הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תיקון טכניקה של POWERCLEAN

מצב
השרשור נעול
לא.
אתה צריך להפסיק לחשוב לתפוס את המוט עם הידיים, ולהתחיל לתפוס עם הכתפיים.

ומה חוץ מזה
הסט אפ והכל?
זה יותר טוב מהסרטונים הקודמים.
תוריד קצת ישבן, זה לא דדליפט.
תבצע את התנועה בצורה מתפרצת, עם ידיים ישרות ומרפקים מופנים החוצה, כשהמשיכה באה מהטרפזים (שראג).

• פותח/ת השרשור
זה יותר טוב מהסרטונים הקודמים.
תוריד קצת ישבן, זה לא דדליפט.
תבצע את התנועה בצורה מתפרצת, עם ידיים ישרות ומרפקים מופנים החוצה, כשהמשיכה באה מהטרפזים (שראג).
איך אתם רואים שאני מושך עם הידיים ולא עם הכתפיים?

ממליץ לך ללמודאת התנועה עם מאמן. זה לא בכיוון

הסטאפ שלך לא נכון, אתה מושך עם היידים, מתפוצץ לא בזמן לא הופך מרפקים מהר בקושי משתמש בטרפזים בחלק מהחזרות אתה עף אחורה או קדימה הקבלה של המוט במקום לא נכון וכו' וכו'...

שוב, אם חשוב לך התרגיל תנסה ללמוד עם מאמן.

זה אני בלי מאמן

ואני עם מאמן

ממליץ להוריד אגו ומשקלים , ללמוד כמו שצריך ואז לחזור זה משתלם בעתיד, מנסיון

הסטאפ שלך לא נכון, אתה מושך עם היידים, מתפוצץ לא בזמן לא הופך מרפקים מהר בקושי משתמש בטרפזים בחלק מהחזרות אתה עף אחורה או קדימה הקבלה של המוט במקום לא נכון וכו' וכו'...

שוב, אם חשוב לך התרגיל תנסה ללמוד עם מאמן.

זה אני בלי מאמן

ואני עם מאמן

ממליץ להוריד אגו ומשקלים , ללמוד כמו שצריך ואז לחזור זה משתלם בעתיד, מנסיון

מה ההבדל התהומי שאתה רואה בין שני הסרטונים?

פותח הפוסט,
תתחיל בלמקם את המוט במקומו - מעל מרכז כף הרגל. אתה מתחיל כשהמוט מעבר למרכז. תבצע את הסטאפ של הדדליפט, לפי חמשת שלבי המשיכה.
אחרי שלמדת לעשות דדליפט (אם יש לך סרטון - צרף כאן), הדבר הבא יהיה ללמוד לקפוץ עם מרפקים נעולים ולתפוס את המוט כמו שצריך, לא בידיים. אתה תבצע את המשיכה הראשונה, לפחות בהתחלה, לאט. אבל אני מקדים אותך בכמה צעדים. כרגע, לחזור לבסיס: ההרמה של המוט מהקרקע.

אם אתה לא רואה הבדל תהומי בין שני הסרטונים אין טעם שאגיב.

אם אתה לא רואה הבדל תהומי בין שני הסרטונים אין טעם שאגיב.
אני רואה הבדל, פשוט לא תהומי כמו שאתה מתאר. ובתור מאמן בעצמי, זה ממש לא בקטע של התנגדות למאמן, כמו שאפשר לנחש.
אולי הזוויות מטעות מעט בנוסף. אבל אני לא מבין למה אתה לא רוצה להגיד איזה הבדל תהומי אתה רואה ביניהם.

סטאפ לא נכון, מושך נטו עם ידיים , מקבל לא נכון את המוט, אין משיכה שלישית , נוחת על קצות האצבעות , הדרך של המוט לא נכונה

סטאפ לא נכון, מושך נטו עם ידיים , מקבל לא נכון את המוט, אין משיכה שלישית , נוחת על קצות האצבעות , הדרך של המוט לא נכונה
בשני אתה מושך יותר עם הטרפזים, אבל חוץ מזה - אני פשוט לא מבין איפה ההבדל התהומי. מה זה "אין משיכה שלישית"?

מה יש לכם, בסרטון הראשון כמעט ואין משיכה.

סטאפ לא נכון
בסרטון השני בהחלט ניתן לראות שרוחב העמידה דיי גדול (אני לא ממש מבין למה אבל זה לא משנה), בראשון לא ניתן לראות. אז בוא נגיד שיש הבדל תהומי ברוחב העמידה - אני לא רואה הצדקה לעמידה רחבה בכל מקרה.

מושך נטו עם ידיים
איך אפשר למשוך נטו עם הידיים, כשהן ישרות עד שאתה מנתק מגע עם הקרקע? אולי אפשר עם הטרפזים, אבל אני בטוח שלא לזה התכוונת.

מקבל לא נכון את המוט
זה בהחלט משהו שאפשר לשפר, אבל זה דומה בשני הסרטונים. בשני המצב קצת יותר טוב, אבל לא הייתי אומר שבצורה משמעותית.

אין משיכה שלישית
תגדיר.

נוחת על קצות האצבעות
נכון, קפצת מעט מוקדם מידי ולכן קפצת קדימה. אבל אני לא בטוח שהנחיתה שלך בשני כל כך יותר טובה, אם בכלל.

הדרך של המוט לא נכונה
המשיכה הראשונה מעט יותר אנכית, אבל היא עדיין לא כמו שהיא יכולה להיות, וזווית הגב עדיין קטנה בזמן/לאחר הניתוק, מה שאומר שהכתפיים ו/או האגן ו/או המוט לא היו במקומם מלכתחילה.

לסיכום: בוודאי שיש הבדל. האם בוידאו השני אתה יותר יעיל? אולי. אבל לא הייתי אומר שזה "תהומי".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית