ייעוץ לעבור לABC?

• פותח/ת השרשור bracpv
  • פורסם בתאריך

bracpv

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן, אני מתאמן כמעט כ-5 חודשים.
גובה - 1.63 - 16.5 (לא יודע בדיוק), משקל - 63 קילו.
התאמנתי כחודשיים-שלוש אימונים של כל הגוף, שלוש פעמים בשבוע. לא אכלתי עם תפריט תזונה מסודר ובכל זאת עליתי 2 קילו.
לאחר מכן עברתי לAB ארבע פעמים בשבוע, והתחלתי עם תפריט תזונה מסודר, ועליתי עוד 3-4 קילו, רק שבחודש האחרון עליתי אולי במקסימום 0.4 קילו. אני גם מרגיש שהשרירים שלי פחות מתאמצים כבר בחלק מהתרגילים וקשה לי לעלות במשקלים. אני חושב לעבור לABC חמש פעמים בשבוע כדי לגרות יותר את השריר ולעשות אימונים יותר קשים. אתם חושבים שמעבר לABC יהיה הפתרון? זה מה שיעזור לי במסה?

תודה רבה.

אני גם מרגיש שהשרירים שלי פחות מתאמצים כבר בחלק מהתרגילים וקשה לי לעלות במשקלים.
זה לא ברור. אם השרירים לא מתאמצים למה אתה לא יכול להעלות משקל עבודה?

• פותח/ת השרשור
זה לא ברור. אם השרירים לא מתאמצים למה אתה לא יכול להעלות משקל עבודה?
הם מתאמצים, זאת אומרת שאני מגיע לכשל אחרי כל סט אבל לדוגמא ביד קדמית תמיד אחרי שאני *מסיים* את כל הסטים והתרגילים של היד קדמית, אני לא מרגיש את היד כמעט. פעם הייתי מרגיש ממש שהשריר מתקשה/ בולט יותר. בהרגשה שלי זה שאני לא עובד מספיק חזק, אבל זה באמת מוזר כי אני כן מגיע לכשל ולא מצליח להעלות משקל בחלק מהתרגילים.

אני מגיע לכשל אחרי כל סט
אהה. יכול להיות שכאן הבעיה. נסה לא להגיע לכשל אלא לעצור חזרה אחת לפניו, כלומר לעצור כשיש לך עוד חזרה אחת שאתה מסוגל לתת, לפחות ברוב המקרים (בטח תשמע כאן גם דעות אחרות). כשאתה מגיע לכשל כל פעם ייתכן שהשריר לא מצליח להתאושש מספיק.

לגבי התחושה בסוף האימון, זה פחות או יותר מה שצפוי: הגוף שלך מתרגל לעומס ומגיב בצורה פחות מורגשת.

אתה מתאמן רק 5 חודשים וכבר רוצה ABC? לא אחי, פשוט לא.
אתה אומר שאתה לא עולה במשקל, איך התזונה שלך? מכניס מספיק קלוריות?
אתה מתקדם בתרגילים המורכבים?
אתה נח מספיק? מתאושש מהאימונים?

אגב, מה המשקלי עבודה שלך במורכבים?

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן רק 5 חודשים וכבר רוצה ABC? לא אחי, פשוט לא.
אתה אומר שאתה לא עולה במשקל, איך התזונה שלך? מכניס מספיק קלוריות?
אתה מתקדם בתרגילים המורכבים?
אתה נח מספיק? מתאושש מהאימונים?

אגב, מה המשקלי עבודה שלך במורכבים?
אני לא סופר קלוריות, אני אוכל כל 2-3 שעות כמה שאני מסוגל, ויש לי מאכלים מסויימים בתפריט שאני אוכל. אני לא חושב שהבעיה בתפריט.
אני נח מספיק, אני מתאמן ראשון שני רביעי חמישי.
מה אתה מגדיר תרגיל מורכב? לא הבנתי את הקטע הזה.
אהה. יכול להיות שכאן הבעיה. נסה לא להגיע לכשל אלא לעצור חזרה אחת לפניו, כלומר לעצור כשיש לך עוד חזרה אחת שאתה מסוגל לתת, לפחות ברוב המקרים (בטח תשמע כאן גם דעות אחרות). כשאתה מגיע לכשל כל פעם ייתכן שהשריר לא מצליח להתאושש מספיק.

לגבי התחושה בסוף האימון, זה פחות או יותר מה שצפוי: הגוף שלך מתרגל לעומס ומגיב בצורה פחות מורגשת.
איך זה ישפיע לטובה על השריר לא להגיע לכשל?
ברוב התרגילים אני עושה 8 חזרות, אז 7 חזרות זה מה שיתן לי פוש?

אני לא סופר קלוריות, אני אוכל כל 2-3 שעות כמה שאני מסוגל, ויש לי מאכלים מסויימים בתפריט שאני אוכל. אני לא חושב שהבעיה בתפריט.
חבל שאחרי חמישה חודשים אתה לא שם על תזונה ולא יודע מה זה תרגילים מורכבים.
בנץ פרס, פרס, סקוואט ודדליפט. מבצע?

קראתי רק את ההתחלה והבנתי הכל.
שאלה פשוטה אם תתאמן 5-6 פעמים בשבוע תגדל יותר? ואם כן נמק.

ברוב התרגילים אני עושה 8 חזרות, אז 7 חזרות זה מה שיתן לי פוש?

אתה אומר שאתה לא עולה במשקל. הבעיה היא לא בתוכנית, הבעיה היא בתזונה- אתה צריך יותר קלוריות.
כשאמרתי תרגיל מורכב התכוונתי לסקוואט, לדדליפט, לבנץ' פרס, ולפרס.

• פותח/ת השרשור
חבל שאחרי חמישה חודשים אתה לא שם על תזונה ולא יודע מה זה תרגילים מורכבים.
בנץ פרס, פרס, סקוואט ודדליפט. מבצע?
אני לא סופר קלוריות, אני כן אוכל כל 2-3 שעות הרבה אוכל שתמיד יהיה מורכב מחלבונים ופחמימות ושומנים. אני אוכל הרבה.
בנץ פרס אני לא עושה כי יש לי חזה קרוע בחזה ימין, והתנוחה של הבנץ פרס לא טובה לי (אני עושה לחיצה עם דאמבלים במקום).
את שאר התרגילים אני לא מבצע בגלל בעיה בשכמות, זה כואב לי בתרגילים מורכבים אפילו שאני עושה נכון.
קראתי רק את ההתחלה והבנתי הכל.
שאלה פשוטה אם תתאמן 5-6 פעמים בשבוע תגדל יותר? ואם כן נמק.
לא באתי לפה בשביל לשבור את הראש, אני צריך תשובה חד משמעית
אתה אומר שאתה לא עולה במשקל. הבעיה היא לא בתוכנית, הבעיה היא בתזונה- אתה צריך יותר קלוריות.
כשאמרתי תרגיל מורכב התכוונתי לסקוואט, לדדליפט, לבנץ' פרס, ולפרס.
תראה מה רשמתי למעלה.

קראתי פה ושם (אני יודע שלא באת הנה בשביל לשבור את הראש, אז לא אפנה אותך למקורות) שהגעה תכופה מדי לכשל עלולה לגרום לזמן התאוששות ארוך מדי לשריר. אם השריר שלך לא מצליח להתאושש בין אימון לאימון, לא תתקדם הרבה.

לא אכלתי עם תפריט תזונה מסודר ובכל זאת עליתי 2 קילו.
ב-3 חודשים זה שווה ערך לבערך כלום כשאתה במסה.

אני חושב לעבור לABC חמש פעמים בשבוע כדי לגרות יותר את השריר ולעשות אימונים יותר קשים. אתם חושבים שמעבר לABC יהיה הפתרון?
תשובה חד-משמעית : לא

זה מה שיעזור לי במסה?

אני לא חושב שהבעיה בתפריט.
רוב הסיכויים שכן. אם אתה לא יודע מה אתה אוכל וכמה חלבון אתה צורך שלא נדבר על מה הפלוס הקלורי שלך, לא מפתיע שאתה לא מצליח להתקדם.

מה אתה מגדיר תרגיל מורכב?
סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, אוברהד פרס, פאוור קלין, מתח\ צ'ין אפס

לא באתי לפה בשביל לשבור את הראש, אני צ
אז בשביל מה באת?
שיגידו לך כן או לא?

אם אתה רוצה להתקדם, אתה צריך לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון\או משבוע לשבוע + התאוששות תקינה + פלוס קלורי מתאים.

מה המשקלים שלך כרגע?

אם אתה מגיע לכשל בתרגילי ידיים זה כבר מתכון טוב לאימון יתר.
זה לא שריר שאמורים להגיע בו בכלל לכשל.

תוכנית של 3 או 4 פעמים בשבוע תתאים לך למסה.
ואם משקלי העבודה שלך נמוכים אז תוכנית כח תתן לך גם היפרטרופיה וגם תעלה לך את ה RM1 בהדרגה.

אבל שוב,

צריכים עוד אינפורמציה.

כן זה יעזור, תעבור ל ABC ואחרי חודש חודשיים ל ABCD ואז לאחר חודש חודשיים ל ABCDE, וככה עד שתעשה את כל האותיות.

דבר ראשון הבעיה שלך בתפריט, אין כזה דבר אוכל המון, חברה שלי הייתה אוכלת "המון" ואוכלת סה"כ 1000 קלוריות, המון זה לא מדד, מספרים זה מדד.

תקרא בפורטל על המדריך לעליה במסה ולאחריו את המדריך של תוכנית SS, ותחזור עם שאלות אם משהו לא מובן.

• פותח/ת השרשור
ב-3 חודשים זה שווה ערך לבערך כלום כשאתה במסה.

רוב הסיכויים שכן. אם אתה לא יודע מה אתה אוכל וכמה חלבון אתה צורך שלא נדבר על מה הפלוס הקלורי שלך, לא מפתיע שאתה לא מצליח להתקדם.

סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס, אוברהד פרס, פאוור קלין, מתח\ צ'ין אפס

אז בשביל מה באת?
שיגידו לך כן או לא?

אם אתה רוצה להתקדם, אתה צריך לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון\או משבוע לשבוע + התאוששות תקינה + פלוס קלורי מתאים.

מה המשקלים שלך כרגע?

אם אתה מגיע לכשל בתרגילי ידיים זה כבר מתכון טוב לאימון יתר.
זה לא שריר שאמורים להגיע בו בכלל לכשל.

תוכנית של 3 או 4 פעמים בשבוע תתאים לך למסה.
ואם משקלי העבודה שלך נמוכים אז תוכנית כח תתן לך גם היפרטרופיה וגם תעלה לך את ה RM1 בהדרגה.

אבל שוב,

צריכים עוד אינפורמציה.
אז אפשר הסבר על הקלוריות? לפי מה אני יודע כמה קלוריות לאכול ביום? איך מחשבים את זה?
כן זה יעזור, תעבור ל ABC ואחרי חודש חודשיים ל ABCD ואז לאחר חודש חודשיים ל ABCDE, וככה עד שתעשה את כל האותיות.

דבר ראשון הבעיה שלך בתפריט, אין כזה דבר אוכל המון, חברה שלי הייתה אוכלת "המון" ואוכלת סה"כ 1000 קלוריות, המון זה לא מדד, מספרים זה מדד.

תקרא בפורטל על המדריך לעליה במסה ולאחריו את המדריך של תוכנית SS, ותחזור עם שאלות אם משהו לא מובן.
לא באתי לפה בשביל הסתלבטויות גבר. אתה מוזמן לעזור אם אתה רוצה ומבין.
אז אם חשבת וכן בא לך לעזור, כמו ששאלתי את הבחור מעלייך - אז אפשר הסבר על הקלוריות? לפי מה אני יודע כמה קלוריות לאכול ביום? איך מחשבים את זה?

אז אפשר הסבר על הקלוריות? לפי מה אני יודע כמה קלוריות לאכול ביום? איך מחשבים את זה?

לא באתי לפה בשביל הסתלבטויות גבר. אתה מוזמן לעזור אם אתה רוצה ומבין.
אז אם חשבת וכן בא לך לעזור, כמו ששאלתי את הבחור מעלייך - אז אפשר הסבר על הקלוריות? לפי מה אני יודע כמה קלוריות לאכול ביום? איך מחשבים את זה?

יש מאמרים שנכתבו שמסבירים הכל, תקרא אותם. אחרי שתקרא אותם אם יהיו עוד שאלות תחזור לפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית