אני איתך! לעקוף את מקס זו תמיד ברכה.שמע, סקווט מפחיד! אבל תישאר בשיא שלך כי אני בדרך אליך ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני איתך! לעקוף את מקס זו תמיד ברכה.שמע, סקווט מפחיד! אבל תישאר בשיא שלך כי אני בדרך אליך ;)
בהצלחה! בטכניון כבר אף אחד לא עקף אותי בסקוואט. מקווה שאתה תיתן לי פייט יותר טוב 😃שמע, סקווט מפחיד! אבל תישאר בשיא שלך כי אני בדרך אליך ;)
אני רוצה לזכות בתואר הזה רק בדדליפט... 🙄בהצלחה! בטכניון כבר אף אחד לא עקף אותי בסקוואט. מקווה שאתה תיתן לי פייט יותר טוב 😃
מה השיא כרגע בטכניון בבנץ ודדליפט?אני רוצה לזכות בתואר הזה רק בדדליפט... 🙄
לא לדעת הקהל הרחב. 😆מה השיא כרגע בטכניון בבנץ ודדליפט?
לדעתי המטרה שלך עכשיו זה לא להיפצע עד התחרות הבאה חחחבהצלחה! בטכניון כבר אף אחד לא עקף אותי בסקוואט. מקווה שאתה תיתן לי פייט יותר טוב 😃
X100לדעתי המטרה שלך עכשיו זה לא להיפצע עד התחרות הבאה חחח
לא הבנתיX100
כה מאוד מקווה שלא אפצע יותר. למרות שעכשיו אין סיבה כי כל הפציעות שלי עד היום היו בגלל פאקים בטכניקה ועכשיו הטכניקה שלי הרבה יותר טובה. מאז כל השיפורים שלי בטכניקות כל הפציעות שלי רק עוברות 😃לדעתי המטרה שלך עכשיו זה לא להיפצע עד התחרות הבאה חחח
כשתתחיל לכתוב כמו בנאדם ולא x100 כביטוי להסכמה אני אתחיל להבין מה אתה מנסה לומר..מה שאמרת כפול 100.
@Daniel1 גם לא חזק בעברית וגם לא במתמטיקה.. מה יהיה? 😃
😲למשיך
טוב את השיאים האלה יקח לי זמן לשבור 😄דווקא לא שלי - יש את יעקב שעשה 170 ק"ג בבנץ' ואת הבחור מהמגזר שעשה 280 ק"ג דדליפט, פשוט יעקב נפצע כל הזמן אז הוא לוחץ קליל כרגע והבחור מהמגזר מתאושש מהסייקל 😃
לכמה חזרות?יש את יעקב שעשה 170 ק"ג בבנץ
מי זה? 🤯