הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גנטיקה שלי?

FireIntheHoleSup

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני כרגע ממש רזה קצת בתת משקל, עכשיו העניין הוא שאני על אחוז שומן די מכובד ולפי מה שהבנתי אין לי מסת שריר או שהיא אפסית לגמרי.
אני ראיתי כאלו שהיו רזים מאוד לפני שעשו שינוי ענק והיה עליהם טיפה שריר וראו בעין.. עליי אין בכלל..
זה אומר שהגנטיקה שלי חרא ואני לא אהיה גדול? אשכרה אין שריר

יכול להיות שהגנטיקה שלך חרא ויכול להיות שאתה פשוט לא אוכל שום דבר ולא התאמנת בחיים .

פשוט תתחיל לאכול ולהתאמן . תוצאה לחוף הים כולם יכולים להשיג . ענין הגנטיקה זה יותר לתחרויות וכולי ...

הייתי במצב שלך ששקלתי 75 על 1.88 לא הצלחתי לעשות חזה עם 5 קילו כל צד.
עכשיו אחרי בערך 10 חודשים ש 3 מהם היה חיטוב היקף היד שלי כמעט 40 ,בחזה אני מרים 90 ל5 חזרות ושוקל 86 קילו.
הכל עיניין של רצון

סבבה עחי.
אז תעלה 12 קילו בחצי שנה.

למה לענות לו בזלזול...הסבירו לו בטח שיחס עלייה שומן נקי הוא באזור 2 קילו לחודש למתאמן ממוצע...לעניין מתאמן מתחיל עולה יותר מהר וגם יכול לעלות יותר נקי

תקרא על מסה ותבנה לך תפריט לפחות משהו בסיסי בשביל לפתח מסת שריר חייב לאכול והרבה גם אם זה אומר לדחוס בכוח

בנוסף תתחיל להתאמן תרים כבד תלך הביתה כשאתה יודע שנתת את ה100% ועבדת נכון ותוך חצי שנה אתה כבר לא תראה אותו בן אדם
דרך אגב גנטיקה זה תירוץ לחלשים

למה לענות לו בזלזול...הסבירו לו בטח שיחס עלייה שומן נקי הוא באזור 2 קילו לחודש למתאמן ממוצע...לעניין מתאמן מתחיל עולה יותר מהר וגם יכול לעלות יותר נקי
בוא נתקע בעקרונות ונאכל 10 ארוחות ביום.
נאכל טונה במלתחות כי חלון ההזדמנויות נסגר ,נתקוף את השריר מכל הכיוונים ונעשה abcdef.
אז אני עליתי 2-4 קילו בחודש ואחרי 7 חודשים אני לא נראה כזה שמן.
רק אומר שלא צריך להיות מקובעים לפי מה שכל אחד אומר.

בוא נתקע בעקרונות ונאכל 10 ארוחות ביום.
נאכל טונה במלתחות כי חלון ההזדמנויות נסגר ,נתקוף את השריר מכל הכיוונים ונעשה abcdef.
אז אני עליתי 2-4 קילו בחודש ואחרי 7 חודשים אני לא נראה כזה שמן.
רק אומר שלא צריך להיות מקובעים לפי מה שכל אחד אומר.

לא דברתי על דבר כזה או אחר וברור שמה שהגוף שלך מראה קובע ולא כל מאמר...סתם הגישה שהסברת לו את זה קצת מזלזלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית