עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מולטי ויטמין ומגנזיום גם.בולשיט.
מהתוסף הראשון ועד האחרון.
הדבר היחיד שהם יעשו זה לחטב לך את הארנק.
קריאטין רגיל, קפאין ובהצלחה.
bcaa רק אם אתה מתכנן להתאמן בצום או על קיבה ריקה, ככה הבנתי לפחות.
קח מגנזיום, ויטמינים, קריאטין וקפאין.
אם בא לך להשתגע קח l-tyrosin עם הקפאין להארכת השפעת הקפאין.
כל השאר מיותר.
פרה וורקאאוט זה נחמד אם יש לך כסף מיותר מינוס כל חומרי הטעם והריח שם....
אם כבר, אז שמעתי ש pre jym טוב ולי יש ניסיון טוב עם musclepharm assault
שורפי שומן חוקיים שווים ל***, הכל בראש.
bcaa רק אם אתה מתכנן להתאמן בצום או על קיבה ריקה, ככה הבנתי לפחות.
קח מגנזיום, ויטמינים, קריאטין וקפאין.
אם בא לך להשתגע קח l-tyrosin עם הקפאין להארכת השפעת הקפאין.
כל השאר מיותר.
פרה וורקאאוט זה נחמד אם יש לך כסף מיותר מינוס כל חומרי הטעם והריח שם....
אם כבר, אז שמעתי ש pre jym טוב ולי יש ניסיון טוב עם musclepharm assault
שורפי שומן חוקיים שווים ל***, הכל בראש.
אני רק מניח שהם מבוססים על קפאין מכיוון שהם חוקיים כך שקשה לי להאמין שיש בהם יהומבין או משהו בסגנון.דווקא אומרים שראפיד קאטס וליפו 6 עוזריים
תגיד שנייה מולטי ויטמין של חברה שלא אציין אתשמה ששקוראים לו supermultivitamin הוא טוב?אני רק מניח שהם מבוססים על קפאין מכיוון שהם חוקיים כך שקשה לי להאמין שיש בהם יהומבין או משהו בסגנון.
לא יודע,תגיד שנייה מולטי ויטמין של חברה שלא אציין אתשמה ששקוראים לו supermultivitamin הוא טוב?
אין ברזל שםלא יודע,
אבל אני ממליץ על מולטי של one daily caps
ללא ברזל.
זולים ומעולים מבחינת הערכים.
שמעתי שגם אופטימן טוב
זה הרעיון.אין ברזל שם
קודם כל תודה לכולם על ההתייחסות...
יש לי כמה שאלות:
1.במה עוזר מולטי ויטמין ואיזה מומלץ?
2.יש לי בזמן האחרון הרבה התכווצויות בשריר בעיקר ביד קדמית ב-2 הידיים,אמרו לי שיש מצב שאני מעמיס יותר מידי באימון יד קדמית,אני עושה 4 תרגילים : 3 סטים כפיפות מרפק עם מוט צר,3 סטים עם מוט ארוך,3 סטים כפי]ות מרפק על ספת כומר יד יד עם משקולות,3 סטים פטישים. זה בסדר או שזה מוגזם? אתמול אחרי האימון שיחקתי כדורגל ובאמצע פשוט היתה לי התכווצות בשני הידיים! כאבים מטורפים עד שזה השתחרר...יכול להיות שחסר לי מגנזיום?
3.רק רוצה להבין במה עוזר bcaa? לוקחים אותו רק אם אני לא אוכל מספיק? או שלא הבנתי...
תודה!
מתסף אותך בויטמינים שרוב הסיכויים שאתה לא צורך אותם בכמויות הללו, וכמתאמן הגוף שלך זקוק ליותר ויטמינים ומינרלים.1.במה עוזר מולטי ויטמין ואיזה מומלץ?
אם פעם בשבוע, זה בסדר. תלוי באופי האימון כמובן.. כי 9 סטים באימון אחד זה המון.זה בסדר או שזה מוגזם?
תתסף..יכול להיות שחסר לי מגנזיום?