הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לתפריט תזונה

afgal123

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
2
76
3
שלום...התחלתי חיטוב ורציתי לדעת אם יש הבדל בין פרוסה של לחם קל לפריכית...אין הרבה הבדל בקלוריות,השאלה שלי אם לקצץ משמעותית את הפחממות או שאפשר לאכול במידה? בדרך כלל אני אוכל 3 שעות לפני אימון כח חזה עוף עם אורז או פסטה...ובערב אני אוכל פסטרה או גבינה עם פריכיות,אפשר במקום 4 פריכיות 2 פרוסות לחם קל? אני בן 26 גובה 1.60 משקל 62...הגוך שלי שורך במנוחה 1500 קלוריות,כמה גרם פחמימה וכמה גרם חלבון אני צריך להכניס במהלך היום?

ועוד שאלה שלא קשורה לנושא:
אם אני לוקח במהלך ביום שורף שומן,קופאין,מגנזיום,פרי וורקאוט ו-bcaa זה בסדר? או שהכל ביחד יכול לעשות נזק?
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
אם אפשר לקבל יותר פרטים אני אשמח אחי...
ושורפי השומן זה קלן אבל השאלה שלי אם אני יכול לקחת את הקלן עם קפאין ובאותו יום גם מגנזיום חמצות אמינו ופרי וורקאוט

לקחת הכל ביחד לא יזיק לך זה יזיק לארנק שלך אני הייתי מוותר על השורף שומן למה כל השורפי שומן החוקיים לא פועלים בכלל

Bcaa לא יודע להגיד לך אם זה יעזור לך פשוט לא הוכח שזה עוזר מי יודע מה

והקפאין והפרי וורקאט הקפאין יכול לעזור לך במרץ הפרי וורקוואט ניראלי מיותר אם תמשתמש בקפאין

והתזונה שלך אני הייתי מדלל בפחמימה ומעלה בחלבון

לקחת הכל ביחד לא יזיק לך זה יזיק לארנק שלך אני הייתי מוותר על השורף שומן למה כל השורפי שומן החוקיים לא פועלים בכלל

Bcaa לא יודע להגיד לך אם זה יעזור לך פשוט לא הוכח שזה עוזר מי יודע מה

והקפאין והפרי וורקאט הקפאין יכול לעזור לך במרץ הפרי וורקוואט ניראלי מיותר אם תמשתמש בקפאין

והתזונה שלך אני הייתי מדלל בפחמימה ומעלה בחלבון

הוא כבר ציין שזה קלן ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית