עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ת'אמת נוטה יותר לכיוון ה2.מתי אתה הולך להגיעה 2 או 3 ? זה הבדל גדול
אגב אתה לא רוצה ליסוע לסמינר?אז אני גם מכוון לכיוון 2
אני עובד.אגב אתה לא רוצה ליסוע לסמינר?
באסה...אני עובד.
אני כנראה באזור 3:30-4, מקווה שאספיק להגיע לפני 4 אחרת אבוא מחרתיים
דודי אמר שהוא רוצה להגיע באזור 2-3, אני כנראה אצטרף אליו. אם יהיו שינויים בלו"ז הוא יעדכן כנראה לי לא אכפת כל כך מתי לבוא.
תרגיש טוב!אני חולה בבית אז אני לא יודע אם אני אבוא, אם אני ארגיש ממש טוב אני בטח אגיע בסביבות 2-3 כמו שמקס כתב.
תרגיש טובאני חולה בבית אז אני לא יודע אם אני אבוא, אם אני ארגיש ממש טוב אני בטח אגיע בסביבות 2-3 כמו שמקס כתב.
אם אני לא אספיק מחר אז אבוא יום שנימישהו בא יום שני? 🙄
מישהו בא יום שני? 🙄
ביום שני פתוח כרגיל, אחכה לעדכון 😃בהחלט יכול להיות שאני אבוא במקום מחר ביום שני, אני אעדכן כאן.
טוב אז אחרי שהיה לי שיפור ענק בעניין הפציעה בשבוע האחרון היא חזרה קצת לכאוב היום שזה ביאס אותי רצח ואפילו התלבטתי אם ללכת לאימון היום, אבל בסוף הלכתי.
לפי מה שהרגשתי, מה שגרם לפציעה לכאוב היום היה צורת הישיבה שלי. חלק מהישיבה שלי עשיתי עם גב עקום תקופה מסוימת וכנראה זה שינה את הצורה של הדיסקים שלי (לפי מה שהפיזיוטרפיסט אמר לי הדיסק שלי רופף ונע בקלות אז כנראה הוא יכול לזוז לכאן או לכאן גם מתנועות קטנות לא במקום כמו ישיבה עם גב עגול תקופה מסוימת).
בצורות ישיבה נכונות הכאב לא מופיע והקפדתי על צורת ישיבה נכונה כל יום עד היום.
חזרתי להתאמן בצורת SS/לינארית כי אמרו לי לוותר על הפרוטוקול. אני עובד עם משקל נמוך בינתיים
בנץ' - 3X5X80
סקוואט - 3X5X60 (הפציעה דיי כאבה פה)
מתח 9 8 10
בייספס 3X8X18 טאמבלים
צ'ין אפס 8 8 7
נקווה שעד יום שלישי הכל יהיה בסדר ונעשה פרס/דד ליפט.
אצלי האימונים לא משפיעים על הפציעה אלה אם אני עובד עם משקל כבד. חוץ מזה טבע הפציעה שונה כי אצלי זה פציעה שקשורה לדיסק ככל הנראה. אני חושב שעדיף לי להמשיך לעבוד עם משקלים נמוכיםגם לי הייתה פציעה (סט פמפומים בסקוואט, טעות מפגרת) בגב לפני איזה חצי שנה, כל פעם שניסיתי לחזור לעשות סקוואט זה חזר. לקחתי חודש הפסקה מסקוואט ודדליפט ואז טפו טפו זה עבר. תנסה אולי גם לקחת הפסקה (אבל ארוכה), אולי זה יעבור. הסטים האלה של ה60 כשיש לך פציעה יותר מזיקים מתורמים, ככה זה לפחות היה אצלי. החלמה מהירה.
טוב החלטתי לבטל את האימון היום מכמה סיבות. רוב הסיבות לא רלוונטיות אבל אני כבר לא יודע מה הולך על הפציעה שלי. זה מרגיש כאילו אם הייתי צריך לשרטט גרף של כאבי גב כפונקציה של זמן אז בהתחלה הייתי מצייר ישר ואז אחרי זמן מסוים הופך את זה לגרף של sinx כי מאז שהמצב הפך מזה שלא יכולתי ללכת או לשבת למצב שבו המצב יחסית בסדר אז כל פעם זה נע בין 0 כאבים לכאבים שבהם כבר כואב ללכת...
תמונה להמחשה
![]()
בקיצור, אני הולך לנצל את הזמן ללמידה לפיזיקה, מקווה שארגיש טוב יותר בחמישי.
צודק הייתה לי טעות בגרף בשבילך תיקנתי אותוחזק אתה, הבאתה אותה ב SIN, ואפילו נתתה פה בגרף רק שיש שם קצת בעיה לאותו X יש 2 ערכים עבור X=3, או שזה נקודת קיצון בסוג קפיצה ?