הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במסה

titaniom

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי קודם כל אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה תעבירו למקום הנכון
אז ככה התחלתי מסה לפני 5 חודשים בערך ועליתי בסך הכל 5 קילו מ50 ל55 ועכשיו תכננתי להתחיל חיטוב באפריל עוד חודשיים אבל אני קצת בבעיה אין ממש הרבה לרדת ויש רק עוד חודשיים(אני רוצה להיות כמה שיותר מחוטב בקיץ) גובה1.64 בן 17 תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי

כנראה שהתפריט שלך לא היה משו בחודשים האלה או שלא באמת אכלת בכמויות שאתה צריך לאכול....

אתה תצטרך לעלות לטעמי לפחות ל-70-75 ק"ג ורק משם לחטב. אין טעם שתחטב עוד חודשיים כי זה לא יקדם אותך לשום מקום.

אם תחטב תגיע לאותו מצב שהיית לפני המסה ?
תמשיך עם המסה עד שנה הבאה ותחטב לקראת קיץ 3016

• פותח/ת השרשור
זה לא שלא היה לי תפריט פשוט ישלי קצת בעיות באכילה בקיצור מה אתם ממליצים שהייתי בחנות ישראל בודי המוכר המליץ לי לעלות ל60 ןלרדת ל 57

אני מזדהה איתך זה קרה לי לפני שנתיים תקשיב מה תעשה תאכל מלא אבל ממש מלא תחלק תארוחות שלך שבכל ארוחה יש 15-20 גרם חלבון תתפרע עם הפחמימה תאכל המון ותאכל גם בכל ארוחה משהן כמו 10-12 גרם שומן בכל ארוחה אני מדגיש בעיקר על הפחמימה תתפרע והכי חשוב שתגיע ל6 ארוחות ביום ויותר אם תצליח

תעבוד קשה בתוכנית שלך 4 פעמים בשבוע אם אתה יכול לקנות גיינר להוסיף לארוחות זה רק יעזור לך אני ממליץ על סופר מאס דיימטייז או כל חברה אחרת בעל יחס של5.1 פחמימה חלבון

תעשה את זה בידיוק עוד חודש ותתחיל בראבק לרדת באחוזי שומן זה המקסימום שתיכול לעשות כדי להגיע לעוד טיפה תוצאות יותר טוב מקווה שעזרתי
כל 3 שעות תאכל מילים אחרות

תחלק תארוחות שלך שבכל ארוחה יש 15-20 גרם חלבון

תתפרע עם הפחמימה

ותאכל גם בכל ארוחה משהן כמו 10-12 גרם שומן

אני חייב להבין מאיפה אתה מביא את כל הדברים האלה.

ואם הוא יאכל 30-40 גרם חלבון ולא 15-20 ?
ואם הוא לא יתפרע עם הפחמימה? מה זה להתפרע בכלל? אתה יודע איך הגוף שלו מגיב לאינסולין שאתה מציע כזה דבר?
אז מה אם הוא רזה.

ומה זה בקשר לשומן? מאיפה הבאת את השטות של 10 גרם שומן בכל ארוחה?
ברור שחשוב לשלב שומן בתפריט, אבל אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הדברים האלה.

אם יש לך רפרנס ומחקרים אני אשמח לקרוא, באמת.
אחרת הכל סתם אגדות וסטיגמות שכבר דובר עליהם רבות שאין מה להתייחס אליהם יותר מידיי.

• פותח/ת השרשור
יש לי גיינר וברגע שאני אוכל בכמויות כאלה מטורפות אני יעלה בעיקר בשומן נראה לי אני ינסה לעלות 3 קילו קילו בחודש (זה הרבה בשבילי אל תשכחו שאני גם יחסית נמוך)ובסך הכל יצא לי 9קילו ואז יחטב(יהיה קצת מה לחטב)

אל תקשיב לאחמד אתה סתם תשמין
תעשה מסה נקייה שנה שלמה תיהיה לך מסת שריר מכובדת ואז תחטב קצת ובום גוף מושלם לקיץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית