ייעוץ עזרה בפעם ראשונה

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
שלום לכולם,
אני חדש דנדש בתחום הנ"ל , ומבקש עזרה והכוונה . ( סייקל ראשון כמובן )
גיל 28
משקל 78-9
מטרה: מאסה

יש לי : טסט אננטט , דיאנבול , דקה דרובלין , LIV 52 .

א: יש צורך בעוד חומרים / תוספי תזונה בשביל הסייקל ?
ב: איזה חומרים לרכוש בשביל ה PCT ?
ג: איך בדיוק משתמשים בחומרים האלה ?
ד: עד כמה באמת תיהיה השפעה על הגוף בזמן או לאחר הסייקל ?

תודה רבה לעוזרים .

@Asi
שוב פעם קראתי את המאמר .
רק דבר 1 לא הצלחתי להבין ...
נניח ואני מתחיל רק עם טסט אנטט ... אני צריך עוד משהו במהלך הסייקל ? HCG,HMB או משהו אחר?
ואיזה חומרים עדיף לרכוש בשביל PCT

אתה חייב HCG - אלא אם כן אתה רוצה שיהיה לך ביצים בגודל של צימוק מטו בשבט , ושמירה עליהם.
תמיד מומלץ במהלך כל הסייקל להשתמש במולטי ויטמין - כי לא תמיד תצליח להגיע לכל הויטמינים מתזונה .
ו15-20 יום לאחר הזריקה האחרונה מבצעים PCT.
במתכונת הבאה :
image.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה חייב HCG - אלא אם כן אתה רוצה שיהיה לך ביצים בגודל של צימוק מטו בשבט , ושמירה עליהם.
תמיד מומלץ במהלך כל הסייקל להשתמש במולטי ויטמין - כי לא תמיד תצליח להגיע לכל הויטמינים מתזונה .
ו15-20 יום לאחר הזריקה האחרונה מבצעים PCT.
במתכונת הבאה :
צפה בקובץ המצורף 23424

סבבה,
רק בגלל שאני באמת לא מבין בזה ...
למה בכל זאת אומרים שבגלל שהגוף נקי וזאת פעם ראשונה, הסייקל הראשון הוא הכי חשוב ..
ובכל זאת ממליצים להתחיל אותו עם ( טסט אנטט +דיאנבול+ דקה דרולומין + LIV 52 ) וHCG רק בסוף הסייקל
יש הסבר לזה ? סליחה על ההצקות החוזרות

אם לא הצלחת להתקדם ללא חומרים, משמע לא תצליח לנצל את הסייקל במלואו וכנראה גם לא תצליח לשמר את התוצאות. מה שיוביל לעוד סייקל ועוד אחד ועוד אחד, רק כי אתה לא יודע מה זה להתקדם בלי.
סתם משהו שחשבתי שכדאי שיהיה לך בראש.

• פותח/ת השרשור
תגידו זה אמת שדקה דורובלין יכול לעזור בהחלמה בפציעות כתף כגון דלקת/קרע חלקי ואו מתיחה?

בגדול זה נכון. בפועל - לא

הדקה יוצר מעט סיכוך במפרקים, משמן אותם קצת. אל תבנה על זה. אם אתה פצוע ומתכנן להתאמן כבד בסייקל עדיף שתחלים כי רןב הסיכויים שאתה תחמיר את הפציעה. משקלים נמוכים לתווך חזרות גדול יעזרו להתאושש ועדיין לגדול.

• פותח/ת השרשור
בגדול זה נכון. בפועל - לא

הדקה יוצר מעט סיכוך במפרקים, משמן אותם קצת. אל תבנה על זה. אם אתה פצוע ומתכנן להתאמן כבד בסייקל עדיף שתחלים כי רןב הסיכויים שאתה תחמיר את הפציעה. משקלים נמוכים לתווך חזרות גדול יעזרו להתאושש ועדיין לגדול.

לאיזה טווח חזרות תמליץ לעבוד ? ( כן ישנה סוג של פציעה בכתף או דלקת או קרע קטן או מתיחה )
אולטרסונד עוד שבועיים 3 אז כרגע נעשה הכל באיזי..

תראה - כתפיים זה בעיה

אני הלכתי כבר במסלול שלך אז אם אתה רוצה להמשיך לעסוק בספורט הזה אז תקשיב לי טוב טוב.

הרגשתי כאב בכתף שמאל, שהופיע בעיקר בבנצים.
התחלתי תרופות אנטי דלקתיות ומשחות. המשכתי להתאמן. עברתי לזריקות אנטי דלקטיות כמו אביטרן. הכנסתי גם דקה.
התעקשתי להמשיך להתאמן גם כשכאב, עד שהגעתי למצב שהכאב בלתי נסבל.
בדיקת אולטרהסאונד הראתה דלקת בשלושת גידי הכתף וקרע קטן.

אני כבר שלושה חודשים בקושי מתאמן כמו בנאדם. ניסיתי שבוע מנוחה, לא עזר, ניסיתי טווח חזרות גדול ומשקל קטן לא עזר.
בנתיים עשו לי שתי זריקות קורטיזון לכתף שדווקא קצת עזרו.
היום אני אחרי שבועיים מנוחה (אני לא בנאדם שאוהב לנוח). הכתף עדיין במצב לא טוב...

ההמלצה שלי - תפסיק להתאמן לשבוע.
תראה מה קורה עם הכאב
תבצע את כל הבדיקות האפשריות
אל תתאמן ואל תבצע שום תרגיל עם כאב
בהתאם לטיפול ולהרגשה תחליט עם לחזור למשקלים או לחזרות.

• פותח/ת השרשור
תראה - כתפיים זה בעיה

אני הלכתי כבר במסלול שלך אז אם אתה רוצה להמשיך לעסוק בספורט הזה אז תקשיב לי טוב טוב.

התחלתי תרופות אנטי דלקתיות ומשחות. המשכתי להתאמן. עברתי לזריקות אנטי דלקטיות כמו אביטרן. הכנסתי גם דקה.

אני כבר שלושה חודשים בקושי מתאמן כמו בנאדם. ניסיתי שבוע מנוחה, לא עזר, ניסיתי טווח חזרות גדול ומשקל קטן לא עזר.
היום אני אחרי שבועיים מנוחה (אני לא בנאדם שאוהב לנוח). הכתף עדיין במצב לא טוב...

תראה מה קורה עם הכאב

וואלה , תודה רבה על התגובה המעמיקה.
אני גם כזה ( לא מסוגל לחשוב על זה שצריך לפספס אימון 1 אפילו - זה חורה לי בנפש )
לקחתי אטופן ל10 ימים , נחתי 5 ימים ) חזרתי לאט לאט להתאמן ( שבוע ראשון 2 אימונים) בשבוע השני 3 אימונים
לא עשיתי מתח, כתפיים , עשיתי רק בנץ , רגלייים , דדליפט בור יד קדמית ואחורית והיה איכשהו בסדר " נסבל"
הבעיה שבאימון האחרון מתרגיל של יד אחורית בפולי עליון , עשיתי איזה תנועה רעה כניראה והכאב תפס אותי שוב, היום יום שלישי על ארקוקסיה ומשכה הומאופטית + לוקח כדורי כורכום ופפרין ..
אמרתי שאולי אנסה - טסט אנטט + דקה דורובלין , אתחיל להתאמן חזק על רגליים ( גם ככה החלק החלש אצלי ) + שבועיים בערך לא אעשה תרגילים כמו בנץ/מתח/פרס שמכאיב לי . ואז לקראת השבוע השלישי כשתיהיה כבר ההשפעה המקסימלית של הטסט והדקה ,אתחיל לשלב פלג גוף עליון .....
מה דעתך?
דרך אגב : בזמן סייקל , עדיף להפסיק עם ארקוקסיה? או שזה לא ממש מפריע אחד לשני...
תודה

לקחתי אטופן ל10 ימים , נחתי 5 ימים ) חזרתי לאט לאט להתאמן ( שבוע ראשון 2 אימונים) בשבוע השני 3 אימונים
לא עשיתי מתח, כתפיים , עשיתי רק בנץ , רגלייים , דדליפט בור יד קדמית ואחורית והיה איכשהו בסדר " נסבל"
הבעיה שבאימון האחרון מתרגיל של יד אחורית בפולי עליון , עשיתי איזה תנועה רעה כניראה והכאב תפס אותי שוב, היום יום שלישי על ארקוקסיה ומשכה הומאופטית + לוקח כדורי כורכום ופפרין ..
אמרתי שאולי אנסה - טסט אנטט + דקה דורובלין , אתחיל להתאמן חזק על רגליים ( גם ככה החלק החלש אצלי ) + שבועיים בערך לא אעשה תרגילים כמו בנץ/מתח/פרס שמכאיב לי . ואז לקראת השבוע השלישי כשתיהיה כבר ההשפעה המקסימלית של הטסט והדקה ,אתחיל לשלב פלג גוף עליון .....
מה דעתך?
דרך אגב : בזמן סייקל , עדיף להפסיק עם ארקוקסיה? או שזה לא ממש מפריע אחד לשני...
תודה

ראשית ארקוקסיה זה חרא כדור. הוא מעמיס על הכיבה ועל הכבד. בגלל זה אני משתמש בזריקות אביטרן. הרבה יותר קל על הגוף.

נשמע הגיוני לשחרר קצת מפלג גוף עליון לשבועיים. אם ותרגיש שיפור תחזור להתאמן במשקלי נוצה ולחזרות לשבועיים לפחות. עדיף שנדבר אז ונראה מה המצב.
תבין שהאובססיה הזאת להתאמן מובנת, אבל במקרה שלנו - ההשלכות ממש הרסניות. עדיף לנוח אפילו חודש ולחזור כמו בנאדם מלשרוף שנה על סרק כמוני.

ראשית ארקוקסיה זה חרא כדור. הוא מעמיס על הכיבה ועל הכבד. בגלל זה אני משתמש בזריקות אביטרן. הרבה יותר קל על הגוף.

נשמע הגיוני לשחרר קצת מפלג גוף עליון לשבועיים. אם ותרגיש שיפור תחזור להתאמן במשקלי נוצה ולחזרות לשבועיים לפחות. עדיף שנדבר אז ונראה מה המצב.
תבין שהאובססיה הזאת להתאמן מובנת, אבל במקרה שלנו - ההשלכות ממש הרסניות. עדיף לנוח אפילו חודש ולחזור כמו בנאדם מלשרוף שנה על סרק כמוני.

צודק.
אני גם לא הקשבתי לפני שנה בערך לאותות מהגב התחתון בגלל עומס גדול ששמתי בלג פרס וכנראה זווית לחיצה לא נכונה (הייתי מפגר שעבדתי בכלל על לג פרס אבל זה לא העניין כבר)
וביום אביב (חורף האמת) בהיר, התעוררתי בבוקר ולא הצלחתי להתכופף. הגב התחתון היה עם דלקת חמורה שלחצה על עצבים מסויימים שהלכו לכיוון האשך הימני וסבלתי מכאבים שם למטה כאילו מחשמלים אותי כל 2 דקות.. אז חודש לא התאמנתי.. וזה עבר, ורק אחרי חצי שנה שלא עבדתי על הרגליים בכלל יכלתי לחזור לעבוד עליהם קצת.

אז תמיד להקשיב לגוף כשהוא מאותת.

• פותח/ת השרשור
תראה - כתפיים זה בעיה

תראה מה קורה עם הכאב

מה דעתך?
דרך אגב : בזמן סייקל , עדיף להפסיק עם ארקוקסיה? או שזה לא ממש מפריע אחד לש
צודק.
אני גם לא הקשבתי לפני שנה בערך לאותות מהגב התחתון בגלל עומס גדול ששמתי בלג פרס וכנראה זווית לחיצה לא נכונה (הייתי מפגר שעבדתי בכלל על לג פרס אבל זה לא העניין כבר)
וביום אביב (חורף האמת) בהיר, התעוררתי בבוקר ולא הצלחתי להתכופף. הגב התחתון היה עם דלקת חמורה שלחצה על עצבים מסויימים שהלכו לכיוון האשך הימני וסבלתי מכאבים שם למטה כאילו מחשמלים אותי כל 2 דקות.. אז חודש לא התאמנתי.. וזה עבר, ורק אחרי חצי שנה שלא עבדתי על הרגליים בכלל יכלתי לחזור לעבוד עליהם קצת.

אז תמיד להקשיב לגוף כשהוא מאותת.

זה באמת נכון להקשיב לגוף ולא לחשק ..
בכל אופן , כניראה מחר אני מתחיל בניסוי שלי ... מקווה שזה יעזור ( לפחות נפתח קצת רגליים בשבועיים הראשונים ,ואז נראה מה יהיה )
עם מישהו יתעניין , אני אעדכן בתהליך ..
- תמונות של לפניי ו אחרי נעלה .
@Simon357
שאלה קצת אינטימית..
אמרתה שהשתמשת בדקה דורובלין נכון?
עם כן - עד כמה באמת מורגשת הירידה בשק מיני?
יש מושג שקראתי עליו DECA DICK או משו כזה..
והאם השילוב בין טסט אנטט + הדקה או טסט אנטט + דיבול
מה עדיף ?

מה דעתך?
דרך אגב : בזמן סייקל , עדיף להפסיק עם ארקוקסיה? או שזה לא ממש מפריע אחד לש

זה באמת נכון להקשיב לגוף ולא לחשק ..
בכל אופן , כניראה מחר אני מתחיל בניסוי שלי ... מקווה שזה יעזור ( לפחות נפתח קצת רגליים בשבועיים הראשונים ,ואז נראה מה יהיה )
עם מישהו יתעניין , אני אעדכן בתהליך ..
- תמונות של לפניי ו אחרי נעלה .
@Simon357
שאלה קצת אינטימית..
אמרתה שהשתמשת בדקה דורובלין נכון?
עם כן - עד כמה באמת מורגשת הירידה בשק מיני?
יש מושג שקראתי עליו DECA DICK או משו כזה..
והאם השילוב בין טסט אנטט + הדקה או טסט אנטט + דיבול
מה עדיף ?

ברוך השם אצלי הכל פיקס. עם סייקל בלי סייקל אין בעיה 😃 .
מה שכן היחס בין הטסט לדקה היה מאוזן (אולי לא איזון כמו שנהוג אבל היה הרבה טסט ) . 1500 טסט ו 800 דקה....
מה שכן אני חושב שהניסוי שלי לא הסתיים עם הדקה. קניתי דקה רפואי - אני אנסה אותו. יד לי תחושה שדברים אחרים יקרו.
באופן כללי דקה זה סטרואיד מעולה מכל הבחינות, קצת יקר אם הולכים על רפואי, אבל שווה את זה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית