הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
@THE BEAR מה אתה חושב על זה שמתי יקנה ממני את האינזר שלי? אתה חושב שמבחינת הצורה של החגורה זה לא יהיה בעייתי והיא תקבל את הצורה שלו אחרי כמה אימונים?

@THE BEAR מה אתה חושב על זה שמתי יקנה ממני את האינזר שלי? אתה חושב שמבחינת הצורה של החגורה זה לא יהיה בעייתי והיא תקבל את הצורה שלו אחרי כמה אימונים?
אינזר שווה זהב לדעתי לא תהיה בעייה בישבילו כמה אימונים וזה יתאים לכל 1 אלא אם אתהמעלה החור האחרון וש לך היקף כרס 150 סמ

אינזר שווה זהב לדעתי לא תהיה בעייה בישבילו כמה אימונים וזה יתאים לכל 1 אלא אם אתהמעלה החור האחרון וש לך היקף כרס 150 סמ
מעולה תודה רבה 😃
בכל מקרה מתי קח את הזמן אני חושב שיקח לי בערך חודש עד שאני אצטרך עוד חור בחגורה אז זה לא דחוף כל כך.

מעולה תודה רבה 😃
בכל מקרה מתי קח את הזמן אני חושב שיקח לי בערך חודש עד שאני אצטרך עוד חור בחגורה אז זה לא דחוף כל כך.
חוזר לעקוב אחריך אני שם לב שאתה חוזר לעדכן ותסתכל גם בלוג שלי מידי פעם

יאללה מקס העם דורש ממך קוביות

למה ככה אתה רואה שאני לאט לאט מתקדם אני נותן לך מילה של זקן פצוע שעד לנוביי גוד אני אהיה 15 אחוז שומן+-
סנטה מביא פחם לאנשים מתחת ל20 אחוז.

@Tank שמע, האלקטרודות האלה, זה אחד הדברים הטובים. זה מפזר דלקות בקצב פסיכי.

@Tank שמע, האלקטרודות האלה, זה אחד הדברים הטובים. זה מפזר דלקות בקצב פסיכי.
טוב לשמוע, זה אומר שאם כל טיפול הוא ישים לי אותם ל20 דקות אולי זה באמת יעזור 😃

טוב לשמוע, זה אומר שאם כל טיפול הוא ישים לי אותם ל20 דקות אולי זה באמת יעזור 😃
כן, עשיתי את זה בשנים שונות בשני אזורים שונים (פעם באגן ו פעם בכתף) וזה עוזר מאד.
הדבר היחיד שצריך לוודא שהפציעה היא חד פעמית ולא משהו קבוע בגוף בגורם ומחזיר את הדלקת שוב ושוב, אבל בשביל זה יש את הפיזיוטרפיסט.

מה השאלה? יש כאן יותר מדי הודעות ספאם בשביל שאני אעקוב.
מתי חושב על לקנות את האינזר לארג' שלי. השאלה שלו היא אם תוך כמה אימונים החגורה תקבל את הצורה שלו והיא תהיה נוחה לו.

שבוע,
כבר יש לה צורה של אגן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית