הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength כן גם אני 😃

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
עזוב את הפולדאון, תעשה מתח חזרות בודדות. נניח, 6 סטים של חזרה בודדת בתור התחלה, וכל אימון תוסיף עוד סטים עד שתגיע ל10 סטים של חזרה בודדת.
אחרי זה תנסה כבר לעשות כפולות וכו'...

• פותח/ת השרשור
אני חולה מיום רביעי בערך אז פיספסתי אימון :suicide:אני בקושי הצלחתי לאכול משהו בימים האחרונים :bad: ואני בטוח שזה ישפיע על האימונים הבאים. רק רציתי לשאול מה כדאי לי לעשות באימון הבא? לנסות לעבוד עם אותו משקל כמו באימון הקודם? או להוריד?

• פותח/ת השרשור
היום הולך להיות אימון ראשון אחרי ההפסקה בגלל השפעת, רק אתמול החום ירד... ירדתי 3 קילו
בשבוע וחצי 😵 אז לא נראה לי שיש סיכוי שאני אצליח לעבוד אפילו עם אותו המשקל, אני כנראה אוריד את המשקלים ב5-2.5 קילו ברוב התרגילים. אגב אם בלבלתי לכם את המוח אני מצטער, פשוט הייתי חייב לרשום משהו כדי שהאשכול לא ינעל.

• פותח/ת השרשור
סוף סוף התאמנתי 8D

סקוואט - 50 -5 5 5

הרבה יותר קל ממה שחשבתי שהיה.

בנץ' - 50 - 5 5 5

בינוני, עד קשה, המוט זז הרבה.

דדליפט 60 - 6 שוב פעם עשיתי 6 במקום 5, היה קשה יחסית, צריך לעבוד על הטכניקה.

סה"כ אני מרוצה מהאימון, לא ציפיתי להצליח להרים את המשקלים האלה אחרי שירדתי 3 קילו.

כמו בפעם הקודמת אני מאוד מבקש שתראו את הסרטונים ותעבירו ביקורת על הטכניקה.

סקוואט סט ראשון:

סקוואט סט שני:

דדליפט:

מצטער על הזוויות, לא היה מי שיצלם. אני מאוד אודה למי שיעיר ויתקן אותי בטכניקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדברים הרגילים:

סקוואט - ברכיים גולשות לאורך כל התנועה, שחרר את הברכיים קדימה בהתחלה ושב עם המשקל על העקבים תוך כדי שאתה דוחף את הברכיים לצדדים.

צלם דדליפט מחדש, נראה ששוב המוט זז לך קדימה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה אחי, אתה חושב שכדי למנוע מהברכיים לגלוש כדאי לעשות ירידה יותר איטית ומבוקרת?

• פותח/ת השרשור
אה ושאלה בקשר למתח, נגיד שבאימון B אני עושה מתח בסופינציה בסטים של בודדות, למיטב הבנתי הגוף מתאושש מהר מאוד מסטים של בודדות, אתה חושב שזה יהיה יעיל לעשות את המתח
בתדירות גבוהה יותר? למשל 5 פעמים בשבוע או לפחות 3? אני מאמין שאני אתקדם מהר יותר ככה, מה דעתך?

תודה על התגובה אחי, אתה חושב שכדי למנוע מהברכיים לגלוש כדאי לעשות ירידה יותר איטית ומבוקרת?

ככה אתה צריך לעשות בכל התרגילים. מה שחשוב זה לשחרר את הברכיים בהתחלה ואז להתיישב אחורה ולהוציא את הברכיים החוצה.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, הבנתי מה אני צריך לעשות 😃 אגב יש למישהו תשובה לגבי המתח?

• פותח/ת השרשור
אחלה של אימון, הכל הלך טוב.

סקוואט - 55 - 5 5 5 בחזרה האחרונה של כל סט נתקעתי איזה 2 שניות (בנקודה החלשה כנראה)
אבל הצלחתי לעלות וזה מה שחשוב 😃 יאללה 60 קילו אימון הבא (פעם ראשונה שלי עם פלטות של 20 בסקוואט)

פרס - 27.5 - 5 5 5 החזרה האחרונה בסט השלישי לקחה לי איזה 10 שניות 😛

מתח - שני סטים של בודדות וסט של חזרה שלילית, אתמול עשיתי 4 סטים של בודדות ו 4 סטים של שליליות כנראה בגלל זה לא היה לי ממש כוח היום.

ניסיתי לתקן את הבעיות שלי בסקוואט, תנו ביקורת בבקשה, אני חושב שעדיין יש לי את הבעיה עם הגלישה של הברכיים, אבל אני רוצה לדעת אם השתפרתי לפחות, תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כדי להקטין את הגלישה של הברכיים קדימה, עליך להקפיד על מספר דברים:
1. להרחיב את הפיסוק כמו שמודגם בספר:

squat-stretch.jpg

2. לשלוח את הברכיים לצדדים בעת העליה, מה שיגרום לשרירים הפנימיים של הירכיים (בין הברך למפשעה) להתכווץ ולעזור בעלייה.

3. לקחת את הישבן לאחור בירידה.

כדי להקטין את הגלישה של הברכיים קדימה, עליך להקפיד על מספר דברים:
1. להרחיב את הפיסוק כמו שמודגם בספר:

squat-stretch.jpg

2. לשלוח את הברכיים לצדדים בעת העליה, מה שיגרום לשרירים הפנימיים של הירכיים (בין הברך למפשעה) להתכווץ ולעזור בעלייה.

3. לקחת את הישבן לאחור בירידה.
איך התמונה קשורה? אתה סתם מטעה אותו.
קרא את הספר.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי, תודה אני אהיה יותר מודע לזה עכשיו. אגב, רואים שיפור מהאימון הקודם?

• פותח/ת השרשור
הפיסוק בתמונה נראה לי קצת רחב מדי, יותר מרוחב כתפיים.

• פותח/ת השרשור
חברים, נראה לי ששכחתם אותי, דהסאן? מה עם הסקוואט יש שיפור? דעתך מאוד חשובה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית