הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
היי אני מתאמנת כבר תקופה מסויימת בבית אני עושה תרגילי כוח וכל פעם שאני עושה סקוואט עם מוט ומשקולות (20קילו) אני לא מרגישה כאבים בישבן רק בחלק שטיפה מעל הברך מרגישה שורף . זה אמור להיות ככה ? או שאני צריכה להרגיש את כל השרירים ברגליים ?

היי אני מתאמנת כבר תקופה מסויימת בבית אני עושה תרגילי כוח וכל פעם שאני עושה סקוואט עם מוט ומשקולות (20קילו) אני לא מרגישה כאבים בישבן רק בחלק שטיפה מעל הברך מרגישה שורף . זה אמור להיות ככה ? או שאני צריכה להרגיש את כל השרירים ברגליים ?

ללא סירטון שמראה בדיוק את הביצוע שלך, קצת קשה לנתח ולהסיק מדוע כואב.
באופן כללי, יכול לומר לך שסקוואט שמבוצע נכון, לא צריך לגרום "קצת שורף מעל הברך.

את התחת מרגישים אחרי, כשאת לא יכולה לעלות/ לרדת במדרגות ו או לעשות כל פעולה אפשרית שקשורה בהזזת כל הציר הזה חח:Confused:
כשזה יקרה את תרגישי וגם את הארבע ראשי והאמסטרינג..
אבל כמו שדורון אמר קשה לעזור לך כי אנחנו לא יודעים איך את עושה ואם שורף לך יכול להיות שאת עושה משהו לא בסדר

לדעתי הבעיה היא בחימום. איזה סוג של חימום את מבצעת לפני התרגיל?
האם יש כאב באזור גם אחרי האימון?

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון
כואב לי אחרי 12 חזרות של סקוואט לא בהתחלה של התרגיל . אני יודעת שהכאב נורמלי אבל שאלתי היא אני לא אמורה להרגיש את הכאב גם בישבן?

כואב לי אחרי 12 חזרות של סקוואט לא בהתחלה של התרגיל . אני יודעת שהכאב נורמלי אבל שאלתי היא אני לא אמורה להרגיש את הכאב גם בישבן?

את לא אמורה להרגיש כאב בכלל.
כאב הוא איתות של הגוף שמשהו לא בסדר.

אם הטכניקה שלך נכונה, אז כל מה שצריך לעבוד עובד. איפה את מרגישה כאב, אם בכלל, זה לא רלוונטי.

את לא אמורה להרגיש כאב בכלל.
כאב הוא איתות של הגוף שמשהו לא בסדר.

היא מדברת על כאב של חומצות חלב, לא הכאב שאתה חושב עליו.

Back
למעלה תחתית