הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לא הבנתי מקס, פרצת דיסק ?
מצטער רק עכשיו שמתי לב להודעה

אני לא יודע אם פרצתי דיסק. כשהייתי אצל האורטופד הוא הסתכל על צילום שעשיתי בגיל 16 בפציעת הגב התחתון הקודמת והחליט לא לשלוח אותי לעוד צילום, הוא החליט שאני לא פרצתי דיסק. לאומת זאת הפיזיוטרפיסט אמר לי בפגישה הראשונה שהוא חושד שיש לי או פריצה או בלט דיסק. אני לא יודע למי להאמין יותר אז אני אדבר מחר עם הפיזיוטרפיסט ואם הוא חושב לנכון אני אבצע צילום ואבדוק את זה.

בלי קשר לזה שאתה מתפרק,
אני זוכר שניסית להשיג PDF לספר של קארבנייט.
מצאת בסוף?

בלי קשר לזה שאתה מתפרק,
אני זוכר שניסית להשיג PDF לספר של קארבנייט.
מצאת בסוף?
שמע, הייתי כל כך מיואש מהחיפוש שאפילו... ותכין את עצמך... אפילו...

בדקתי את העמוד השני בחיפוש של גוגל.

ולא מצאתי אין לי את הPDF אבל יש לי תחליף בשם דניאל

מעניין אותי אם מישהו אי פעם מצא משהו בעמוד השני של גוגל
יש שמועות שמחביאים שם סודות על הרצח של לינקולן ומפגשים של הilluminati אבל לא מצאתי
אין

לך

חיים.

לא נראלי שהספר קיים בכלל.
ד״א, דניאל קרא את הספר?
אין לי מושג אבל אני מאמין שכן.

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 19/05/15 - עוד ביקור אצל הפיזיוטרפיסט

אוקיי אז יצא לי לבקר עוד פעם בפיזיוטרפיה והמצב שלי כרגע הרבה יותר טוב מבחינת חיי יום יום. כבר לא כואב לי לשבת וכמעט ולא כואב ללכת. אני ממשיך לעשות תרגילים לשיפור המצב והם כנראה עובדים.

הפיזיוטרפיסט אמר לי לא להתאמן היום אלה להתאמן עוד פעם ביום חמישי, ושהתוכנית תהיה כולה בRM12-RM20. הוא אישר לי להתחיל לבצע פרוטוקול פציעות לסקוואט ולדד ליפט ושבוע הבא גם כן להתאמן רק יומיים. אם אחרי שבוע הבא הכל יהיה טוב הוא אמר שאני יכול לחזור לאט לאט לRMים יותר נמוכים ולמשקלים גבוהים יותר.

כששאלתי אותו לגבי אם כדאי לי לעשות צילום MRI או צילום אחר ולבדוק אם יש לי פריצה או לא הוא אמר שאין טעם כי גם אם התוצאה תהיה חיובית ובאמת יש לי פריצה עדיין ישלחו אותי לפה וכלום לא ישתנה. כל עוד התרגילים עובדים והמצב שלי משתפר הכל בסדר גמור.

הפעם אני לא הולך לקחת משקלים גבוהים ולעשות בדיוק מה שנאמר לי, נקווה שתוך חודש-חודשיים המצב יתייצב ואני אוכל לחזור למשקלי עבודה נורמאליים

קרא את שאר עדכון הלוג...

תרגיש טוב כבר עד הסמינר את בריא 100%

שמע, הייתי כל כך מיואש מהחיפוש שאפילו... ותכין את עצמך... אפילו...

בדקתי את העמוד השני בחיפוש של גוגל.

ולא מצאתי אין לי את הPDF אבל יש לי תחליף בשם דניאל

אם לזה התכוונת , אז העליתי את זה בפוסט אחר אבל אעלה שוב 😃
Enjoy

קבצים מצורפים

• Carb Back Loading.pdf
    4.2 MB · צפיות: 857
זה לא אותו דבר?
לא, הספר שהוא הביא עובד לפי שיטה של דל פחמימה בבוקר, אימון מאוחר בערב (לפחות 5 בערב) ומיד אחר כך העמסה.
וככה בעצם אתה עושה כל יום כשבימי אימון אתה עושה צ׳יט ובימי מנוחה אתה עושה העמסה רגילה.
קארבנייט דוגל בלאכןל כמה שאתה רוצה ולהגביל פחמימה ל30 ופעם בשבוע (כל 5-7 ימים) אתה עושה ערב העמסה משעה מסויימת ופשוט טוחן מכל הבא ליד (עדיפות לפחמימה פשוטה).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית