עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא חושבת מחשבות קיומיות: "אז בגלל זה אומרים לי תעשי סקוואט, יגדל לך התחת..."בסירטון ה-2 נראה שזאת שיושבת במכשיר פרפר של החזה ממש בוהה לך ב'תחת..
בדקת מה העניינים שם ? 🤤
חחח גם אני שמתי לב לזהבסירטון ה-2 נראה שזאת שיושבת במכשיר פרפר של החזה ממש בוהה לך ב'תחת..
בדקת מה העניינים שם ? 🤤
מוחאחאחאחאחאחאחאחאחחח גם אני שמתי לב לזה
בסירטון ה-2 נראה שזאת שיושבת במכשיר פרפר של החזה ממש בוהה לך ב'תחת..
בדקת מה העניינים שם ? 🤤
זאת חברה של אחי היא הסתכלה על הטכניקה... חחחחהיא חושבת מחשבות קיומיות: "אז בגלל זה אומרים לי תעשי סקוואט, יגדל לך התחת..."
אגב, הסקוואט בסדר גמור.
תודה, קרדיט לצלם @yuval197כל הכבוד לצלם שהתעקש להכניס אותה לפריים..
סקוואט יפה!
ככה קוראים לזה היום? טכניקה?זאת חברה של אחי היא הסתכלה על הטכניקה
שטויות. אתה יכול לנסות לכווץ יותר את הזוקפים כשאתה בבור, לסובב ישבן קדימה, אבל זה לא קריטי.אגב לא נראה לכם שיש לי בטווינק?
87.5 קילו
סט שני :
סט שלישי:
תודה
למה לא אוהב? לא עדיף שהמרפקים יצביעו למטה וככה הגב העליון יהיה יותר מכווץ והחזה מורם יותר? אצלי זה עובד ככהחוץ מהמיקום של המרפקים שאני לא כל כך אוהב למרות שהוא מקובל - נראה טוב
אם זה היה עדיף בעיני כנראה שהייתי עושה ככה אבל מאחר ואני לא...למה לא אוהב? לא עדיף שהמרפקים יצביעו למטה וככה הגב העליון יהיה יותר מכווץ והחזה מורם יותר? אצלי זה עובד ככה
למה לא אוהב? לא עדיף שהמרפקים יצביעו למטה וככה הגב העליון יהיה יותר מכווץ והחזה מורם יותר? אצלי זה עובד ככה
אני מדבר על היי באר לא לואו בארלמה לא מרפקים לאחור?
מכווץ את הגב יותר טוב לטעמי
איפה הבאר לדעתך?
נדמה לי שכל הרעיון הוא לנעול את המוט כלפי הגב.זה נראה כמו המיקום של היי באר, הקטע זה שאם אני ארים את המרפקים כמו שאתה מרים תהיה לי טכניקה מכוערת והחזה שלי לא יהיה מורם.
אבל אני מבין שזה עניין של נוחות
אין לי בעיה עם המיקום.. דווקא שאני מוריד את המרפקים למטה המוט יושב לי על הטרפזים יותר טובנדמה לי שכל הרעיון הוא לנעול את המוט כלפי הגב.
כל עוד הבית חזה זקוף ומקרבי שכמות מכווצים - מצידי אתה יכול לעשות סקווט בלי ידיים 😃אין לי בעיה עם המיקום.. דווקא שאני מוריד את המרפקים למטה המוט יושב לי על הטרפזים יותר טוב