הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה ובניית תפריט

קרנושית

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
11
24
6
my gym
🤩
שלום שוב
אני גובה 1.58 ומשקל 60 קילו ...חוויתי לא מעט ירידות ועליות במשקל ועדיין אני לא מצליחה להיתאזן
מבקשת יעוץ בבניית תפריט נכון שיגרום לירידה במשקל אולי גם בתוספת שורפי שומן
אני אוכלת כרגע בבוקר סלט עשיר בירקות 5 ירקות על 2 כפות גבינה
בצהריים קוטג 1 אחוז + 2 גמבות אדומות
לאחר אימון קופסת טונר עם כף שמן + סלט עשיר בירקות 5 ירקות + 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה
ובארוחה אחרונה קצת ירקות וחצי קופסת קוטג 1 אחוז
למרות התפריט הדל כמובן שנורא קשה לי לעמוד בו ומידי פעם אני נשברת ואוכלת יוגורט 3 אחוז ואפילו 2 עוגות או טיפה קורנפלקס בקערה והתוצאות לא מאחרות להגיע
האם יש משהו שעלי לשנות מבחינת אימונים אולי או התפריט או משהו מתוק שלא יגרום לעליה ?

150 מ"ג קפאין?

בקשר לתפריט:
את מתחילה את הבוקר עם הרבה מוטיבציה אבל מעט מאוד אנרגיה שתתאים לה. הייתי מוסיף מקור פחמימה בבוקר.

אילו ירקות נכנסים לסלט שלך? לפעמים עשיר לא הולך יד ביד עם חיטוב.

ומצד שני, ביחס לשאר היום, את אוכלת הרבה גבינה שיכולה אולי קצת להאט את ההתקדמות שלך בהיבט של אינדקס גליקמי, תנסי להחליף את הגבינה במקור אחר.

יש סיבה מיוחדת שאין לך חזה עוף בתפריט?

• פותח/ת השרשור
אני מניחה זה לא זמן טוב לציין ששכחתי לרשום שאני גם שותה קפאה קר על בסיס חלק 1 אחוז
אין סיבה מיוחדת פשוט זה עצלנות נטו והאמת גם זה עולה לי די הרבה מבחינה כספית כל הירקות האלה
אני מנסה למצוא תפריט נכון גם מהבחינה הכלכלית וגם מבחינה הנכונה לירידה במשקל
בעיקרון גם אני יגיד שאני טיפה עצלנית לעשות חזה עוף כי כשהוא מכובס הוא די מגעיל

הי , שלחתי לך בפרטי מצגת על דיאטת RFL המוצגת באתר , עשיתי לך התאמת כמויות על פי נתוניך האישים.
את השאלות לגבי השיטה תוכלי לעלות פה או בפורום תזונה על מנת לקבל חוות דעת גם משאר חברי הפורום.
בהצלחה
ונ.ב - עצלנות זה הבסיס לכישלון!

אם זה ישמע גס אז אני מצטער מראש...

אבל מעניין מה היה היו התגבות אם זה היה גבר זה שפתח אתה האשכול בפרום הזה 😉

הייתי מפנה אותו לפורום תזונה… .אבל כשראיתי שהיא היתה כבר בפורום נשים ועדיין היגיעה לפורום שלנו… אז נראה לה שאנו לפחות רציניים פה…
ואני ממש ממש לא חרמן על סייקל… ! ☝️

• פותח/ת השרשור
חחחח לא הבנתי את השרשור פה,
בכל מקרה אני לא יודעת איך להגיע לפורום נשים אני די חדשה וגם מעוניינת לשמוע מגוון של דעות
קשה לילהאמין שנשים לוקחות אפדרין למשל וכל מיני חומרים זה יותר אופייני לגברים אם תשאלו אותי

חחחח לא הבנתי את השרשור פה,
בכל מקרה אני לא יודעת איך להגיע לפורום נשים אני די חדשה וגם מעוניינת לשמוע מגוון של דעות
קשה לילהאמין שנשים לוקחות אפדרין למשל וכל מיני חומרים זה יותר אופייני לגברים אם תשאלו אותי

טעות: זה יותר אופייני לנשים. סטטיסטית, יותר נשים חרדות למראה שלהן. בדר"כ גם עם "תמונה" לא ריאלית בראש, של "כיצד אני אמורה להיראות", זאת לעומת גברים.

מקווה שמה שדובר עליו היום, בשרשור נשים, הזיז לך קצת וגרם לך לשנות את קו המחשבה שלך.

בכל אופן, התפריט שתיארת לנו דל מאוד. ולכן, האמירה המדויקת יותר שעלייך לומר היא לא "למרות התפריט.... אני לא מצליחה", אלא "בגלל התפריט... אני לא מצליחה"

@מרטין

הנה כל מה שהיה לי להגיד על התפריט

יסית לחשב במחשבון קלוריות כמה את אוכלת ביום? אני אופתע אם את מגיעה ל800 קלוריות!!
את מרעיבה ומתישה את עצמך וכמובן שאת נשברת.
את לא אוכלת מספיק חלבון ואת כמעט שלא אוכלת שומן. מעניין אותי מכמה תופעות לוואי (שיער/ציפורניים/מחזור/???) את מתעלמת בדרך למטרה...

אני מציעה לך לתחיל מחדש.
תקראי את המדריך - https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

קצב חילוף החומרים שלך במנוחה 1570. תבני תפריט נייטרלי שיש בו לפחות 100 גר חלבון ו-50 גר שומן ומסתכם ב1600 קלוריות.
(אני אומרת לפחות כי את לא חייבת להיות על תזונה דלת פחמימה כדי לרזות ויתכן שזה מה שגורם לך להשבר אבל אם את מחליטה ללכת על דל פחמימה תוסיפי עוד חלבון ושומן).
תתחילי בשבועיים על התפריט הזה בלי אירובי רק אימוני כח (מציעה לך לקחת תכנית מהאתר כי לא מספיק לעבוד יד קדמית/אחורית ובטן)
בתום שבועיים תרדי לתפריט של 1300 קלוריות - שוב פעם מינימום 100 גר חלבון ו-50 גר שומן
(את יכולה לאכול יוגורטים 3% וקוטג' 3%. תשלבי גם שקדים/אבוקדו/אגוזים)
תמשיכי באימוני הכוח בהתאם לתכנית שבחרת ותחזרי למקסימום 3 שעות אירובי בשבוע בשלב הראשון (אחרי אימון הכוח או בימים נפרדים). תקפידי על יום אחד של מנוחה בשבוע.

התהליך הוא הדרגתי מאוד כאשר את נשקלת פעם בשבוע, אם ירדת במשקל עד חצי קילו תמשיכי בלי שינוי.
אם לא ירדת, את יכולה להוריד מהתפריט או להוסיף אירובי לפי העדפתך.
אם התפריט שלך שפוי ואת נותנת לגוף שלך גם זמן להתאושש את תראי שקל מאוד למצוא את נקודת האיזון של הגוף.
קחי בחשבון שהמחזור ההורמונלי משפיע על מאזן הנוזלים בגוף ולכן תתעלמי מסטיות קטנות במשקל. למשל אם נשקלת וירדת רק 200 גר (או למשל אם עלית במשקל 200 גר ואת יודעת שלא חרגת מהתפריט) אל תשני כלום תמשיכי עוד שבוע באותה מתכונת.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית