עוד לא מיניתי אותך למנהל, וכבר אתה נותן לי באן?בתור מרחיק טרולים ראשי?😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד לא מיניתי אותך למנהל, וכבר אתה נותן לי באן?בתור מרחיק טרולים ראשי?😆
לא בא,זה טרייפעיש בקניבר אתגר, 3 המבורגרים, צ'יפס וקולה, אם סיימת ב 20 דקות זה חינם, אני בטוח שתסתדר עם זה.
אתה אמור לאכול את כל זה ב-20 דקות. זה ה-הגדרה של לא מענג את החיך. לא צריך כשרות.לא בא,זה טרייפע
קח סקופ,אתה אמור לאכול את כל זה ב-20 דקות. זה ה-הגדרה של לא מענג את החיך. לא צריך כשרות.
על להביא את כל הפורום לשם ולגרום לפשיטת רגל של המקום - כן 😃עכשיו חשבת על זה? 🙄
תכלס כן, שכחתי...לא בא,זה טרייפע
כולנו בענף הזה, בין אם כאלה שמזריקים או כאלה שלוקחים קלן או כאלה ש"נקיים".. אני לא חושב שמי שנמצא על חומרים אנאבוליים יש לו ממה לפחד או להתבייש. אבל אולי אני נאיבי מידיי..?לא נראה לי שרבים ישמחו לחשוף את הפרצוף שלהם.
🤪עוד לא מיניתי אותך למנהל, וכבר אתה נותן לי באן?
הם לא כויישר ?לא בא,זה טרייפע
יש שם תוספות על ההמבורגר שכוללות גבינות שונות, ובייקוןהם לא כויישר ?
אחי, אני לא יגע בזה עם מקל. אבל אני מניח שאתה מכיר את ההגדרה של מענג את החיך. כשכמות כזאת של אוכל עוברת את הלוע במהירות כזאת... זה כמו כדורי אקמול, אתה לא מספיק לטעום את זה 🤡קח סקופ,
בתקופתי ה"פרועה",אכלתי צ'יזבורגר..זה פשוט מגעיל,הקאתי הכל אחרי (זה לפחות מהניסיון שלי)
אני בטוח שזה לא ירתיע אותך.לא, יותר מדי אנשים בלייב להגיד להם שהם טפשים.
אני בטוח שזה לא ירתיע אותך.
לא, יותר מדי אנשים בלייב להגיד להם שהם טפשים.
נו. תודה שאתה בחיטוב ומה שמלחיץ אותך זה שכולם יראו אותך נכנס לקניבר ומזמין סלט משני עלי חסה ושלוש עגבניות שרי.מלחיץ אותי לקבל אחריות כזו.
אני אומר נכניס טוויסט- לא נזדהה בכינויים, וככה תצטרך לבחון את חוש זיהוי הטיפשים שלך. יכול להיות מעניין.
נו. תודה שאתה בחיטוב ומה שמלחיץ אותך זה שכולם יראו אותך נכנס לקניבר ומזמין סלט משני עלי חסה ושלוש עגבניות שרי.
הרבה אנשים באינטרנט נתנו לי הצעות כאלה. אמא שלי לימדה אותי להגיד לא.אני מוכן להפגש איתך בצורה חשאית, ותגיד לי אתה אם אני בחיטוב! אבל אני לא נוסע לירושלים, שכח מזה.
הרבה אנשים באינטרנט נתנו לי הצעות כאלה. אמא שלי לימדה אותי להגיד לא.
אבל מוזר, אף אחד מהם לא סירב לבוא לירושלים בשביל זה.
אגב, הסיכוי היחיד שקיבלת הרבה הצעות מהסוג הזה הוא שאמרת לאנשים שאתה ילדה בת 13. האמנם?
מאיפה הידע הזה? 😃אגב, הסיכוי היחיד שקיבלת הרבה הצעות מהסוג הזה הוא שאמרת לאנשים שאתה ילדה בת 16. האמנם?