הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות מורכבות ובית ספר

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום,
אני בונה לעצמי תפריט חדש כי הקודם פחות טעים לי ולא נוח כבר.

יש לי כמה שאלות:

1. אני רוצה לשים בתפריט שלי אורז בר,פסטה חיטה מלאה,שיבולת שועל,כוסמת ותפוח אדמה.
בדקתי באינטרנט ואומרים שבתפוח אדמה יש אינדקס גליקמי גבוה זה עדיין נחשב פחמימה מורכבת?
ואם כן אז חשבתי לקחת בקופסה את התפוחי אדמה לבית ספר אם איזה בשר/חלבון כלשהו אתם ממליצים לי לאכול עם זה?
או שאתם ממליצים לקחת משהו אחר לבית ספר?

2. אני יוכל לשים בתפריט לדוגמה חזה עוף ואם יש סטייק/סלמון/בשר בקר אני יוכל לבדוק עכשיו שאני בונה לי את התפריט
את הערכים שלהם ואם זה מגיע בערך לאותם הערכים של החזה עוף ובערך לאותם ערכים בסוף היום אני יוכל לאכול את זה
או שפשוט להישאר עם החזה עוף?

תודה רבה ! 😃

אני פשוט לוקח את האוכל שלי בקופסאות פלסטיק ושם במקרר של המורים ומשתמש במיקרו (אחרי שחפרתי למורה שלי היא הסכימה )
אבל אם אין לך אפשרות כזאת תיקח פרכיות לבית ספר וטונה הכי פשוט ולא מתקלקל

אני פשוט לוקח את האוכל שלי בקופסאות פלסטיק ושם במקרר של המורים ומשתמש במיקרו (אחרי שחפרתי למורה שלי היא הסכימה )
לאכול כל יום פירכיות וטונה יכול לשגע אנשים

שלום,
אני בונה לעצמי תפריט חדש כי הקודם פחות טעים לי ולא נוח כבר.

יש לי כמה שאלות:

1. אני רוצה לשים בתפריט שלי אורז בר,פסטה חיטה מלאה,שיבולת שועל,כוסמת ותפוח אדמה.
בדקתי באינטרנט ואומרים שבתפוח אדמה יש אינדקס גליקמי גבוה זה עדיין נחשב פחמימה מורכבת?
ואם כן אז חשבתי לקחת בקופסה את התפוחי אדמה לבית ספר אם איזה בשר/חלבון כלשהו אתם ממליצים לי לאכול עם זה?
או שאתם ממליצים לקחת משהו אחר לבית ספר?

2. אני יוכל לשים בתפריט לדוגמה חזה עוף ואם יש סטייק/סלמון/בשר בקר אני יוכל לבדוק עכשיו שאני בונה לי את התפריט
את הערכים שלהם ואם זה מגיע בערך לאותם הערכים של החזה עוף ובערך לאותם ערכים בסוף היום אני יוכל לאכול את זה
או שפשוט להישאר עם החזה עוף?

תודה רבה ! 😃
אני מעדיף בקר/סלמון על פני עוף, אם יש לך אפשרות...
למה אתה צריך גם אורז וגם פסטה? תוותר על הפסטה

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף בקר/סלמון על פני עוף, אם יש לך אפשרות...
למה אתה צריך גם אורז וגם פסטה? תוותר על הפסטה
אני לא ממש אוהב אורז מלא ופסטה מלאה אני כן אוהב.
התפריט אמור להיות נוח וטעים...
אני לוקח איתי בקופסא פירה וחזה עוף לבית ספר זה בסדר?
אני בדיוק מכין לי את התפריט עכשיו ובתפריט שלי אז הפחמימות היו: שיבולת שועל,פסטה חיטה מלאה,אורז בר,תפוחי אדמה.
זה בסדר?

אני לא בטוח אם להחליף את הפירה כי פעם יותר אהבתי את האורז בר עד שכבר אחרי חודש נמאס לאכול כל הזמן אורז.
טונה אני אוכל בעיקרון עם הפסטה חיטה מלאה בצהריים.
פריכיות זה עם קצת קלוריות אז אני מעדיף שלא..
תודה אחי ! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית