עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך לבדוק שכאשר הפולי מגיע לחזה האמה שלך אנכית לקרקע , כל עוד האמה אנכית לקרקע הטכניקה שלך טובה .טוב אז ככה אני יחסית מתחיל בתחום הזה ושאני עושה תרגילי גב לא משנה איזה תרגיל גב אני בחיים לא מרגיש את המאמץ של הגב אלה אני מרגיש את הזרוע ממש..
מה לעשות אותי יש איזה טכניקה שאני לא יודע.
אם אתה באימונים הבאים עדיין לא מרגיש את הגב תקנה רצועות ואז אתה תרגיש את הגב הרבה יותר ואתה צריך למשוך דרך המרפקים ולא דרך האמות (מניסיון אישי)טוב אז ככה אני יחסית מתחיל בתחום הזה ושאני עושה תרגילי גב לא משנה איזה תרגיל גב אני בחיים לא מרגיש את המאמץ של הגב אלה אני מרגיש את הזרוע ממש..
מה לעשות אותי יש איזה טכניקה שאני לא יודע.
איך אפשר למשוך עם האמות בגלל יותר מדי משקל??או שאתה שם יותר מידי משקל ומושך עם האמות וככה אתה פחות מאמץ את הגב
לפחות אצלי אם אני מעלה משקל ופחות שם דגש על טכניקה אני מרגיש שהאמות מתאמצות יותר מידי .איך אפשר למשוך עם האמות בגלל יותר מדי משקל??
בפולי אל תקח תנופה תעבוד לאט תרד לאט ותעלה לאט
כנ"ל בחתירה ובמתח
הסיבה שאתה לא מרגיש את הגב זה שהידיים שלך מתעייפות הרבה קודם, לא קל להרגיש את הגב אם תעשה 15 סטים לגב אתה תרגיש אותו טוב מאוד (אל!!)
אל תדאג הוא עובד לא תמיד חייב להרגיש אותו העיקר שתעבוד נכון
גם אניאני בחיים לא מרגיש את המאמץ של הגב אלה אני מרגיש את הזרוע ממש..
כן, ברור שרוב הכוח מגיע מהשרירים הגדולים, אבל אם מאיזושהי סיבה - אנטומית או טכנית - יש כאלה שאצלם דווקא הדו-ראשי מתאמץ יותר (מאשר אצל אחרים), הוא עלול להיות החוליה החלשה והוא זה שיותש קודם. זאת בסך הכל ספקולציה שמחכה לנזיפה מתקנת ממי שמבין יותר.בגוף האדם זה לא יעבוד ככה, הכוח יבוא מהרחב גבי ומהכתף האחורית
ברוראתם חושבים שיש מצב בעולם להוריד את המוט של הפולי בלי עבודה קשה של הלטיסימוס?