הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתאמן יותר

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי,
אני בן 13 מטר 1.71 ושוקל 58.
אמא שלי חידשה את המנוי בחדר כושר ומגבילים אותי לפעמיים בשבוע בגלל הגיל(אני יכול להיכנס רק בשני וחמישי בשעה 16:30)
זה נורא מבאס כי אני מאוד רוצה לפתח את הגוף וכרגע עליתי 2 קילו ויש לי תפריט מסה עם עודף קלורי של 450 תפריט מעולה לדעתי ופעמיים זה לא מספיק.
יש לכם הצעות לתת לי זה מאוד חשוב לי!

תודה רבה!!

• פותח/ת השרשור
אין לך אפשרות לעבור למכון אחר?
ניסיתי לא הלך...
בדקתי בהולמס פלייס נתניה והם מקבלים רק מגיל 14.
ניסיתי לריב הרבה עם ההורים שלי על זה אבל הם לא מוכנים להסיע אותי לפורמה חדרה(בפורמה מקבלים מגיל 12)
כי זה 20-30 דקות נסיעה ואין להם זמן.

אוקיי, אם אין אפשרות אחרת חשוב מאוד שתקפיד לא לפספס את הפעמיים בשבוע האלו ובנוסף תוגל לעשות תרגילים עם משקל גוף כמו מתח מקבילים וכו'... לפי הציוד שיהיה זמין לך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אם אין אפשרות אחרת חשוב מאוד שתקפיד לא לפספס את הפעמיים בשבוע האלו ובנוסף תוגל לעשות תרגילים עם משקל גוף כמו מתח מקבילים וכו'... לפי הציוד שיהיה זמין לך.
ואיי אני מאוד שונא תרגילים עם משקל גוף.
אני הרבה יותר אוהב ומעדיף להתאמן בחדר כושר כמוכם!
אני אף פעם לא מפספס את הפעמיים בשבוע אני מאוד אוהב להתאמן.
תודה אחי ! 😃

היי,
אני בן 13 מטר 1.71 ושוקל 58.
אמא שלי חידשה את המנוי בחדר כושר ומגבילים אותי לפעמיים בשבוע בגלל הגיל(אני יכול להיכנס רק בשני וחמישי בשעה 16:30)
זה נורא מבאס כי אני מאוד רוצה לפתח את הגוף וכרגע עליתי 2 קילו ויש לי תפריט מסה עם עודף קלורי של 450 תפריט מעולה לדעתי ופעמיים זה לא מספיק.
יש לכם הצעות לתת לי זה מאוד חשוב לי!

תודה רבה!!

קודם כל תרגיעו כאן עם הקללות.
אם זאת המגבלה הקיימת אז לך פעמיים בשבוע, תעבוד FBW ובבית תבקש מההורים שיקנו לך מתקן למתח\מקבילים וכמה משקולות שתוכל לעבוד על הגב\ידיים\חזה

אם אין אפשרות להתאמן יותר מפעמיים אז זה מה שיש ותוציא את הכי טוב מזה. כמו שאמרו תעשה FBW (אימון של כל הגוף) פעמיים בשבוע. אם יש מתח ומקבילים קרוב לבית אז תצא פעם בשבוע ותעשה, אם יש אפשרות לקנות משקולות לבית אז אפשר פעם בשבוע לעשות אימון בבית, אם לא אז תעשה רק פעמיים בשבוע, לדעתי אפשר להגיע לתוצאות גם
איזה קללות? פיספסתי את האקשן?

RDX_nBq,
מתוך סקרנות, איזה מכון זה?

אגב, אני מקווה בשביל ההורים שלך שהמכון גובה גם 2/7 מהעלות של מנוי רגיל בגלל ההגבלה הזו - ואם לא, שידרשו. המכון לא מסכים להוריד את המחיר? אז שיסיר את ההגבלה המטופשת. הגבלה זו בכלל רשומה בתקנון המכון?

• פותח/ת השרשור
RDX_nBq,
מתוך סקרנות, איזה מכון זה?

אגב, אני מקווה בשביל ההורים שלך שהמכון גובה גם 2/7 מהעלות של מנוי רגיל בגלל ההגבלה הזו - ואם לא, שידרשו. המכון לא מסכים להוריד את המחיר? אז שיסיר את ההגבלה המטופשת. הגבלה זו בכלל רשומה בתקנון המכון?
אני חייב לשלם 6000 שקל(מנוי משפחתי)
בשביל להיכנס פעמיים בשבוע.
אין לי אפשרות לעשות מנוי רגיל(2000 שקל) כי אני בן 13.
היא לא רשומה בתקנון הם אומרים שיש חוק שמי שמתחת לגיל 14 חייב להיכנס עם מדריך לחדר כושר למשך שעה.
אני נכנס עם מדריכה ועם ילדים קטנים ועושה מה שבאלי(סקוואט,דדליפט וכו)
ואחרי שעה הם מכריחים אותי לצאת אפילו שלא סיימתי את התוכנית FBW שלי.
זה כל כך מבאס הם אף פעם לא מקשיבים לי שאני צריך להתאמן יותר לא אכפת להם מהילדים.
ודרך אגב זה מכון כושר בית יצחק.

אם אין אפשרות להתאמן יותר מפעמיים אז זה מה שיש ותוציא את הכי טוב מזה. כמו שאמרו תעשה FBW (אימון של כל הגוף) פעמיים בשבוע. אם יש מתח ומקבילים קרוב לבית אז תצא פעם בשבוע ותעשה, אם יש אפשרות לקנות משקולות לבית אז אפשר פעם בשבוע לעשות אימון בבית, אם לא אז תעשה רק פעמיים בשבוע, לדעתי אפשר להגיע לתוצאות גם

אכן, פספסת חח

• פותח/ת השרשור
אם זאת המגבלה הקיימת אז לך פעמיים בשבוע, תעבוד FBW ובבית תבקש מההורים שיקנו לך מתקן למתח\מקבילים וכמה משקולות שתוכל לעבוד על הגב\ידיים\חזה
מצטער לא יקרה שוב.
ותודה אם אני לא ימצא פתרון אני יקנה מתח או שאני יחפש פארק שקרוב אליי עם מקבילים וכו אני מחפש פתרון כבר הרבה זמן כי אני הרבה יותר
מעדיף את החדר כושר.
תודה!

תודה רבה!

אני חייב לשלם 6000 שקל(מנוי משפחתי)
בשביל להיכנס פעמיים בשבוע.
אין לי אפשרות לעשות מנוי רגיל(2000 שקל) כי אני בן 13.
היא לא רשומה בתקנון הם אומרים שיש חוק שמי שמתחת לגיל 14 חייב להיכנס עם מדריך לחדר כושר למשך שעה.
אני נכנס עם מדריכה ועם ילדים קטנים ועושה מה שבאלי(סקוואט,דדליפט וכו)
ואחרי שעה הם מכריחים אותי לצאת אפילו שלא סיימתי את התוכנית FBW שלי.
זה כל כך מבאס הם אף פעם לא מקשיבים לי שאני צריך להתאמן יותר לא אכפת להם מהילדים.
ודרך אגב זה מכון כושר בית יצחק.
אני לא אדבר ככה או שאמצא את עצמי בחוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית