הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפגש פורום

אתה אמור לאכול את כל זה ב-20 דקות. זה ה-הגדרה של לא מענג את החיך. לא צריך כשרות.
קח סקופ,
בתקופתי ה"פרועה",אכלתי צ'יזבורגר..זה פשוט מגעיל,הקאתי הכל אחרי (זה לפחות מהניסיון שלי)

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שרבים ישמחו לחשוף את הפרצוף שלהם.
כולנו בענף הזה, בין אם כאלה שמזריקים או כאלה שלוקחים קלן או כאלה ש"נקיים".. אני לא חושב שמי שנמצא על חומרים אנאבוליים יש לו ממה לפחד או להתבייש. אבל אולי אני נאיבי מידיי..?

עוד לא מיניתי אותך למנהל, וכבר אתה נותן לי באן?
🤪

לא בא,זה טרייפע
הם לא כויישר ?

קח סקופ,
בתקופתי ה"פרועה",אכלתי צ'יזבורגר..זה פשוט מגעיל,הקאתי הכל אחרי (זה לפחות מהניסיון שלי)
אחי, אני לא יגע בזה עם מקל. אבל אני מניח שאתה מכיר את ההגדרה של מענג את החיך. כשכמות כזאת של אוכל עוברת את הלוע במהירות כזאת... זה כמו כדורי אקמול, אתה לא מספיק לטעום את זה 🤡

אני אומר נכניס טוויסט- לא נזדהה בכינויים, וככה תצטרך לבחון את חוש זיהוי הטיפשים שלך. יכול להיות מעניין.

יכול להיות משעשע. הבעיה היא שאני יודע איך כולם נראים 🥷
נו. תודה שאתה בחיטוב ומה שמלחיץ אותך זה שכולם יראו אותך נכנס לקניבר ומזמין סלט משני עלי חסה ושלוש עגבניות שרי.

אני מוכן להפגש איתך בצורה חשאית, ותגיד לי אתה אם אני בחיטוב! אבל אני לא נוסע לירושלים, שכח מזה.

אני מוכן להפגש איתך בצורה חשאית, ותגיד לי אתה אם אני בחיטוב! אבל אני לא נוסע לירושלים, שכח מזה.
הרבה אנשים באינטרנט נתנו לי הצעות כאלה. אמא שלי לימדה אותי להגיד לא.
אבל מוזר, אף אחד מהם לא סירב לבוא לירושלים בשביל זה.

הרבה אנשים באינטרנט נתנו לי הצעות כאלה. אמא שלי לימדה אותי להגיד לא.
אבל מוזר, אף אחד מהם לא סירב לבוא לירושלים בשביל זה.

נו ברור, רובם כבר שם, ברובע המוסלמי 👹
אגב, הסיכוי היחיד שקיבלת הרבה הצעות מהסוג הזה הוא שאמרת לאנשים שאתה ילדה בת 16. האמנם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית