הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
זה למה אמרתי שלדעתי אם תתרגל שבוע-שבועיים עם חגורה ותתרגל אליה לדעתי אתה תצליח להרים 190.
לא זוכר אם שמעת אבל אני חושב על להמשיך להתקדם בדדליפט ל160 לחמישיה ואז לנסות אימון אחריי 180 לסינגל.

לא זוכר אם שמעת אבל אני חושב על להמשיך להתקדם בדדליפט ל160 לחמישיה ואז לנסות אימון אחריי 180 לסינגל.
כן ברור ששמעתי. רק רציתי לציין את העובדה שכשתתרגל לחגורה המשקלים יקפצו בכ-10 קילו.

גם אני חושב, אם הייתי מצליח לסגור אותה עלי בכיף הייתי עושה איתה סקוואטים.

אלון - אתה מוכר את החגורה? אולי תמרה תהיה מעוניינת.
מביא אותה בחינם

היא תשמח לקבל אותה, לא יודע אם היא תשתמש בה לפני הלידה אבל אחרי הלידה בטוח.

Tank עדכן/ה את הלוג ״החיטוב הארוך ביותר בהיסטוריה״:

עדכון לוג: 24/09/15 - הדיכאון של הפציעות ממשיך להכות בי

שבוע 2 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 88.6
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 8.8
משקל מטרה - 75

סקוואט 1X5X112.5 1X3X122.5
דד ליפט 5X5X122.5
בידודים ובכי

אתחיל מהחדשות הרעות. אחרי הסטים של הסקוואט והדד ליפט נתתי נסיון לבדוק איך מתקדמם המעבר של הפציעה. ניסיתי לבצע מיליטרי פרס עם מוט ריק והכאבים ישר התחילו, ובשכיבות שמיכה גם כן... אז הייתי די מבואס כתוצאה מזה....

קרא את שאר עדכון הלוג...

תזכיר לי למה מכרת את האינזר?

מתי לקח תחגורה ?
בהחלט
תזכיר לי למה מכרת את האינזר?
כי אני שמנשחיף. למרות שאני על אחוז שומן גבוה מסת השריר שלי נמוכה ובגלל זה חגורת לארג' גדולה מדי עליי. בהתחשב בזה שסגרתי אותה על חור שאני קדחתי בזמן שאני נמצא על 21-22 אחוז שומן הגעתי למסקנה שאם אני אמשיך איתה את החיטוב אני אסיים אותו עם קדיחה של עוד 3-4 חורים וזה חבל...

בהחלט

כי אני שמנשחיף. למרות שאני על אחוז שומן גבוה מסת השריר שלי נמוכה ובגלל זה חגורת לארג' גדולה מדי עליי. בהתחשב בזה שסגרתי אותה על חור שאני קדחתי בזמן שאני נמצא על 21-22 אחוז שומן הגעתי למסקנה שאם אני אמשיך איתה את החיטוב אני אסיים אותו עם קדיחה של עוד 3-4 חורים וזה חבל...
אז מתי יותר שמן ממך? מה לעזאזל..

אז מתי יותר שמן ממך? מה לעזאזל..
לא רק מתי. היו עוד חברה במכון שלי שיותר קלים ממני במשקל, נמצאים באחוז שומן נמוך ממני וסגרו את החגורה על חור גדול יותר. מבחינת היקף בטן אני בין הרזים מכל הליפטרים אצלנו אבל מבחינת אחוז שומן אני 5 אחוז מעל כולם...

לא רק מתי. היו עוד חברה במכון שלי שיותר קלים ממני במשקל, נמצאים באחוז שומן נמוך ממני וסגרו את החגורה על חור גדול יותר. מבחינת היקף בטן אני בין הרזים מכל הליפטרים אצלנו אבל מבחינת אחוז שומן אני 5 אחוז מעל כולם...
לפחות במשהו אחד אתה הכי טוב!

2 קילומטר מעל כל היתר

עזבו אין לי כוח גם ככה אני מבואס... גם שמן גם חלש וגם פצוע. הקומינציה המושלמת. הלכתי לבכות בזמן שאני אוכל סלט... :(

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית