הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן ניטרלי

• פותח/ת השרשור AN10
  • פורסם בתאריך

AN10

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני בן 18 משקל 65 גובה 1.75 עשיתי חיטוב ה bmr שלי זה 1715 וה rmr 2058 הייתי אוכל בחיטוב 1400 קלוריות ביום ועשיתי ריצה 6 פעמים בשבוע
אני מתגייס עוד חודש לקרבי.
עכשיו אני רוצה לאכול ניטרלי אני יודע שצריך לאכול בניטרלי את ה 2058 קלוריות ואם אני עושה פעילות גופנית אז 2400 בערך
עכשיו איך אני עולה למספר הזה בלי לעלות בנוזלים? בחיטוב הייתי מחשב כל אוכל במשקל עכשיו אני רוצה לאכול רגיל בלי למדוד כל שניה כמה אני אוכל
נגיד ביום שאני שותה אייס קפה אוכל סושי שווארמה או משהו זה במקום אחת הארוחות או זה בנוסף?
אני לא כל כך מבין את העיקרון.
בחיטוב הייתי אוכל 140 גרם פחמימה ו 120 גרם חלבון
ואם אני אעלה בנוזלים הם ירדו עם הריצות?
תודה

קודם כל אין שום טעם לאכול נייטרלי לפני גיוס לקרבי, אתה הולך להיקרע שם ולהוציא המון קלוריות כל יום.

אבל אם כבר שאלת, אז כל דבר שאתה אוכל אתה אמור לספור.
נוזלים עולים עם פחמימות. אם תאכל דל פחמימה, תראה ירידה במשקל של 1-4 קילו בגלל ירידה של נוזלים, והם ירדו מהר יותר אם תעשה אירובי. אם תאכל את אותה כמות פחמימות, זה לא ישנה כמה אירובי תעשה, הנוזלים יחזרו מיד כשתשתה שוב.

עכשיו איך אני עולה למספר הזה בלי לעלות בנוזלים?
מה אכפת לך לעלות בנוזלים?
הרי התוצאה הויזואלית נשארת כפי שהיתה בתום החיטוב. המשמעות היחידה של עלייה זו היא על המשקל.
לדעתי יהיה לך מאוד קשה לשמור על תזונה דלת פחמימה בצבא.

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לך לעלות בנוזלים?
הרי התוצאה הויזואלית נשארת כפי שהיתה בתום החיטוב. המשמעות היחידה של עלייה זו היא על המשקל.
לדעתי יהיה לך מאוד קשה לשמור על תזונה דלת פחמימה בצבא.
השאלה היא אם אני אעלה מ 1400 ל 2400 לדוגמא הלחיים שלי לא יתנפחו בחזרה כי הגוף לא רגיל לאכול את הכמות הזאת

• פותח/ת השרשור
קודם כל אין שום טעם לאכול נייטרלי לפני גיוס לקרבי, אתה הולך להיקרע שם ולהוציא המון קלוריות כל יום.

אבל אם כבר שאלת, אז כל דבר שאתה אוכל אתה אמור לספור.
נוזלים עולים עם פחמימות. אם תאכל דל פחמימה, תראה ירידה במשקל של 1-4 קילו בגלל ירידה של נוזלים, והם ירדו מהר יותר אם תעשה אירובי. אם תאכל את אותה כמות פחמימות, זה לא ישנה כמה אירובי תעשה, הנוזלים יחזרו מיד כשתשתה שוב.
אז איך לאכול?
אני מתכוון שאני רוצה לשמור על התוצאה שקיבלתי בחיטוב איך אני עושה את זה?
ארנולד אתה חתיך בכל מצב.
חחחחחחחחחחחח לא קשור זה מעניין

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל נייטרלי - דל או לא - לא יהיה שום שינוי במראה.
אז פשוט לאכול 2400 קלוריות ביום בערך ואני אשאר אותו דבר כמו עכשיו? נגיד ה bmr זה 1700 ואני הולך די הרבה ברגל כל יום ועושה ריצה שאני שורף בה 400 קלוריות כמה הניטרלי שלי יהיה?

תבדוק את ה RMR שלך.
שהוא בערך לבן אדם ממוצע שהולך לעבודה/בית ספר וכו'...
ואם אתה רץ אז תוסיף קלוריות.

לא הייתי מחשבת הליכה שאתה עושה במהלך היום מפה לשם
אלא רק את האימונים שבהם משך ועצימות האימון מוגדרים.
שווה להוסיף את ההליכות אם הן במרחק גדול אם אתה עושה מעל 8 9 קילומטר ביום בין אם זה בעבודה , צבא או בית ספר שווה להוסיף את זה למאזן. אפילו תחשב את זה בrmr במקום לעשות 1.2 תכפיל ב1.3 זה יספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית