הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 150 10X3 Squat 200 1X6 Press 92.5 5X5

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
טוב אז בהמשך לפוסט האחרון, היו עוד 3 שיאים השבוע.
סה''כ 5 שיאים השבוע (כל אימון שיא), בין השבועות הטובים שלי אי פעם מבחינת אימונים.
יום ראשון היה בנץ' פרס 140 ק''ג 8X4 (כבר העלתי סרטון)
יום שני דדליפט 240 ק''ג 5X5 (כבר העלתי סרטון)
יום רביעי בנץ' 150 ק''ג 10X3
יום חמישי סקוואט 200 ק''ג 1X6
יום שישי פרס 92.5 ק''ג 5X5

בנץ' פרס 150 10X3

סט 8 חזרה שלישית כשל.
אני מניח שוויתרתי מהר מדי.

סקוואט 200 1X6

אני די מאוכזב מהסט, ציפיתי ליותר.
אבל אין מה לעשות, היה דדליפט כבר לפני כמה ימים..
אבל בכל זאת אפשר לקרוא לזה שיא, מהסיבה שלא יצא לי לעבוד בשישיות לפי כן, לא כי לא הייתי מסוגל לשישייה עם 200.

פרס 92.5 5X5

היה כבד מאוד

• פותח/ת השרשור
על איזה סוג נפח מדובר מעבר ללחיצות עצמם?
לפני סמולוב,ביצעתי מקבילים עם משקל, לחיצת חזה באחיזה צרה עם סלינג שוט, מתח עם משקל, קרוק ראו ויש מצב פספסתי איזה תרגיל או 2 .(כל זה בנוסף לנפח לא קטן בבנץ' ובפרס).
לחיצות פסיכיות
כמה שנים אתה כבר מתאמן?
תודה רבה.
התאמנתי תקופה (שנתיים בערך), לאחר מכן הייתה הפסקה של יותר משנתיים, ומאז אני מתאמן ברצף שנתיים בערך.

magnusson/ortmayer deadlift program

התאמנתי תקופה (שנתיים בערך), לאחר מכן הייתה הפסקה של יותר משנתיים, ומאז אני מתאמן ברצף שנתיים בערך.

האם השמנת בתקופת ההפסקה או שהקפדת על תזונה ?

מה הסיבה שחזרת להתאמן ועוד בקצב כזה רצחני?

לפני סמולוב,ביצעתי מקבילים עם משקל, לחיצת חזה באחיזה צרה עם סלינג שוט, מתח עם משקל, קרוק ראו ויש מצב פספסתי איזה תרגיל או 2 .(כל זה בנוסף לנפח לא קטן בבנץ' ובפרס).

תודה רבה.

magnusson/ortmayer deadlift program
איך ביצעת מקבילים עם משקל? ואיך ביצעת מתח עם משקל בכלוב הזה?

גם לי יש כלוב בבית ורוצה להוסיף מקבילים (שמעתי שיש שיפצור של ברזלים שאפשר להוסיף בכל צד) ואולי מתח (מתח פחות בעיה כי אפשר לקנות חגורה, הבעיה שהמוט של המתח אכזרי וקורע את העור בכף היד למרות שאני שם המון מגנזיום).

• פותח/ת השרשור
האם השמנת בתקופת ההפסקה או שהקפדת על תזונה ?

מה הסיבה שחזרת להתאמן ועוד בקצב כזה רצחני?
לא דווקא ירדתי במשקל בתקופה שלא התאמנתי.
אני תמיד אכלתי קצת עד שהתחלתי להתאמן, וגם ב"ימים שאני לא שומר על תזונה" אז אני אוכל פחות מהרגיל ולא יותר.

איך ביצעת מקבילים עם משקל? ואיך ביצעת מתח עם משקל בכלוב הזה?

גם לי יש כלוב בבית ורוצה להוסיף מקבילים (שמעתי שיש שיפצור של ברזלים שאפשר להוסיף בכל צד) ואולי מתח (מתח פחות בעיה כי אפשר לקנות חגורה, הבעיה שהמוט של המתח אכזרי וקורע את העור בכף היד למרות שאני שם המון מגנזיום).
בכלוב יש מוט למתח,והוא דווקא מרגיש לי סבבה, אז בניתי לי חגורה עם שרשרת וזהו.
במשקל למקבילים, מסגר בנה לי 2 מתקני מקבילים כאלה שמתחברים לכלוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית