הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על התוכנית הזאת?

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
התוכנית היא תוכנית כוח שמטרתה לקחת כמה שיותר בבנץ' והיא התוכנית הראשונה מהתוכניות שכתב מקרוברט בספר הקצר שלו "בנץ' פרס 180 קילו".
התוכנית היא תוכנית פריודיזציה ונכתבה לסייקלים של 12 שבועות (6 שבועות עליה עד הRM הנוכחי ו-6 שבועות או יותר שבירת שיאים. מי שקרא את הספר BRAWN יכיר את השיטה).
אז אני מפרסם את התוכנית כי היא נראית לי קצת מוזרה ולא שגרתית אז אני רוצה לשמוע את דעתכם עליה.

יום ראשון:
סקוואט 5X5
בנץ' 5X5
פולי עליון מאחורי הראש 5X5
כפיפות בטן 1X30

יום שלישי:
לחיצת כתפיים מאחורי הראש בישיבה 5X5
כפיפת מרפקים עם מוט 5X5
תאומים 5X5
כפיפות בטן 5X5

יום חמישי:
סקוואט 5X5 (משקל של 80% מהמשקל שעבדתי ביום ראשון)
לחיצת חזה באחיזה צרה 5X5
דד ליפט 5X5

• פותח/ת השרשור
טעות שלי, התכוונתי שאני יכול לעלות לינארית אבל לא מאימון לאימון. אולי משבוע לשבוע.
וקורן אני לא שם עליך תגיד מה שבא לך...

• פותח/ת השרשור
כמה אתה מרים?

וחוץ מזה, התכנית הזאת מסריחה מהתחת, הרבה יותר מדי נפח והרבה יותר מדי תרגילים
אתה לא בדיוק ברמה לזה כרגע
תתחיל ss מההתחלה ותעבוד על הסקוואט כמו שצריך, כי אני זוכר בכלל עוד הייתי עושה היי באר
אתה שוקל 70-80 קילו? עד שאין לך 110-125 ל5 אין לך מה לעזוב תתכנית בכלל

אתם קוראים הרבה דברים והרבה ספרים שרובם במקרה הטוב לא מועילים וחלקם רק מזיקים, מחברים הכל ביחד, ויוצא סלט בטעם קקי
המשקלים שלי הם:
בנץ' 100 RM3-4 (אחרי פציעה. הייתי עושה RM5)
סקוואט מלא 100 RM6
מיליטרי 60 RM4
דד ליפט בלי רצועות 130 RM6 ואני יכול יותר.
אני יודע שאלה לא משקלים שאי אפשר לעלות איתם לינארית. אבל מאימון לאימון אני לא יכול להעלות

אני כנראה אתחיל SS עם דילואד בהתחלה ל-70 אחוז.

המשקלים שלי הם:
בנץ' 100 RM3-4 (אחרי פציעה. הייתי עושה RM5)
סקוואט מלא 100 RM6
מיליטרי 60 RM4
דד ליפט בלי רצועות 130 RM6 ואני יכול יותר.
אני יודע שאלה לא משקלים שאי אפשר לעלות איתם לינארית. אבל מאימון לאימון אני לא יכול להעלות

אני כנראה אתחיל SS עם דילואד בהתחלה ל-70 אחוז.

הסקוואט שעשית בזמנו היה הייבאר ובעצמו היה לא משהו
בכל מקרה אם לא עשית ss אז תעשה, כי אתה רק תרוויח
וrm6 בדד ליפט לא אמור לעניין אותך

• פותח/ת השרשור
אחי! שלא תעז לעשות כפיפת מרפקים לפני שקראת את המדריך לספוטר המתחיל
חחח מדבר השחיף. אתה סתם יצור שקורא ספרים כל היום. אללק CANT SQUAT 3 PLATES BUT KNOWS MORE THAN YOU
זה אמור להיות
CANT SQUAT 2 PLATES BUT KNOWS MORE THAN YOU

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שעשית בזמנו היה הייבאר ובעצמו היה לא משהו
בכל מקרה אם לא עשית ss אז תעשה, כי אתה רק תרוויח
וrm6 בדד ליפט לא אמור לעניין אותך
אני מנסה לעשות LOW BAR אבל לא ממש מצליח לשים את המוט במיקומים שונים על הטרפזים אבל נראה לי שעכשיו אחרי כמה שינויים שעשיתי בטכניקה יצא LOW BAR.
אני אצלם אימון הבא.

אני מנסה לעשות LOW BAR אבל לא ממש מצליח לשים את המוט במיקומים שונים על הטרפזים אבל נראה לי שעכשיו אחרי כמה שינויים שעשיתי בטכניקה יצא LOW BAR.
אני אצלם אימון הבא.

נראה לי ששכנעת את עצמך למה אתה צריך לעשות SS

מה המטרה שלך בכלל
וברצינות, תזרוק תתכנית המסריחה הזאת קיבינימט
זה שיש בה תרגילים מגניבים ולא שגרתיים עם ווליום עוד יותר לא שגרתי לא אומר שהיא טובה

• פותח/ת השרשור
נראה לי ששכנעת את עצמך למה אתה צריך לעשות SS

מה המטרה שלך בכלל
וברצינות, תזרוק תתכנית המסריחה הזאת קיבינימט
זה שיש בה תרגילים מגניבים ולא שגרתיים עם ווליום עוד יותר לא שגרתי לא אומר שהיא טובה
עכשיו המטרה שלי היא לעלות בכוח בעיקר. אני רוצה להתחזק וללחוץ בבנץ' כמה שיותר.

• פותח/ת השרשור
ובאמת נראה לך שהאשפה הטהורה שאתה מתכונן לנסות הולכת לעזור לך ללחוץ יותר בבנץ'?
הספר מפורסם כמו המחבר, שם הספר "בנץ' פרס 180 קילו" ומכאן הסקתי שיש סיכוי שהתוכנית תתאים למטרה שלי (קראתי את הספר ומסופר שם על בחור שבעזרת התוכניות האלה הפך לאלוף בבנץ' פרס בקטג' המשקל שלו) והתייעצתי פה איתכם לגבי התוכנית זה הכל. לא יודע אם זה באמת זבל או לא, אבל אם אתם אומרים מי אני שאתווכח.

הספר מפורסם כמו המחבר, שם הספר "בנץ' פרס 180 קילו" ומכאן הסקתי שיש סיכוי שהתוכנית תתאים למטרה שלי (קראתי את הספר ומסופר שם על בחור שבעזרת התוכניות האלה הפך לאלוף בבנץ' פרס בקטג' המשקל שלו) והתייעצתי פה איתכם לגבי התוכנית זה הכל. לא יודע אם זה באמת זבל או לא, אבל אם אתם אומרים מי אני שאתווכח.

ממתי הספר?
אני לא מכיר אותו , באופן כללי התוכניות לא נראות לי כל כך הגיוניות .
ובכל מקרה ממתי דוגמא אישית מעידה על משהוא , לא משעתי על PL שמתאמנים ככה
לא ראיתי לוגים או חומר עליה ברשת , אז כנראה היא לא מאוד מוכרת .

לא קראתי את זה אבל אני בטוח שהתכנית היא מכוונת למתאמנים ותיקים יותר

• פותח/ת השרשור
למי שיודע רוסית הנה הספר
http://ragethunder.ru/bigbanch.html
והתוכניות האלה מיועדות למתחילים יש פה תוכניות למתקדמים בהמשך. מקרוברט מספר פה שבזכות התוכניות האלה בחור תוך שנתיים הגיע מבנץ' של 80 קילו RM1 עם טכניקה גרועה לבנץ' של 142 קילו RM1 בתחרות.

למי שיודע רוסית הנה הספר
http://ragethunder.ru/bigbanch.html
והתוכניות האלה מיועדות למתחילים יש פה תוכניות למתקדמים בהמשך. מקרוברט מספר פה שבזכות התוכניות האלה בחור תוך שנתיים הגיע מבנץ' של 80 קילו RM1 עם טכניקה גרועה לבנץ' של 142 קילו RM1 בתחרות.

זה לא שיפור טוב לשנתיים ...
בייחוד עם זה היה בטכניקה גרועה (ובתחרות עם ציוד) .

• פותח/ת השרשור
זה לא שיפור טוב לשנתיים ...
בייחוד עם זה היה בטכניקה גרועה (ובתחרות עם ציוד) .
הבחור בעל גנטיקה ממש גרועה והתאמן לפני זה 4 שנים בתוכניות בנפח ממש גבוה ככה אני זוכר! (אם אני זוכר נכון היו לו 9 תרגילי חזה באימון והכל במטרה לשפר את הבנץ'). תחשוב אם לקח לו 4 שנים לא משנה עם איזה תוכנית להגיע לבנץ' של 80 קילו RM1 בטח יש לו גנטיקה אחת הגרועות שקיימות

הבחור בעל גנטיקה ממש גרועה והתאמן לפני זה 4 שנים בתוכניות בנפח ממש גבוה ככה אני זוכר! (אם אני זוכר נכון היו לו 9 תרגילי חזה באימון והכל במטרה לשפר את הבנץ'). תחשוב אם לקח לו 4 שנים לא משנה עם איזה תוכנית להגיע לבנץ' של 80 קילו RM1 בטח יש לו גנטיקה אחת הגרועות שקיימות

גנטיקה גרועה זה תירוץ .
בדרך כלל זה אנשים שלא יודעים להתאמן , אוכלים גרוע ,לא ישנים, שותים הרבה.
ואז דוחקים 60 קילו ולא מבינים למה הגנטיקה שלהם גרועה .

• פותח/ת השרשור
גנטיקה גרועה זה תירוץ .
בדרך כלל זה אנשים שלא יודעים להתאמן , אוכלים גרוע ,לא ישנים, שותים הרבה.
ואז דוחקים 60 קילו ולא מבינים למה הגנטיקה שלהם גרועה .
מה זאת אומרת מ-80 ל-142 לא טוב לשנתיים? הוא לקח מקום ראשון בתחרות. אם 142 זה לא טוב אז כמה זה טוב לדעתך?

שמע, אני הולך לפי אותה הדרך, לומד לפי דברים מפורסמים. את התזונה שלי אני מבסס על הטלטאביז, אוכל רק טוסטים עם סמיילי עליהם.
food_toast.jpg

(או במילים אחרות, תפסיק להיות טיפש ותתחיל לעבוד כמו שצריך)

מה זאת אומרת מ-80 ל-142 לא טוב לשנתיים? הוא לקח מקום ראשון בתחרות. אם 142 זה לא טוב אז כמה זה טוב לדעתך?

חחח
זה הבן אדם שהבאת כדוגמא לשיפור .
שיפור טוב , זה לעלות בשנתיים מ80 ל180 , אם זה המטרה של הבן אדם .
תזכור שחליפה מוסיפה לפעמים גם 25% אחוז .

• פותח/ת השרשור
שמע, אני הולך לפי אותה הדרך, לומד לפי דברים מפורסמים. את התזונה שלי אני מבסס על הטלטאביז, אוכל רק טוסטים עם סמיילי עליהם.
food_toast.jpg

(או במילים אחרות, תפסיק להיות טיפש ותתחיל לעבוד כמו שצריך)
אתה כנראה לא מכיר אותי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית