ייעוץ התחלה

jonatan6

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני 1.70 משקל 72. התחלתי להוריד במשקל לאחרונה אני מעוניין להתחיל תהליך ארוך טווח א- כדי להוריד אחוז שומן ב- לפתח גוף. מה עלי לעשות ובאיזה סדר. ומה לגבי תזונה?
תודה מראש

אף אחד כאן לא יבנה לך תוכנית אימונים ותזונה מאפס. בטח כשאתה לא מביא שום נתונים חוץ מגובה ומשקל. יש לך המון מידע על זה באשכולות הנעוצים למעלה.
בגדול אם תרצה רק לרדת במשקל ולהוריד אחוזי שומן תצטרך להיות במאזן קלורי שלילי עם תפריט מאוזן ולהכניס אירובי.
בכל מקרה כאן בפורום יציעו לך, וגם אני מציע, להתחיל ss, תקופת מאסה, כמה חודשים טובים של מאזן קלורי חיובי עם תפריט מאוזן, עלייה במשקלים, עלייה במאסת שריר- וכמובן גם עלייה באחוזי שומן.
לאחר מכן תכנס לתקופת חיטוב, תוריד את השומן ותשאר חתיך ומדליק.

נערך לאחרונה:
במילים שלו יותר קצר

אתה שחיף תאכל כמו שצריך( המון) תתאמן תעבוד קשה בחדר כושר למשך 5-6 חודשים ורק אז תרד במשקל

יש לך מאמרים יותר מפורטים בפורום בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שחיף??? אני 1.70 משקל 72 וזה נקרא שחיף??

קבצים מצורפים

• 10483848_10203933149227106_3904813132306139660_n.jpg
    10483848_10203933149227106_3904813132306139660_n.jpg
    KB 85.2 · צפיות: 191
ההגדרה כאן לשחיף זה לא ההגדרה של חברים שלך לשחיף.
עזוב, קיבלת תשובה שכנראה רוב האנשים בפורום יסכימו עליה, קבל אותה או שתחפש תשובה במקום אחר.

כפי שענו לך , אף אחד לא יבנה לך תוכנית אימון ומעקב תזונה , אנשים מתפרנסים מזה ואף אחד לא יכתוב לך כזה דבר באינטרנט בחינם.

אתה מוזמן להכנס לפורטל קילוגרם לקרוא מאמר או שנים , נתחיל מהמדריך ההשלם לחיטוב הגוף \עליה במאסת שריר (יש 2 מאמרים כאלה)

אם לא תבין משהו תפתח נושא חדש ונשמח לענות לך.

או שאתה מוזמן ליצור קשר עם מאמן אישי \תזונאי \יועץ הקרוב למקום מגוריך ולשלם לו על מנת שיתן לך את הכלים שאתה צריך.

שחיף??? אני 1.70 משקל 72 וזה נקרא שחיף??

אני לא מסכים שאתה שחיף, אתה בלי מסת שריר ובעל שומן שזה שחיף שמן.
אם אין לך בעיה להראות שמן תתחיל ישר SS למסה, אם זה מפריעה לך תעשה חיטוב קצר שבהם תלמד טכניקה של תרגילים ב SS ואז תתחיל SS למסה
ותקרא את המאמרים ש DARY שלך אותך אליהם, הם מצויינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית