הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לדעתכם זה doms או משהו שדורש בדיקה?

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני התחלתי להתאמן שבוע שעבר
הטכניקה שלי בסקוואט בסדר (לפי המדריך), הדדליפט הסתבכתי איתו 2 אימונים ראשונים וניראה לי לא עשיתי טוב בכלל אבל היום הורדתי משקל , ארגנתי 2 מדרגות להגביהה , עשיתי מול מראה וניראה לי שקלטתי איך עושים את זה (גם נהנתי מהתרגיל סוף סוף, אימונים קודמים לא סבלתי אותו)

בקיצור את זה אני מספר בשביל שתבינו שהטכניקה בסקוואט אמורה להיות בסדר ובדדליפט הייתה לא טובה (גם העמסתי יותר מידי משקל)
בקיצור אחרי אימון קודם קמתי בבוקר לא תפוס ולא כלום, היה לי רק קצת אי נוחות כזאת בטרפזים ולקראת הערב ככה זה התחיל לכאוב...
מדובר בכאב עמום כזה שאני די בטוח שהוא מגיע מהטרפזים ולא מעמוד השדרה, לא כאב ברמה שפוגעת בתפקוד אבל לא נעים...
עד עכשיו (4 ימים אחרי) הכאב לא עבר!
שמתי לב שבזמן פעילות אני לא מרגיש אותו, רק במנוחה...

לדעתכם זה doms? או שמדובר במשהו שצריך לבדוק?
דרך אגב אני סובל מעקמת קלה, ייתכן שיש קשר?

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה לצלם את הטכניקה בסקוואט ובדדליפט ולעלות לפה.
לגבי הכאב אין לי מושג.. זה כנראה סתם דומס, תדאג לאכול מספיק ולישון מספיק וזה כבר יעבור

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה לצלם את הטכניקה בסקוואט ובדדליפט ולעלות לפה.
לגבי הכאב אין לי מושג.. זה כנראה סתם דומס, תדאג לאכול מספיק ולישון מספיק וזה כבר יעבור

אצלם באימון הבא...
בקשר לכאב, אני חושש שהמקור שלהם הוא העקמת, קבעתי תור לאורתופד לעוד שבועיים, נקווה לטוב... (עד עכשיו לא עבר, עדיין מאוד כואב ואני נאלץ לקחת כדורים)

אצלם באימון הבא...
בקשר לכאב, אני חושש שהמקור שלהם הוא העקמת, קבעתי תור לאורתופד לעוד שבועיים, נקווה לטוב... (עד עכשיו לא עבר, עדיין מאוד כואב ואני נאלץ לקחת כדורים)
אולי כיווצת חזק מידיי את השכמות?

• פותח/ת השרשור
אולי כיווצת חזק מידיי את השכמות?
יש מצב, אני מכווץ אותן די חזק
הכאבים הפסיקו אתמול אחרי מנוחה של יומיים, מחר הולך לאימון מקווה שאחריו אני לא יסבול שוב...

יש מצב, אני מכווץ אותן די חזק
הכאבים הפסיקו אתמול אחרי מנוחה של יומיים, מחר הולך לאימון מקווה שאחריו אני לא יסבול שוב...
תנסה לשים קצת וולטרן.. זה עזר לי בעבר כשכיווצתי חזק מידיי אותם.

וולטרן מאוד חלש, ממליץ על בן גיי אדום.

וולטרן מאוד חלש, ממליץ על בן גיי אדום.
וולטרן הוא פחות משכך כאב ויותר טיפולי.. אבל לגביי בן גיי אתה בטוח?
כי בעבר הרצתי כאן חיפוש על זה ומצאתי המון דיונים שאומרים שהוא לא שווה כלום :\

וולטרן הוא פחות משכך כאב ויותר טיפולי.. אבל לגביי בן גיי אתה בטוח?
כי בעבר הרצתי כאן חיפוש על זה ומצאתי המון דיונים שאומרים שהוא לא שווה כלום :\

יש לי גם וולטרן אמול ג'ל וגם בן גיי, אני מעדיף את הבן גיי.

כנראה לא מיקמת את המוט נכון. תעלה סרטון ביצוע

• פותח/ת השרשור
כנראה לא מיקמת את המוט נכון. תעלה סרטון ביצוע

לא יכולתי לצלם היום את הסקוואט (חבורה של זייניקים מיקמה את כל הספספלים מול הכלוב ולא זזו משם אז לא היה איפה לשים אותו...
צילמתי את הדדליפט אבל, אני יעלה אחר כך לבדיקת טכניקה

בכל מקרה עכשיו אני בטוח ב-100% שהכאב נובע מהסקוואט, אחרי 3 ימים בלי חדר כושר לא כאב לי כלום, אחרי הסט הראשון בסקוואט התחיל לכאוב שוב... 😕 אימון הבא אני יצלם אותו, ניסיתי גם להעלות טיפה משקל אבל שמתי לב שהברכיים שלי הולכות קדימה אז הורדתי חזרה כדי להקפיד על טכניקה...

יש לי גם וולטרן אמול ג'ל וגם בן גיי, אני מעדיף את הבן גיי.
ניסיתי גם את זה וגם את ההוא ולשניהם היתה בדיוק אותה השפעה עלי: הניק שלך. אגב, גם מכשיר בשם b-cure משפיע עלי בדיוק באותו אופן.

Back
למעלה תחתית