עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מצחיק,ולא הבנתי את הקשר..
הרבה מאוד אנשים לא יודעים לקרוא אנגלית -ורוצים לעשות את התכנית..
אז מה הבעיה לתרגם לא הבנתי?
תגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..התוכנית והעקרונות שלה כבר מתורגמים , אף אחד לא יתרגם את כל הספר בשבילך .
ומי שלא יודע אנגלית , כנראה הגיע הזמן להתחיל ללמוד .
עזוב בוא אני גם יתאמן בשבילך וזהו 😳 חוץ מזה אם אני זוכר נכון בפורטל של האתר יש לך לא מעט מידעתגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..
אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי. עם האנגלית
תגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..
אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי.
נו, זה מה שאני עושה אני יושב עם מורפיקס ומתרגם מילה מילה,אבל 3 ימים ככה וכולה תירגמתי חצי פרק. אני יתחיל את התכנית ב 2012 בקצב הזה.הייתי יושב עם בבליון או מילון (מה שעשיתי אגב בגיל יותר צעיר ממך שהתחלתי לקרוא באנגלית) .
ספוטר אתה לא צריך , אין לי ספוטר קבוע ואני מסתדר מצוייין .
אנחנו חסרי סובלנות רק לאנשים שלא רוצים לעבוד קשה בעצמם , יש לך מספיק חומר מתורגם על התוכנית ואם יש לך מוטיבציה גם תשב ותקרא .
זה יספיק לך http://startingstrength.wikia.com/wiki/The_Starting_Strength_Novice/Beginner_Programsנו, זה מה שאני עושה אני יושב עם מורפיקס ומתרגם מילה מילה,אבל 3 ימים ככה וכולה תירגמתי חצי פרק. אני יתחיל את התכנית ב 2012 בקצב הזה.
בקשר לספוטר-כשאני יתקע בבנץ של 100+ קילו כשיגיע הזמן שלי לעשות ריסט ,לא נראה לי שאני יחשוב כמוך.