עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יותר טוב מהסרטונים הקודמים.ומה חוץ מזה
הסט אפ והכל?
איך אתם רואים שאני מושך עם הידיים ולא עם הכתפיים?זה יותר טוב מהסרטונים הקודמים.
תוריד קצת ישבן, זה לא דדליפט.
תבצע את התנועה בצורה מתפרצת, עם ידיים ישרות ומרפקים מופנים החוצה, כשהמשיכה באה מהטרפזים (שראג).
מה לא בכיווןממליץ לך ללמודאת התנועה עם מאמן. זה לא בכיוון
הסטאפ שלך לא נכון, אתה מושך עם היידים, מתפוצץ לא בזמן לא הופך מרפקים מהר בקושי משתמש בטרפזים בחלק מהחזרות אתה עף אחורה או קדימה הקבלה של המוט במקום לא נכון וכו' וכו'...
שוב, אם חשוב לך התרגיל תנסה ללמוד עם מאמן.
זה אני בלי מאמן
ואני עם מאמן
ממליץ להוריד אגו ומשקלים , ללמוד כמו שצריך ואז לחזור זה משתלם בעתיד, מנסיון
אני רואה הבדל, פשוט לא תהומי כמו שאתה מתאר. ובתור מאמן בעצמי, זה ממש לא בקטע של התנגדות למאמן, כמו שאפשר לנחש.אם אתה לא רואה הבדל תהומי בין שני הסרטונים אין טעם שאגיב.
בשני אתה מושך יותר עם הטרפזים, אבל חוץ מזה - אני פשוט לא מבין איפה ההבדל התהומי. מה זה "אין משיכה שלישית"?סטאפ לא נכון, מושך נטו עם ידיים , מקבל לא נכון את המוט, אין משיכה שלישית , נוחת על קצות האצבעות , הדרך של המוט לא נכונה
בסרטון השני בהחלט ניתן לראות שרוחב העמידה דיי גדול (אני לא ממש מבין למה אבל זה לא משנה), בראשון לא ניתן לראות. אז בוא נגיד שיש הבדל תהומי ברוחב העמידה - אני לא רואה הצדקה לעמידה רחבה בכל מקרה.סטאפ לא נכון
איך אפשר למשוך נטו עם הידיים, כשהן ישרות עד שאתה מנתק מגע עם הקרקע? אולי אפשר עם הטרפזים, אבל אני בטוח שלא לזה התכוונת.מושך נטו עם ידיים
זה בהחלט משהו שאפשר לשפר, אבל זה דומה בשני הסרטונים. בשני המצב קצת יותר טוב, אבל לא הייתי אומר שבצורה משמעותית.מקבל לא נכון את המוט
תגדיר.אין משיכה שלישית
נכון, קפצת מעט מוקדם מידי ולכן קפצת קדימה. אבל אני לא בטוח שהנחיתה שלך בשני כל כך יותר טובה, אם בכלל.נוחת על קצות האצבעות
המשיכה הראשונה מעט יותר אנכית, אבל היא עדיין לא כמו שהיא יכולה להיות, וזווית הגב עדיין קטנה בזמן/לאחר הניתוק, מה שאומר שהכתפיים ו/או האגן ו/או המוט לא היו במקומם מלכתחילה.הדרך של המוט לא נכונה