הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שינוי גופני

Blisspump

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
0
107
0
אני מתאמן כבר 9 חודשים לחינם לצערי ואין שינוי בגלל עניין התזונה.
נשאר לי בערך 5 חודשים למנוי.

איזה שינוי אפשר לעשות ב-4-5 חודשים? משהו שיבלוט לעין?
אני רוצה להכנס למסה

מה זה שינוי טוב?
אני אהפוך למראה של ילד ממוצע?
אז אם אתה מודע לזה שאתה לא אוכל נכון וממשיך לא לראות תוצאות חמה לעזעזל אתה לא עושה משהו?
או שאתה לא מתאמן טוב וחזק או שאתה לא אוכל כמו חמור ויושן קצת אחד מאלה או כמה ביחד

אני יודע מה הטעויות שלי, כרגע דיברתי על זמן של שינוי.
קודם כל שיהיה בהצלחה, תתחיל מזה שתציב לעצמך מטרה,כל מטרה שהיא רק שתהיה לפחות מטרה,תקרא על מסה ותבנה לעצמך תפריט תזונה בהתאם לנתונים שלך,תפרסם את התוכנית אימונים שלך ואולי תחליף כמה תרגילים, תתחיל לישון בסביבות ה 8 שעות תראה איך אתה מתקדם כמו מלך.

זה העניין שאני לא יודע מה הנתונים שלי..
אם תקרא את האשכול הקודם שלי אתה תבין
אין לי סיבה לקרוא את האשכול הקודם שלך, תבדוק כמה אתה שוקל ומה הגובה זה לא כזה קשה, לפי מה שנראה לי אתה עצלן ולא באמת חשוב לך להשתנות לכן עד שלא תעשה משהו אני מעדיף שלא לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אני יודע את הגובה והמשקל..
דיברתי על זה שאני לא יודע כמה קלוריות אני צריך והנוסחה של RMR לא ממש תקפה לגביי

מומלץ שתקרא שלא תבין אותי לא נכון

זמן של שינוי
בגילך אפשר בהחלט לעשות שינוי (לטובה!) שנראה לעין בתקופה של חמישה חודשים. לא תהיה רוני קולמן, אבל עם תזונה טובה, שינה מספיקה ותוכנית אימונים סבירה, ובהנחה שאין לך איזו בעיה בריאותית אקזוטית ("לפנינו דוגמא מעניינת של בחור ללא טיפת טסטוסטרון ועם הורמון גדילה של עכבר ננסי") השינוי יהיה ניכר לעין. כמה? זה כבר תלוי בגנטיקה שלך בנוסף לגורמים ששהזכרתי קודם)

מקווה שהגנטיקה שלי לא בזבל
אין שום סיבה לחשוב כך, אבל גם אם הגנטיקה שלך לא תביא אותך לבמה של "מר אולימפיה" אני חושב שכל אחד יכול לשפר את המראה שלו. טוב, אולי חוץ מסטיבן הוקינג.

הכל אפשרי.
אם תתמיד ותיקח את עצמך בידיים אתה תראה מספיק שינוי בשביל לקבל מוטיבציה להמשך.

EAT-LIFT-SLEEP-REPEAT

בהצלחה:sporty074-39:

שמע, אני לא איש מקצוע אבל אני אגיד לך את דעתי.
אני לא יודע מה התאמנת עד עכשיו, אבל אם לא עשית תוכנית כח אז תתחיל SS תעשה אותה כמו שצריך, בלי תרגילי עזר נוספים, תאכל הרבה ותישן טוב.
קורה להמון חבר'ה שרוצים לגדול אבל השרירים הבסיסיים (רגליים, גב, חזה..) לא חזקים מספיק. אם תעבוד כמו שצריך בלי לוותר על דדליפט וסקוואטים אתה תגדל..
חייב לציין שיש כאלה שלא ממליצים לילדים שלא סיימו להתבגר לעשות תוכניות כח.. אני אישית חושב שכדאי לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית