הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW VS AB VS SS במסה...

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
מה קורה חברה? אני מאבטח מתקנים בצבא ואני עושה 5/9 יענו 5 יום בבסיס 9 יום בבית ואין לי מכון כושר בצבא כרגע אני בחיטוב אז אני עושה בשבוע שאני בצבא 2-3 אימונים חמישי-שישי-שבת או רק חמישי שבת או רק שישי שבת... של FBW הרעיון הוא שכשאני יתחיל מסה הבנתי שעדיף SS או AB... הקטע שאין לי זמן לAB ולSS... כי בשבוע שאני בבית אני יעשה נגיד 3-4 אימונים אבל כשאני בצבא אני יוכל לעשות 2-3 אימונים וגם הם ברצף....

58515182.jpg

אתה יכול לעשות FBW בימים לא עוקבים - חמישי, שבת, שני, רביעי, שישי. ייצא לך 5 אימונים בשבועיים. באימון האחרון אתה יכול להוסיף קצת נפח או לעשות למשל במקום שישי אימון כל הגוף, לפצל לשישי\שבת את האימון (יאפשר לך להכניס יותר נפח) ולנצל כמה שאפשר מהזמן הפנוי.

תתמרן בין הימים
תתאמן בשבת בבית, יום שני תעשה אימון שהוא לא אידאלי כל כך אבל זה מה יש (תתארגן על תיק עם בקבוקי מים לדוגמא וכו) ואז בחמישי בחד״כ

• פותח/ת השרשור
58515182.jpg

אתה יכול לעשות FBW בימים לא עוקבים - חמישי, שבת, שני, רביעי, שישי. ייצא לך 5 אימונים בשבועיים. באימון האחרון אתה יכול להוסיף קצת נפח או לעשות למשל במקום שישי אימון כל הגוף, לפצל לשישי\שבת את האימון (יאפשר לך להכניס יותר נפח) ולנצל כמה שאפשר מהזמן הפנוי.
לא הבנתי כלכך יענו לעשות חמישי שבת שני רביעי שישי SS ונגיד את יום שישי פשוט לעשות FBW?
תתמרן בין הימים
תתאמן בשבת בבית, יום שני תעשה אימון שהוא לא אידאלי כל כך אבל זה מה יש (תתארגן על תיק עם בקבוקי מים לדוגמא וכו) ואז בחמישי בחד״כ
הרעיון שבצבא זה לא אפשרי.... אין לי שם ממה לעשות את כל זה...

לא הבנתי כלכך יענו לעשות חמישי שבת שני רביעי שישי SS ונגיד את יום שישי פשוט לעשות FBW?

הרעיון שבצבא זה לא אפשרי.... אין לי שם ממה לעשות את כל זה...

סתם דוגמא:
חמישי, שבת, שני, רביעי, שבת - SS
או במקום האימון האחרון בשבת לפני שאתה חוזר לבסיס -
קח AB מהפורטל. A לשישי, B לשבת.
בשאר השבוע בצבא אתה יכול לעשות מתח, שכיבות שמיכה ואילתורים כאלה.

• פותח/ת השרשור
סתם דוגמא:
חמישי, שבת, שני, רביעי, שבת - SS
או במקום האימון האחרון בשבת לפני שאתה חוזר לבסיס -
קח AB מהפורטל. A לשישי, B לשבת.
בשאר השבוע בצבא אתה יכול לעשות מתח, שכיבות שמיכה ואילתורים כאלה.
הבנתי תודה :D
חמישי שבת שני רביעי = SS
שישי שבת = AB
ואז שוב בשני שאני בבסיס מתח שכיבות שמיכה ואני יאמן כזה יד אחורית עם המיטה כזה אלה עם אני ימצא משהו למקבילים... ואני קצת חושש לאבד בSS את היד קדמית+אחורית כדי בSS... מה אתה חושב?

הבנתי תודה :D
חמישי שבת שני רביעי = SS
שישי שבת = AB
ואז שוב בשני שאני בבסיס מתח שכיבות שמיכה ואני יאמן כזה יד אחורית עם המיטה כזה אלה עם אני ימצא משהו למקבילים... ואני קצת חושש לאבד בSS את היד קדמית+אחורית כדי בSS... מה אתה חושב?

אתה צריך שיהיה לך משהו כדי שתוכל לאבד אותו.
יותר חשוב להתמקד בקשרים עם הטבחים כדי שתוכל לאכול כמו בנאדם.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך שיהיה לך משהו כדי שתוכל לאבד אותו.
יותר חשוב להתמקד בקשרים עם הטבחים כדי שתוכל לאכול כמו בנאדם.
היד קדמית+אחורית בדוק ימשיכו להתפתח?
אין אצלי טבחים זה קייטרינג... ככה שיש לי כל יום עוף פרגיות מוקפצים חזה עוף שניצל וזה... יש אורז וספגטי וזה וסלטים...

היד קדמית+אחורית בדוק ימשיכו להתפתח?
אין אצלי טבחים זה קייטרינג... ככה שיש לי כל יום עוף פרגיות מוקפצים חזה עוף שניצל וזה... יש אורז וספגטי וזה וסלטים...

מה זה הצבא הזה, היה לי במקרה הטוב שניצל מסכן בצבא :(
עד עכשיו לא מבין למה הגובניקים מקבלים אוכל יותר טוב מהקרביים :( יותר טוב ניראה לי פי 10

מה זה הצבא הזה, היה לי במקרה הטוב שניצל מסכן בצבא 😭
עד עכשיו לא מבין למה הגובניקים מקבלים אוכל יותר טוב מהקרביים 😭 יותר טוב ניראה לי פי 10

לא בכל מקום.

בחטמ"רים בד"כ יש אוכל פצצה!
מלא מילקי,דני,מלאווחים,חביתות.. מה שרק תרצה.

בכל פעם שהייתי בחטמ"ר עציון (גוש עציון) נהניתי מכל ארוחה פי אלף יותר ממה שנהניתי בחיל האוויר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית