הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר בקשה| הפנייה למאמר

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
אתם יכולים בבקשה להפנות אותי למאמר (בעברית או באנגלית) שיסביר במפורט איך עובד תהליך ההיפרטרופיה?
תודה

אממ אני בחיים שלי לא ראיתי מאמר שמכסה את כל הנושאים בהיפרטרופיה מכיוון שזה תהליך כלכך
מורכב שמושפע מהמון דברים, אם יש מאמר כזה אני משתתף לבקשה.

כן אה אני בדיוק יושב פה עם חוברת באנגלית יש לי שיעורים לחופש איזה זין אני לא מבין כלום

יצאתי מהבית ספר עם אנגלית ברמה נורא נמוכה (למרות שסיימתי 5 יח"ל), קראתי המון ספרים ומחקרים באינטרנט ורק ככה שיפרתי את האנגלית שלי. בנוסף גם תירגום מאמרים שבהתחלה היו לוקחים לי שבועות היום תוך 4 שעות יש מאמר מוכן בהשראת אפי כמובן 😃

למה רק לתרגם? אולי גם נקריא לך את הספר, נבשל לך ונעשה אווירון בשביל לוודא שאתה אוכל ונכסה אותך לפני השינה?

לא מצחיק,ולא הבנתי את הקשר..
הרבה מאוד אנשים לא יודעים לקרוא אנגלית -ורוצים לעשות את התכנית..
אז מה הבעיה לתרגם לא הבנתי?

לא מצחיק,ולא הבנתי את הקשר..
הרבה מאוד אנשים לא יודעים לקרוא אנגלית -ורוצים לעשות את התכנית..
אז מה הבעיה לתרגם לא הבנתי?

התוכנית והעקרונות שלה כבר מתורגמים , אף אחד לא יתרגם את כל הספר בשבילך .
ומי שלא יודע אנגלית , כנראה הגיע הזמן להתחיל ללמוד .

באמת לא הבנת מה הבעיה בתרגום ספר של 200+ עמודים (שלא לדבר על עניין זכויות היוצרים)?

יש מספיק מידע, הסברים, דיונים ולוגים של אנשים שעשו/עושים את התוכנית בעברית בשביל שכל אחד שרוצה לעשות את התוכנית יכול להסתדר בצורה מצויינת. מי שרוצה לשאול שאלות מפגרות ומצפה שיאכילו אותו באינפוזיה, שילך לחפש.

התוכנית והעקרונות שלה כבר מתורגמים , אף אחד לא יתרגם את כל הספר בשבילך .
ומי שלא יודע אנגלית , כנראה הגיע הזמן להתחיל ללמוד .
תגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..
אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי. עם האנגלית

תגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..
אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי. עם האנגלית
עזוב בוא אני גם יתאמן בשבילך וזהו 😳 חוץ מזה אם אני זוכר נכון בפורטל של האתר יש לך לא מעט מידע

אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי.

הייתי יושב עם בבליון או מילון (מה שעשיתי אגב בגיל יותר צעיר ממך שהתחלתי לקרוא באנגלית) .
ספוטר אתה לא צריך , אין לי ספוטר קבוע ואני מסתדר מצוייין .
אנחנו חסרי סובלנות רק לאנשים שלא רוצים לעבוד קשה בעצמם , יש לך מספיק חומר מתורגם על התוכנית ואם יש לך מוטיבציה גם תשב ותקרא .

אז עכשיו אתה רוצה שחוץ מזה שנתרגם לך את הספר גם נבוא לשמור עליך בבנץ'?

אם הייתי רוצה לעשות את התוכנית הייתי לומד מה שצריך בשביל לעשות אותה, לא מצפה מאחרים שיעשו את זה בשבילי, בטח שלא הייתי מצפה מאחרים שישקיעו יותר מאמץ בלהסביר לי מאשר אני מוכן להשקיע בשביל להבין.

הייתי יושב עם בבליון או מילון (מה שעשיתי אגב בגיל יותר צעיר ממך שהתחלתי לקרוא באנגלית) .
ספוטר אתה לא צריך , אין לי ספוטר קבוע ואני מסתדר מצוייין .
אנחנו חסרי סובלנות רק לאנשים שלא רוצים לעבוד קשה בעצמם , יש לך מספיק חומר מתורגם על התוכנית ואם יש לך מוטיבציה גם תשב ותקרא .
נו, זה מה שאני עושה אני יושב עם מורפיקס ומתרגם מילה מילה,אבל 3 ימים ככה וכולה תירגמתי חצי פרק. אני יתחיל את התכנית ב 2012 בקצב הזה.
בקשר לספוטר-כשאני יתקע בבנץ של 100+ קילו כשיגיע הזמן שלי לעשות ריסט ,לא נראה לי שאני יחשוב כמוך.

נו, זה מה שאני עושה אני יושב עם מורפיקס ומתרגם מילה מילה,אבל 3 ימים ככה וכולה תירגמתי חצי פרק. אני יתחיל את התכנית ב 2012 בקצב הזה.
בקשר לספוטר-כשאני יתקע בבנץ של 100+ קילו כשיגיע הזמן שלי לעשות ריסט ,לא נראה לי שאני יחשוב כמוך.
זה יספיק לך http://startingstrength.wikia.com/wiki/The_Starting_Strength_Novice/Beginner_Programs

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית