דיון מה אתם אוכלים בחיטוב?

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
אני כבר כמעט חודש בחיטוב ונמאס לי מהמאכלים המגעילים שאני נאלץ לאכול - אגוזי מלך,חביתה וביצים,חזה עוף בלי כלום. אני לא יודע איך אני אשרוד עוד חודשיים לפחות ככה. אז תביאו רעיונות למאכלים.
למשל גבינה צהובה - זה טעים אבל רק בתוך טוסט.
חמאה - אין לי מה לעשות עם זה.
גבינות חלקות זה פשוט מגעיל וגם עם זה אין מה לאכול.

מאכלים כמו חלב קוטג גבינות בחיטוב עדיף פחות מכוון שיש נתרן גבוהה

• פותח/ת השרשור
מאכלים כמו חלב קוטג גבינות בחיטוב עדיף פחות מכוון שיש נתרן גבוהה
נו אז מה כן? באמת שאין כלום וכמעט כל מאכל מלא בפחמימות. ואם לא והוא מלא בשומן אז צריך לאכול אותו עם פחמימה

בחיטוב לא אוכלים גם ככה הרבה אז המאכל העיקרי זה חזה עוף ואורז אין כל כך מה לעשות טונה במים יש גם טחינה גולמית

אני אוכל מלא בשר לא מגביל קלוריות לא סופר טחינה,חביתה זה מדהים לדעתי תגוון,ביצים קשות,מקושקשת,שקשוקה.. תטגן בחמאה אפשר להוסיף מעל החביתה בזמן הטיגון גבנצ מוסיף מאוד
חזה עוף זה מזעזע,כנפיים זה מדהים וזול,מבשר טחון אתה יכול להכין קבבים ולשים מלא טחינה (שאתה מכין מטחינה גולמית שזה אחלה דבר די בריא,קצת לימון ומים)
שקדים,אגוזים לא חסר..

תמרים, חמאת בוטנים, חביתות

וזה נקרא אצלך חיטוב?
זה נקרא דל פחמימה כמו שזה נראה
אני אוכל מלא בשר לא מגביל קלוריות לא סופר טחינה,חביתה זה מדהים לדעתי תגוון,ביצים קשות,מקושקשת,שקשוקה.. תטגן בחמאה אפשר להוסיף מעל החביתה בזמן הטיגון גבנצ מוסיף מאוד
חזה עוף זה מזעזע,כנפיים זה מדהים וזול,מבשר טחון אתה יכול להכין קבבים ולשים מלא טחינה (שאתה מכין מטחינה גולמית שזה אחלה דבר די בריא,קצת לימון ומים)
שקדים,אגוזים לא חסר..
השאלה אם עובד לך החיטוב הזה, מעבר לכמה קילו הראשונים שזה הנוזלים שיורדים מהורדת פחמימות

זה נקרא דל פחמימה כמו שזה נראה

השאלה אם עובד לך החיטוב הזה, מעבר לכמה קילו הראשונים שזה הנוזלים שיורדים מהורדת פחמימות
זה נדע בהמשך
אבל אני כבר יכול להגיד לך שכן.

בדיוק. דל פחמימה, גורם להורדת 2-3 קילו של נוזלים, אבל בלי לספור קלוריות בבשר שמן ובמיוחד בטחינה - אפשר להגיע ל-5000 קלוריות בלי להרגיש בכלל.

בבוקר צנים עם ריבה+ יוגורט 0 אחוז+ שייק חלבון.

צהריים חזה עוף עם אורז מלא וסלט קטן.

בערב. תלוי- אם אחרי אימון אז חזה עוף/ סטייק סלמון בתנור עם פסטה מלאה ושייק חלבון.
אם זה יום ללא אימון אז גביע גבינה/קוטג 3 אחוז + חביתה 2 ביצים+ ירקות ולקינוח פחית טונה במים.

בין לבין. קצת אגוזי ברזיל/שקדים/תמרים.

• פותח/ת השרשור
למישהו יש מאכל מיוחד שהוא יכול להמליץ עליו? בבקשה אי נמצא במחסור במוצרים שומניים/חלבונים
יש למישהו גם איזה רטבים מיוחדים שהוא משתמש? אני בינתיים משתמש בפסטו שזה סבבה

טחינה גולמית, פסטרמה, לחם קל שישביע... מבחינת רטבים יש את המיוקל וחרדל זה גם טוב וקולה זירו שאתה עם חשק למתוק...

אני מאוהב בכוסמת
השאלה היא מה הערכים התזונתיים בחיטוב שלך ?
מה רע בחזה עוף ?
אורז מלא ? שמן זית ? טחינה .?

יש לך פורום שלם של מתכונים. אוכל זה עולם שלם ומגוון

אפונה, שעועית ירוקה,בורגול.

Back
למעלה תחתית