשה בדדליפט אני מאמין,אבל אני כבר לא רואה טעם להישאר עם משקל נמוך בדדליפט..הטכניקה שלי תשתפר רק שיהיה קצת משקל על המוט.

למה שלא תאכל אוכל אמיתי ? תחליף את השניצל תירס בחזה עוף\ הודו\ בשר בקר\ דג כלשהו
תוסיף גביע של גבינה \קוטג, תוסיף כמה ביצים וחלב תשתה לפי בקבוקים, לא לפי כוסות 😃
והוא צוחק כי את סופר כל דבר "מלפפון 4 מלפפונים בינוניים 107 קלוריות הסר " :\

לגבי האוכל,אני יודע..אני בד"כ אוכל את המאכלים שאמרת אבל לא הבנתי,עם הערכיים הסופיים שלי בסדר,אני אוכל 30% מקבוצה שלי שומן,2-2.2 פר משקל גוף חלבון,והשאר פחמימות ,מה הבעיה?
העניין הוא גם שעם חזה עוף/דג וכו' אני מגיע להרבה חלבונים בתפריט מהסיבה שהם מורכבים רק מחלבון ועשירים בוא.

ותודה אזואלי,התגובות שלך תמיד במקום.🙌

• פותח/ת השרשור
20.8.09 ריצה בים

משך הריצה:14 דקות
אורך הריצה:2000 מטר.

כן,באמת אחלה אווירה,מחר מעלה את הדדליפט ב5 ק"ג:RockOn:,מחכה שזו החלטה נכונה כי כבר יתחיל להיות קצת קשה בדדליפט אני מאמין,אבל אני כבר לא רואה טעם להישאר עם משקל נמוך בדדליפט..הטכניקה שלי תשתפר רק שיהיה קצת משקל על המוט.

לגבי האוכל,אני יודע..אני בד"כ אוכל את המאכלים שאמרת אבל לא הבנתי,עם הערכיים הסופיים שלי בסדר,אני אוכל 30% מקבוצה שלי שומן,2-2.2 פר משקל גוף חלבון,והשאר פחמימות ,מה הבעיה?
העניין הוא גם שעם חזה עוף/דג וכו' אני מגיע להרבה חלבונים בתפריט מהסיבה שהם מורכבים רק מחלבון ועשירים בוא.

ותודה אזואלי,התגובות שלך תמיד במקום.🙌

1) לא, זה לא אותו הדבר
2) אין בעיה שתאכל הרבה חלבון

• פותח/ת השרשור
למה זה לא אותו דבר?

20.8.09 ריצה בים

משך הריצה:14 דקות
אורך הריצה:2000 מטר.

בן כמה אתה? וכמה זמן אתה כבר רץ?
יש דרכים לשפר את הריצה, אם זה מה שאתה רוצה...אבל אני מניח שזה יבוא על חשבון היכולות שלך באימוני הכח..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית