ייעוץ חזה לא גודל

• פותח/ת השרשור inf
  • פורסם בתאריך

inf

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם, אני מתאמן כבר שנתיים ומה אני אגיד לכם יש לי חזה של ילדה בת 4, כל הזמן מקבל מחמאות מאנשים על הידיים והכתפיים אבל זה כבר נראה מצחיק ופתטי ליד החזה המצומק שלי. ניסיתי הכל. הוא לא גודל, מה עושים??

• פותח/ת השרשור
גובה מטר 80. וזה לא רק בראש הרבה אנשים מעירים לי על החזה

ולגבי התמונה המחשב שלי דפוק ואני לא יכול להעלות תמונה מהפלאפון

גובה מטר 80. וזה לא רק בראש הרבה אנשים מעירים לי על החזה

ולגבי התמונה המחשב שלי דפוק ואני לא יכול להעלות תמונה מהפלאפון
מה תכנית האימונים לחזה?
בסופו של דבר, באופן כללי המשקלים נמוכים לשנתיים אימון. האם אתה נותן תשומת לב מיוחדת לבנץ?
האם אתה בפלוס קלורי?

• פותח/ת השרשור
שנתיים עם הפסקות והפסקות גדולות בתזונה. הייתי על משקלים יותר גבוהים והורדתי כדי לשפר טכניקה בגלל שעבדתי הרבה עם המייצבים אבל עדיין בשנתיים של אימונים הידיים גדלו באופן משמעותי מאוד והחזה בכלל לא. וזה פחות משנה העניין של ההקפדה על התזונה כי אם זה מה שהיה משפיע הידיים לא היו גדלות. (ובשנה שכן הקפדתי על תזונה ב100% החזה לא גדל בכל זאת).

בנץ רגיל 4 סטים פירמידה 10-8-6-4 משקל עולה. חזה שיפוע חיובי 3 סטים 8 . מקבילים 3 סטים של8-10. ופרפר במכונה 3 סטים של 12 חזרות

רשום לי בלוג...

בעיקרון ככה:

5×5 אקרוס לחיצת חזה במוט
10×3 דאמבלים (הוספתי שיפוע חיובי בזמן האחרון)

ובאימון אחר:
5×3 ( או אקרוס או פירמידה יורדת)
10×5 בנץ לנפח

שמע אתה שוקל 75 על 1.80, בשביל להגיע למסה יפה לפני חיטוב אתה צריך לשקול בערך 85~90 קילו. כשתגיע למספרים כאלה אתה פתאום תגלה שהחזה שלך כן קיים

שנתיים עם הפסקות והפסקות גדולות בתזונה. הייתי על משקלים יותר גבוהים והורדתי כדי לשפר טכניקה בגלל שעבדתי הרבה עם המייצבים אבל עדיין בשנתיים של אימונים הידיים גדלו באופן משמעותי מאוד והחזה בכלל לא. וזה פחות משנה העניין של ההקפדה על התזונה כי אם זה מה שהיה משפיע הידיים לא היו גדלות. (ובשנה שכן הקפדתי על תזונה ב100% החזה לא גדל בכל זאת).

בנץ רגיל 4 סטים פירמידה 10-8-6-4 משקל עולה. חזה שיפוע חיובי 3 סטים 8 . מקבילים 3 סטים של8-10. ופרפר במכונה 3 סטים של 12 חזרות
הידיים נראות ומרגישות מאומנות זה לא אומר שהן בהכרח גדלו בצורה חריגה. חזה הוא שריר גדול ודורש מיקוד בכדי להגביר קצב גדילה. התזונה קריטית גם היא. הבנץ' למשל מושפע יותר מכל תרגיל אחר מתזונה לקוייה.
מבחינת אימון הייתי מוותר על ריבוי התרגילים, יספיקו 2 תרגילים מעבר לבנץ' (נניח פלייס עם דאמבלים ואינקליין בנץ') ורצוי למקד את האימון בבנץ' עצמו (כלומר מספר סטים גבוה יותר ושילוב של אימוני נפח ואימוני עצימות), תכניות כח כמו 531BBB (עבור הבנץ' ) יכולות להתאים מאוד ותדירות אימונים גבוהה ככל שניתן שעדיין שתאפשר התאוששות נאותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית