עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני ב85 קילו קצת מעריך לי את תקופת המסה בשבוע ואת התכנון ל100לדעתי לא.
אגב,
לכמה כבר הגעת בנפח?
הצלחת לעבור את המחסום שאז אמרת שנתקעת בו?
אה, יפה!כן אני ב85 קילו קצת מעריך לי את תקופת המסה בחודש ואת התכנון ל100
לא הגעתי ל90 לחמישיות ו 92.5 לשלושתאה, יפה!
אז הגעת כבר ל 95 בעצימות? 🤯
אני עדיין בריסט הארור שהתחלתי לפני 3 שבועות,
רק עכשיו הגעתי לנפח של 80.
מזל שיש לי עוד זמן למסה, אני יודע שה 100 אי שם באופק 😇
אז למה נפח 5x5 של 85 ? זה לא יותר מ 90% מהחמישיות שלך?לא הגעתי ל90 לחמישיות ו 92.5 לשלושת
באחוז בודד.אז למה נפח 5x5 של 85 ? זה לא יותר מ 90% מהחמישיות שלך?
1x5באחוז בודד.
נראת לי בעצימות שאנינעושה שגויה בכלל.
אני עושה חמישיה נח ואז שלשה
זאת בדיוק ההרגשה הזאת ש"מה זהו? אני יכול הרבה יותר " אז אחרי החמישיה אני עושה שלשה.1x5
1x3
?
למה?..?
אני יכול להבין שבעצימות לפעמים כשמסיימים יש הרגשה של "סעמק בא לי עוד, זה לא מספיק סט אחד"
אבל לדעתי אתה חייב לשבת על התוכנית המקורית של הטקסס בקטע הזה.
לדעתי כן.זאת בדיוק ההרגשה הזאת ש"מה זהו? אני יכול הרבה יותר " אז אחרי החמישיה אני עושה שלשה.
זה גורם לבעיות?
אוקי אקח לצומת ליבי .לדעתי כן.
תחשוב שאני בריסט הייתי עושה בעצימות 80 וקופץ ב 2.5
השתגעתי.. הרגשתי שאני לא עובד בכלל.
אבל התוכנית כתובה כמו שהיא מסיבה מסויימת אני מאמין ויש לה תהליך מסויים שהשריר עובר,
אז כדאי לך להמשיך באותו קו.
תנסה קודם כל להוריד קצת בנפח וקצת בעצימות (בלי שלשות אחרי החמישיות) ותבדוק איך זה משפיע עליך.
אם אתה מרגיש לא מסופק עדיין, תוסיף עוד תרגיל עזר כמו מקבילים עם משקל או משהו..
אבל זאת כבר חריגה מהתבנית של הטקסס, לעשות סט של חמישיה ואחרי מנוחה להרביץ עוד שלשה.כל עוד אתה מתקדם אל תגע.
נכון זה מיותר, לא חושב שהוא צריך תרגילי עזר אם בנץ' בלבד מספיק לו. אני דיברתי על הסט בונוס שהוא נותן לעצמו בעצימות ומה הייתי עושה במקומו(במידה ואני מרגיש צורך עז לתת יותר מ-5 חזרות)אבל זאת כבר חריגה מהתבנית של הטקסס, לעשות סט של חמישיה ואחרי מנוחה להרביץ עוד שלשה.
לא מדבר על לתת יותר מ5 חזרות מדבר על לעשות יותר משקלנכון זה מיותר, לא חושב שהוא צריך תרגילי עזר אם בנץ' בלבד מספיק לו. אני דיברתי על הסט בונוס שהוא נותן לעצמו בעצימות ומה הייתי עושה במקומו(במידה ואני מרגיש צורך עז לתת יותר מ-5 חזרות)
בילבלת אותי, מדבר על העצימות עכשיו?לא מדבר על לתת יותר מ5 חזרות מדבר על לעשות יותר משקל
יאפבילבלת אותי, מדבר על העצימות עכשיו?