עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דניאל יש מצב אתה מביא לי את המשקולות 0.5 קילו שלך ?
אתה פה בסופ"ש ?כן, הבעיה שאני לא אתאמן בטכניון עד יום שני או שלישי הבא. אם בא לך לקפוץ לקחת אותן ממני היום או מחר, אני גר ממש ביציאה מהטכניון.
אתה פה בסופ"ש ?
אתה בא להתאמן מחר?אתה פה בסופ"ש ?
אז כבר נדבר על זה שבוע הבאה.לא, נוסע מחר בצהריים
כן 7:30 בערךאתה בא להתאמן מחר?
סבבה אני בא לעשות RM20!!אז כבר נדבר על זה שבוע הבאה.
כן 7:30 בערך
תבוא בשעה שאין אנשים 6 בבוקר, סיפרתי לכולם שאתה נכה בגלל שאתה עושה סקוואט ודדליפט וזה לא בריא.סבבה אני בא לעשות RM20!!
אתה לא מעדיף שאנשים יראו אותי כדוגמא חיה לאיך נפצעים מסקוואט שיפנו לך את הכלוב?תבוא בשעה שאין אנשים 6 בבוקר, סיפרתי לכולם שאתה נכה בגלל שאתה עושה סקוואט ודדליפט וזה לא בריא.
רעיון יותר טוב, תבוא תעשה רק מכנות ותלך עם גב עקום, וכל מי שישאל אותך מה קרה תגיד עשיתי סקוואט ודדליפטאתה לא מעדיף שאנשים יראו אותי כדוגמא חיה לאיך נפצעים מסקוואט שיפנו לך את הכלוב?
תארגן את דודי יבגני אלון ודניאל 20 ש"ח מכל אחד ואני אעשה את זה כל יום 😃רעיון יותר טוב, תבוא תעשה רק מכנות ותלך עם גב עקום, וכל מי שישאל אותך מה קרה תגיד עשיתי סקוואט ודדליפט
80 שקל ואתה עושה את זה כל יום ? זונה זולהתארגן את דודי יבגני אלון ודניאל 20 ש"ח מכל אחד ואני אעשה את זה כל יום 😃
100 שקל כי זה כולל אותך וזה 100 שקל לכל יום. אני הזונה הכי יקרה שתפגוש.80 שקל ואתה עושה את זה כל יום ? זונה זולה
לא לא, אני לא הייתי רשום ברשימה היו סה"כ 4 אנשים. עכשיו זה הפרת הסכם100 שקל כי זה כולל אותך וזה 100 שקל לכל יום. אני הזונה הכי יקרה שתפגוש.
טוב עכשיו ממך זה 40 ש"ח ואני רוצה גם שתביא לי כוס קפה לכל אימון שאני בא.לא לא, אני לא הייתי רשום ברשימה היו סה"כ 4 אנשים. עכשיו זה הפרת הסכם
ואני רוצה מציצה ממך לכל אימון שאני באטוב עכשיו ממך זה 40 ש"ח ואני רוצה גם שתביא לי כוס קפה לכל אימון שאני בא.
את האמת גם בחינם לא הייתה מסכים ממך.מציצה ב40 ש"ח? אתה צריך לפנות ל @Fatty