עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרדיט למתי שאמר לי לשתות מים.אין קרדיט ?
זיבי אני עוזר לך בסקוואט.
😍 כלום.מה הייתי עושה בלעדיך?
כבר הישווינו סיפטומים, זה לא אני. 😃מתי הדביק אותך
וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע גייז רצחכבר אשוונו סיפטומים, זה לא אני. 😃
🤣*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* נשמע גייז רצח
לא. אבל אני לא יכול לחדש מנוי. כדי לחדש אותו אני צריך לשלם 200 שקל למנוי שנתי + 400 שקל עוד פעם לשנה חדשה לחבר אסט. 600 שקל זה לא סכום ששווה לשלם אם אני לא אמשיך ללמוד פה במרץ...רגע מה סיימת את המכינה?
אכן כן.600 שקל זה לא סכום ששווה לשלם אם אני לא אמשיך ללמוד פה במרץ...
אבקש עזרה בפורום. עוד כמה דקות פותח נושא. אולי יוכלו לעזור לי פהאז איך תתאמן עכשיו באשדוד? אתה הרי כל השבוע בחיפה לא?
אני צריך רק חודש. אני לא רוצה לשלם 450 שקל על 3-4 שבועות במכון שאני נדפק בו עם הראש במראה כשאני מוציא את המוט בסקוואט.בוא לסקופ יש מנוי ל 3 חודשים
הזזתי את הראק יותר רחוק מהמראהאני צריך רק חודש. אני לא רוצה לשלם 450 שקל על 3-4 שבועות במכון שאני נדפק בו עם הראש במראה כשאני מוציא את המוט בסקוואט.
אני אחשוב על זה, אם לא יהיו אלטרנטיבות אולי אלך על זה. למרות שאני לא כזה אוהב את המכון שלך ואם תהיה אופציה אחרת אעדיף לנסות אותה.ויש כרטיסיה ל 10 כניסות ב 200-300 שקל
אבל מה איתי?אני אחשוב על זה, אם לא יהיו אלטרנטיבות אולי אלך על זה. למרות שאני לא כזה אוהב את המכון שלך ואם תהיה אופציה אחרת אעדיף לנסות אותה.
אותך אני אוהב 😍אבל מה איתי?
איתך אני אגיע לדדליפט 210 וסקוואט 180אותך אני אוהב 😍
תבדוק לי באימון הבא שלך אז כמה זה עולה כרטיסיה ל10 כניסות. 10 כניסות זה +- מה שאני אצטרך בדיוק ל3-4 שבועות. אם זה עולה באזור ה200 שקל אני אלך על זה כנראה. תוכל גם לבדוק לי אם יש אולי הנחת סטודנט או משהו?איתך אני אגיע לדדליפט 210 וסקוואט 180
בלעדיך דדליפט 160 עם טכניקה גרועה וסקוואט 120 במזל
כמובןתבדוק לי באימון הבא שלך אז כמה זה עולה כרטיסיה ל10 כניסות. 10 כניסות זה +- מה שאני אצטרך בדיוק ל3-4 שבועות. אם זה עולה באזור ה200 שקל אני אלך על זה כנראה. תוכל גם לבדוק לי אם יש אולי הנחת סטודנט או משהו?