הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית מאוזנת

JameSon

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום, אחרי הרבה זמן בAB של חפיף באוכל והתקדמות בקושי במשקלים החלטתי שבילדינג זה לא המטרה שלי, חשבתי על תכנית שתהיה מאוזנת , שמבוססת על התרגילים המורכבים. 3 פעמים בשבוע.
אימון A:
סקוואט 3X5
בנצ' פרס 3X5
בנט אובר רואו 3X5
שראגס 3X8
פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון 3X8
כפיפת מרפקים במוט 3X8
אימון B:
סקוואט 3X5
דדליפט 1X5
פרס 3X5
בנט אובר רואו עם 10% משקל פחות מאימון A 3X5
בנצ' אחיזה צמודה 3X8
כפיפת מרפקים במוט 3X8

מה אומרים? המטרה להתקדם במשקלי עבודה במורכבים ולהשיג מראה גדול יותר . משהו בעדיפות כמו
1. להשיג כוח ולהתחזק
2. לגדול במשקל הגוף ולהשיג מסה

את השראגס לדעתי תעיף.
דדליפט אל תעשה מיד לאחר הסקוואט.

התוכנית סבבה אבל לא תתקדם בה מהר כל כך בגלל ריבוי התרגילים, אולי תיהיה התקדמות שבועית. הכי טוב שתבדוק על עצמך.

אגב,
למה אין מתח/צ'ין אפס?
הרבה יותר טוב מבנט אובר לדעתי.

אין סיבה שתתחזק פה מעבר לכוח שתוכל להשיג בSS שזה כוח די מינימלי... אני גם לא רואה סיבה שתגדל פה כמו שאתה מצפה לגדול, ניקח נגיד את החזה, בab שלך היה לך כנראה באיזור ה18 סטים בשבוע לחזרות יותר בטווח של ההיפרטרופיה ופה יש לך 9 סטים בשבוע על 5 חזרות ועוד של בנץ עם מוט שלא יעניק לך הרבה היפרטרופיה בחזה, במיוחד עם הבנץ צר.. התכנית הזו יכולה להיות אחלה למתחילים שרוצים להתקדם לאחר מכן בבילדינג, זה יבנה להם מספיק כוח בסיס והם יגדלו כי הם מתחילים (כנראה שיגדלו גם פה יותר מבSS)

מה המשקלים שלך אגב?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין סיבה שתתחזק פה מעבר לכוח שתוכל להשיג בSS שזה כוח די מינימלי... אני גם לא רואה סיבה שתגדל פה כמו שאתה מצפה לגדול, ניקח נגיד את החזה, בab שלך היה לך כנראה באיזור ה18 סטים בשבוע לחזרות יותר בטווח של ההיפרטרופיה ופה יש לך 9 סטים בשבוע על 5 חזרות ועוד של בנץ עם מוט שלא יעניק לך הרבה היפרטרופיה בחזה, במיוחד עם הבנץ צר.. התכנית הזו יכולה להיות אחלה למתחילים שרוצים להתקדם לאחר מכן בבילדינג, זה יבנה להם מספיק כוח בסיס והם יגדלו כי הם מתחילים (כנראה שיגדלו גם פה יותר מבSS)

מה המשקלים שלך אגב?
סקוואט80
דד100
בנצ65
פרס42.5
כן די חלש אבל לדעתי תכנית כוח למתחילים תועיל יותר מאשר טווח חזרות של 8-12 בכל התרגילים, אז אתה אומר SS?או תכנית שתתבסס על מורכבים על 5 חזרות עם כמה תרגילי עזר. דרך אגב מה אתה חושב על הלינארית של קנדיטו שהיא
A1=פלג גוף עליון כוח
B1=פלג גוף תחתון כוח
A2=פלג גוף עליון היפרטרופיה
B2=פלג גוף תחתון היפרטרופיה

סקוואט80
דד100
בנצ65
פרס42.5
כן די חלש אבל לדעתי תכנית כוח למתחילים תועיל יותר מאשר טווח חזרות של 8-12 בכל התרגילים, אז אתה אומר SS?או תכנית שתתבסס על מורכבים על 5 חזרות עם כמה תרגילי עזר. דרך אגב מה אתה חושב על הלינארית של קנדיטו שהיא
A1=פלג גוף עליון כוח
B1=פלג גוף תחתון כוח
A2=פלג גוף עליון היפרטרופיה
B2=פלג גוף תחתון היפרטרופיה

זה לא חלש בכלל.
זה בסיס טוב להתקדמות יפה. ✌️

• פותח/ת השרשור
זה לא חלש בכלל.
זה בסיס טוב להתקדמות יפה. ✌️
תודה, אבל אני יודע שסתם עשיתי שטויות ואני יכול להתקדם הרבה יותר מ80 סקוואט, מה אתה ממליץ למישהו שמחפש להתחזק אך מחפש גם לגדול מבחינה חיצונית?

תודה, אבל אני יודע שסתם עשיתי שטויות ואני יכול להתקדם הרבה יותר מ80 סקוואט, מה אתה ממליץ למישהו שמחפש להתחזק אך מחפש גם לגדול מבחינה חיצונית?

FBW בצורה חכמה עם רוטציות בין פרס לבנצ' פרס ובין דדליפט לסקוואט עם תרגילי עזר בנפח גבוה יותר.
והתקדמות שבועית.

@stitch פירסם משהו כזה לא מזמן אם אני לא טועה.
יוסי, פנק אותנו.

תוסיף לך תרגילי ידיים כי התוכנית שלו היא אנטי ידיים 🤣

(כן אני יודע.. צ'ין אפס ומקבילים) 😇

כן... בנץ', פרס, מסור, משיכות לפנים, כל זה מבוצע עם הבולבול 😆

u know what I'm talking about 😉

big_poppa_pump_1024_768.jpg

אוקיי, לא אוכל לשלב דדליפט באימון? או בנט אובר רואו? או שזה לא משנה. תודה
התוכנית הנ"ל היא תיאור של מה שאני עשיתי.
אם אתה רוצה - תוכל להחליף את המתח בבנט אובר רואו (פנדליי, כן? כי אם אתה מדבר על חתירה ביד אחת, זה מסור, וזה כבר קיים).
דדליפט - תלוי כמה חשוב לך. חשוב מעט - תוסיף אותו בסוף אחד האימונים. חשוב הרבה - תחליף את הסקוואט באימון האמצעי בדדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית