עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אם אתה מודע לזה שאתה לא אוכל נכון וממשיך לא לראות תוצאות חמה לעזעזל אתה לא עושה משהו?מה זה שינוי טוב?
אני אהפוך למראה של ילד ממוצע?
קודם כל שיהיה בהצלחה, תתחיל מזה שתציב לעצמך מטרה,כל מטרה שהיא רק שתהיה לפחות מטרה,תקרא על מסה ותבנה לעצמך תפריט תזונה בהתאם לנתונים שלך,תפרסם את התוכנית אימונים שלך ואולי תחליף כמה תרגילים, תתחיל לישון בסביבות ה 8 שעות תראה איך אתה מתקדם כמו מלך.אני יודע מה הטעויות שלי, כרגע דיברתי על זמן של שינוי.
אין לי סיבה לקרוא את האשכול הקודם שלך, תבדוק כמה אתה שוקל ומה הגובה זה לא כזה קשה, לפי מה שנראה לי אתה עצלן ולא באמת חשוב לך להשתנות לכן עד שלא תעשה משהו אני מעדיף שלא לעזור לךזה העניין שאני לא יודע מה הנתונים שלי..
אם תקרא את האשכול הקודם שלי אתה תבין
בגילך אפשר בהחלט לעשות שינוי (לטובה!) שנראה לעין בתקופה של חמישה חודשים. לא תהיה רוני קולמן, אבל עם תזונה טובה, שינה מספיקה ותוכנית אימונים סבירה, ובהנחה שאין לך איזו בעיה בריאותית אקזוטית ("לפנינו דוגמא מעניינת של בחור ללא טיפת טסטוסטרון ועם הורמון גדילה של עכבר ננסי") השינוי יהיה ניכר לעין. כמה? זה כבר תלוי בגנטיקה שלך בנוסף לגורמים ששהזכרתי קודם)זמן של שינוי
אין שום סיבה לחשוב כך, אבל גם אם הגנטיקה שלך לא תביא אותך לבמה של "מר אולימפיה" אני חושב שכל אחד יכול לשפר את המראה שלו. טוב, אולי חוץ מסטיבן הוקינג.מקווה שהגנטיקה שלי לא בזבל
מה זה שינוי טוב?
אני אהפוך למראה של ילד ממוצע?