הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אין קרדיט ?
זיבי אני עוזר לך בסקוואט.

אין קרדיט ?
זיבי אני עוזר לך בסקוואט.
קרדיט למתי שאמר לי לשתות מים.
קרדיט למתי שאמר לי שהמוט בסקוואט שלי עקום.
קרדיט למתי שאמר לי שאני ארגיש יותר טוב ולא הקשבתי לו והלכתי הביתה.
קרדיט למתי שהוא תמיד נמצא בסקייפ ומוכן להקשיב לכל זיוני המוח שלי 😃

מה הייתי עושה בלעדיך?

מתי הדביק אותך
וכל הכבוד על ההתקדמות מאוד מרשימה

רגע מה סיימת את המכינה?

רגע מה סיימת את המכינה?
לא. אבל אני לא יכול לחדש מנוי. כדי לחדש אותו אני צריך לשלם 200 שקל למנוי שנתי + 400 שקל עוד פעם לשנה חדשה לחבר אסט. 600 שקל זה לא סכום ששווה לשלם אם אני לא אמשיך ללמוד פה במרץ...

בוא לסקופ יש מנוי ל 3 חודשים

בוא לסקופ יש מנוי ל 3 חודשים
אני צריך רק חודש. אני לא רוצה לשלם 450 שקל על 3-4 שבועות במכון שאני נדפק בו עם הראש במראה כשאני מוציא את המוט בסקוואט.

אני צריך רק חודש. אני לא רוצה לשלם 450 שקל על 3-4 שבועות במכון שאני נדפק בו עם הראש במראה כשאני מוציא את המוט בסקוואט.
הזזתי את הראק יותר רחוק מהמראה
ויש כרטיסיה ל 10 כניסות ב 200-300 שקל

ויש כרטיסיה ל 10 כניסות ב 200-300 שקל
אני אחשוב על זה, אם לא יהיו אלטרנטיבות אולי אלך על זה. למרות שאני לא כזה אוהב את המכון שלך ואם תהיה אופציה אחרת אעדיף לנסות אותה.

אני אחשוב על זה, אם לא יהיו אלטרנטיבות אולי אלך על זה. למרות שאני לא כזה אוהב את המכון שלך ואם תהיה אופציה אחרת אעדיף לנסות אותה.
אבל מה איתי?

איתך אני אגיע לדדליפט 210 וסקוואט 180
בלעדיך דדליפט 160 עם טכניקה גרועה וסקוואט 120 במזל
תבדוק לי באימון הבא שלך אז כמה זה עולה כרטיסיה ל10 כניסות. 10 כניסות זה +- מה שאני אצטרך בדיוק ל3-4 שבועות. אם זה עולה באזור ה200 שקל אני אלך על זה כנראה. תוכל גם לבדוק לי אם יש אולי הנחת סטודנט או משהו?

תבדוק לי באימון הבא שלך אז כמה זה עולה כרטיסיה ל10 כניסות. 10 כניסות זה +- מה שאני אצטרך בדיוק ל3-4 שבועות. אם זה עולה באזור ה200 שקל אני אלך על זה כנראה. תוכל גם לבדוק לי אם יש אולי הנחת סטודנט או משהו?
כמובן
04-8123144 המספר שלהם 3>

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית