הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל טקסס

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
פרטים:בן 33, 1.74, שוקל 87ק"ג.
אחרי 3 חודשים בליניארית אני מרגיש שמתחיל להתקע כבר במשקלים וכל אימון כבר קורע אותי(הגב כנראה לא מתאושש ומתחילים כאבי-בעיקר הקרנה לאיזור החיבור בין ירך ומותן,בטח קשור לסקואט).מבחינת משקלי עבודה(שוב במשקלי מקס' הטכניקה כבר 'מלוכלכת')לחמישיות:בנץ' 125,סקוואט 160,דד 185.
אז אחרי כל ההקדמה,חזרה לנושא:מעונין להתחיל טקסס ואני מבין שמומלץ ביום הנפח לעבוד ב80-90% מהעצימות:
א.בכמה להעלות את המשקל ביום העצימות לעומת הנפח?
ב.קראתי איפשהו שכדאי להתחיל את התוכנית בריסט כך שמגיעים לRM עדכני כעבור 4שבועות?
אז אשמח להמלצות כיצד להתחיל אותה כי מצד אחד ברור לי שאני חייב תקופת מנוחה עם איזה ריסט ומצד שני אני רוצה להתקדם במשקלים.
תודה.

א.בכמה להעלות את המשקל ביום העצימות לעומת הנפח?
בעצימות תתקדם ב 2.5 והנפח שלך מתעדכן כמובן ביחס לעצימות בכל שבוע

ב.קראתי איפשהו שכדאי להתחיל את התוכנית בריסט כך שמגיעים לRM עדכני כעבור 4שבועות?
אכן.
גם אני עשיתי ריסט ורק כעבור 4 שבועות אתה מגיע ל RM5 העדכני שלך.
ריסט של 10-15 אחוז.

כמה שמרגיש לך.

• פותח/ת השרשור
בעצימות תתקדם ב 2.5 והנפח שלך מתעדכן כמובן ביחס לעצימות בכל שבוע

אכן.
גם אני עשיתי ריסט ורק כעבור 4 שבועות אתה מגיע ל RM5 העדכני שלך.
ריסט של 10-15 אחוז.

כמה שמרגיש לך.
מודה לך על התגובה גבר.
נראה לי שאתן ריסט של אפילו 20%,הגוף כנראה צריך אתזה.כמה זמן עשית/עושה את התוכנית?רשמים?

בכיף אחי
שילבתי טקסס בלחיצת חזה עם תבנית SS, כך שזה לא קלאסי למהדרין.
בינתיים עדיין לא הגעתי ל Rm5 שלי, בעצימות השבוע אני מגיע ל 87.5 ורק בשבוע הבא אגיע ל 90 ששם נעצרתי לפני הטקסס.

לאחר מכן יהיו תיעודים על התקדמות או כשל 😃
מוזמן לעקוב אצלי בלוג ✌️

• פותח/ת השרשור
שאלת הבהרה,במידה והתחלתי את הטקסס 4 שבועות אחורה ובמינוס של 20% וקיבלתי X משקל אז האם לאימון הנפח עליי להוריד 20% נוספים מהX הנ"ל?(במקרה שלי מדובר במינוס של כ-35% מהנפח העדכני).
או מכיון שזה ריסט,ימי הנפח בתחילה יכולים להיות גם 10% מהעצימות?

שאלת הבהרה,במידה והתחלתי את הטקסס 4 שבועות אחורה ובמינוס של 20% וקיבלתי X משקל אז האם לאימון הנפח עליי להוריד 20% נוספים מהX הנ"ל?(במקרה שלי מדובר במינוס של כ-35% מהנפח העדכני).
או מכיון שזה ריסט,ימי הנפח בתחילה יכולים להיות גם 10% מהעצימות?
בנפח תעשה 90% מהעצימות שלך.
תתייחס אך ורק לעצימות.

אם ירדת ל 90 נגיד בעצימות, בנפח אתה תתחיל מ 81

• פותח/ת השרשור
בנפח תעשה 90% מהעצימות שלך.
תתייחס אך ורק לעצימות.

אם ירדת ל 90 נגיד בעצימות, בנפח אתה תתחיל מ 81

הבנתי.השאיפה כמובןהיא בתוך 4 שבועות לערך לחזור לRM5 המקורי,ב3 השבועות הקודים לכך(ריסט)בכמה לדעתך לקפוץ באימוני עצימות משבוע לשבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית