הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חימום מיותר, אני עושה איזה 2 דקות ריצה קלה רק כדי להרגיש את הדם זורם אחר כך חימום עם הסקוואט, לא צריך שום מתיחות זה סתם פוגע בביצועים. אי אפשר לראות כלום מהדדליפט. הסקוואט שלך לא מלא, אתה נמוך אז אתה צריך לצאת מהכלוב כדי לשבור מקביל. אם אתה שואל אותי, כפפות זה לנקבות אבל זאת כבר בחירה שלך.
ועשית רק סט אחד של 40x5?

לא צריך גם 2 דקות ריצה דבר גם מיותר.

בקשר לסקוואט,
אתה יורד ומגיע למצב שהמוט יושב על הברזלים וזו בעצם סוג של מנוחה.. ממליץ לך ללכת אחורה שלא משנה כמה עמוק אתה יורד שהמוט לא יגיע למצב שהוא נח על משהו.

חוץ מזה נראה תקין הסקוואט.

עשיתי 3 סטים סקוואט,
ואנשים כל כך אומרים שהכאבים שלי זה בגלל הטכניקה נו אז הינה למה אף אחד לא זרק פה תגובה אחת בארבע ימים האלה שהייתי בבאן?אה?
roei:אני לא נח,אני פשוט ממקם את המוט בצורה שאני ישבור מקביל.אחרי שהוא ממוקם אני עולה.

העצירה היא לא ממש מנוחה, היא מנטרלת את ריפלקס המתיחה ויהיה לך יותר קשה ככה. אם המטרה שלה היא לוודא שאתה שובר מקביל אז זה לא ממש עובד.

אני לא שובר?,
תראה עם אני יצא מהכלוב אני יתקע בT-bar זה כבר קרא לי פעם אחת[מזל שזה היה בחימום],והכלוב עזר לי במצבים שלא יכלתי להרים את המוט והגעתי לכשל אז פשוט הנחתי אותו על התחתית של הכלוב.
ואיך הסקוואט בגדול?השתפרתי מפעם שעברה?
ומה עם הדדליפט?אני יודע שרואים חצי גוף אבל לפחות הרגליים/ידיים במצב טוב?
המוט מוגבה לגובה הנכון?

מהזוית הזאת נראה שאתה ממש לא שובר. מצד שני, אני כבר האשמתי פעם את קורן בסקוואט חלקי בזמן שעמדתי מאחוריו ואח"כ הוא הראה לי בוידאו מהצד שזה בסדר. אני בכל מקרה חושב שאתה מעל מקביל פה ואני גם חושב שהעצירה הזאת לא מתאימה למה שאתה צריך כרגע.

אי אפשר לראות כלום מהדדליפט. המוט נראה בגובה סביר, הכי קל זה להשוות לגובה עם 2 פלטות של 20 ולראות.

לגבי הגובה סבבה,
לגבי הסקוואט שים לב שהתחלתי את התנועה מהגב מחלק מהחזרות,ככה צריך להיות?

עשיתי 3 סטים סקוואט,
ואנשים כל כך אומרים שהכאבים שלי זה בגלל הטכניקה נו אז הינה למה אף אחד לא זרק פה תגובה אחת בארבע ימים האלה שהייתי בבאן?אה?
roei:אני לא נח,אני פשוט ממקם את המוט בצורה שאני ישבור מקביל.אחרי שהוא ממוקם אני עולה.

אף אחד לא זרק פה תגובה?

חימום מיותר, אני עושה איזה 2 דקות ריצה קלה רק כדי להרגיש את הדם זורם אחר כך חימום עם הסקוואט, לא צריך שום מתיחות זה סתם פוגע בביצועים. אי אפשר לראות כלום מהדדליפט. הסקוואט שלך לא מלא, אתה נמוך אז אתה צריך לצאת מהכלוב כדי לשבור מקביל. אם אתה שואל אותי, כפפות זה לנקבות אבל זאת כבר בחירה שלך.
ועשית רק סט אחד של 40x5?

אבל אני מניח שהתכוונת לאנשים אחרים... אז אני משער שהסיבה לכך היא שלאנשים פשוט נמאס ממך, או שהלוג שלך לא מעניין אותם. אני אמרתי לך את מה שאני ראיתי, סקוואט לא מלא... אתה צריך לצאת מהכלוב כדי שתוכל לשבור מקביל, ולנסות לצלם מהצד או זווית שיהיה אפשר לראות את הזווית של הסקוואט שלך ואז אנשים באמת יוכלו לעזור לך, ואם חשוב לך לקבל ביקורת על הטכניקה תפתח אשכול בPL.

נערך לאחרונה:
לא,פשוט לאנשים אין כוח.
לפני זה אמרו לי תבוא סרטונים ונראה.וברגע שאני מביא.כולם בורחים.כמובן שאני לא מכליל ,ולא דיברתי אליך,פשוט רציתי פה תגובה מכל האלה שאמרו שברגע שאני יביא סרטון יהיה יותר קל להגיד ואני מביא וכמעט אף אחד לא מגיב.

מעדכן בשבילו.
אימון 21.9.09
סקוואט 42.5 ק"ג 5,5,5
פרס 23 ק"ג 5,5,5 PR!
מתח(סופיניציה) 5,8,9 משקל גוף PR!

אימון 23.9
סקוואט 45 ק"ג 5,5,5
בנצ' פרס 37.5 ק"ג 5,5,5 - הורדתי משקל כי בחימום שהייתי עם 30 היה לי ממש קשה לסיים 2 חזרות משום מה.
דדליפט -45- 5,5,5 PR!

נחמד לירון תמשיך להפציץ!
ומה זה PR?

PR = personal record = שיא אישי.

לירון אומר שהוא לא יכול לעדכן, אז הוא ביקש ממני לעדכן בשבילו:
אימון:
סקוואט 47.5 ק"ג 5,5,5
פרס 23 ק"ג 5,5,5
צ'ין אפס 6,6,12
כפיפות מרפקים פרי'צר 10 ק"ג -12-
לחיצת חזה באחיזה צרה 20 ק"ג -12-

חבל שלא ניסה להתקדם בפרס,והעדיף במקום לעשות קצת שטויות לבייספס ולטרייספס.

היי,לירון לא יכול להיכנס לאתר אז אני רושם בשבילו.
הוא שואל שתי שאלות:
א.איזה אימון לעשות מחר​
A או B בגלל שלא התאמנתי בראשון ושני בגלל הצום.ופעם אחרונה שהתאמנתי היה יום שישי.
ב.אימון הבא להתקדם כרגיל?או לחזור על האימון ביום שישי?
ולרון:התבלבתי והייתי בטוח שאימון שעבר היה לי פרס
21 .אז שמתי 23.5 בטעות.פרס הבא 26.

היי.

א. זה לא משנה. סה"כ אימון אחד!
ב. תתקדם כרגיל.
ג. תקטין את הפונט!

לירון לא יכול לעדכן אז אני מעדכן בשבילו.
סקוואט 50 ק"ג 5,5,5 PR!
פרס 26 ק"ג 5,5,5 PR!
צ'ין אפס 6,7,8,10
פאוור קלין 16 ק"ג -3-
כפיפות מרפקים במוט 16 ק"ג -12-

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית