הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לסיכום מה שנאמר פה: תרד לאט יותר, תרד נמוך יותר ותוריד את הכפפות.

כל כך קר אצלכם במכון שאתה צריך כפפות? 😣🤡🤡

חח מה הקשר קר,ולמה הכפפות דווקא עוזרות לי,אבל עם אני יהיה בלי כפפות יהיה לי יותר קל?
ד"א הברכיים שלי לא גולשות לאורך כל התנועה אבל,כן?

כפפות לובשים כשקר, לא כשמתאמנים. מה אתה כוסית?

נוח לי עם זה מה ישלך.
ולא הבנתי מה לעשות מחר שאני מתאמן לעשות A וזהו? יום רביעי זה היה B

סקוואט לא מלא

11.9 אימון

סקוואט 50 4,5,5 PR!!
שמעו,הפעם שכבר המשקל עובר את המשקל גוף שלי,אני שם לב שהבעיה עם הגב היא יותר רצינית,הפעם אני כבר חצי מעוקם אחרי שאני עולה,ואני מנסה להוציא את החזה החוצה ולהוציא את האגן פשוט לא הולך,אני אשכרה מעוקם.

בנצ' פרס 40 5,5,5.

דדליפט - סגרו את המכון אז לא היה זמן.

יאללה שבוע הבא התוספים מגיעים.
תגובות בבקשה.

כל הכבוד על העליה היפה בסקוואט.

תודה 😃
תוכנית אגדית פשוט אין מה להגיד.

אי אפשר לעמוד ממש ממש זקוף עם משקל על הגב. כדי שתהיה יציב, המשקל צריך להיות מעל הרגל והוא יכול להיות שם רק אם יש כיפוף קל במותן. אל תתרגש מזה.
בכל סירטון של סקוואט זה ככה.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=77705&postcount=1

סבבה תודה לך bentzrum.
ושבוע טוב לכם חבר'ה..
השבוע הזה אני נשאר על 50 לחזק טכניקה ושבוע הבא מתקדם.
וכמובן השבוע אבל מתקדם בשאר התרגילים חוץ מסקוואט

היי חבר'ה..לא התאמנתי מאז יום שישי ולא עשיתי דדליפט מאז ה4.9 ואז זה היה דדליפט -5- 41 ק"ג.
לא התאמנתי בימים האלו בגלל עומס חזק של הלימודים ולא היה לי זמן.ויום שישי עשיתי אימון A סקוואט ובנצ' ולא היה זמן לדדליפט בגלל שסגרו תמכון...אז היום איזה אימון לעשות?A או B?

עשה היום סקוואט ופרס ובשבוע הבא חזור לשגרה עם A.
לא קרה אסון, קורה שמחמיצים אימונים. יכול להיות שזה אפילו תרם לך להתאוששות והמשקלים יהיו לך קלים - מה טוב.

סבבה תודה אחי.אימון שעבר עשיתי 50 קילו 5,5,4 סט אחרון הגעתי לכשל..היום להשים שוב 50?או להוריד במשקלים?ואנחנו מדברים על סקוואט.

ומה לגבי המשקל......להוריד??כמה?

תעבוד עם אותו משקל, תשבור מקביל ותעלה סרטון. אם לא צמת/היית חולה בזמן שלא התאמנת אין סיבה להוריד משקלים.

סקוואט 40 5,5,5
פרס 21 5,5,5
מתח 4,3,1 פרונציה לא הצלחתי שום חזרה,עשיתי כמה חזרות של חצאים של פרונציה ולא הצלחתי,עברתי לסופינציה..אימון שעבר עשיתי 3 סטים של 8 צ'ין אפס....

סוגר היום חודש בתוכנית.

סקוואט 40 5,5,5
בנצ' 40 5,5,3
דדליפט 5
חימומים:
סקוואט 20x5,20x5,30x2,40x5
בנצ' 20x5,30x2,40x5
דדליפט 20x5,30x2,40x5
סרטונים:
דדליפט

סקוואט

הדדליפט חרא צילום אני יודע אבל ממה שאפשר לראות לפחות.
והסקוואט אני לא יכול לצלם מהזווית של הפרונט כי כי הכלוב דבוק לקיר,וזה גם חבר צילם אותי אני לא מצליח מהרצפה..
רק הדדליפט מהרצפה כי חבר שלי הלך.
עשיתי חימום כמו שצריך,2דקות אופניים,שתי דקות קרוס,2דקות הליכון,מתיחות במכשיר,מתיחות סטטיות,שיחרור הגוף,ואז חימום עם המוט.אין הרבה כאבים .

סקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חימום מיותר, אני עושה איזה 2 דקות ריצה קלה רק כדי להרגיש את הדם זורם אחר כך חימום עם הסקוואט, לא צריך שום מתיחות זה סתם פוגע בביצועים. אי אפשר לראות כלום מהדדליפט. הסקוואט שלך לא מלא, אתה נמוך אז אתה צריך לצאת מהכלוב כדי לשבור מקביל. אם אתה שואל אותי, כפפות זה לנקבות אבל זאת כבר בחירה שלך.
ועשית רק סט אחד של 40x5?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית