עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תדבר ככה אתה בחיים לא תחליםואם אני אתחרה מתישהו זה יהיה בחלומות שלי כי אני כבר לא מאמין שהפציעה שלי תעבור מתישהו 😭
אבל תמיד יהיה לי תרוץ למה לא הצלחתי 😉אם תדבר ככה אתה בחיים לא תחלים
כמו התירוצים שלי ללמה לא גודל לי זקן 😭אבל תמיד יהיה לי תרוץ למה לא הצלחתי 😉
אני בנאדם שאוהב לחשוב שהוא יותר טוב מכולם
FBW זה להתחלה כי בחודש האחרון בקושי התאמנתי. אחרי 2-3 שבועות בתוכנית אני אחליף לתוכנית בנץ'. יש לך המלצות כלשהן?למה FBW ולא תוכנית לבנץ' או משהו?
אתה יכול לנסות להריץ אד קואן אבל רק שבועות 2-7FBW זה להתחלה כי בחודש האחרון בקושי התאמנתי. אחרי 2-3 שבועות בתוכנית אני אחליף לתוכנית בנץ'. יש לך המלצות כלשהן?
אני אחשוב על זה אבל אני חושב שאני מעדיף למצוא תוכנית שתתאים לפחות לסייקל של 12 שבועות.אתה יכול לנסות להריץ אד קואן אבל רק שבועות 2-7
מהשלשות והלאה לא ראיתי יותר מדי מקרי הצלחה...
6*2=12 🙄אני אחשוב על זה אבל אני חושב שאני מעדיף למצוא תוכנית שתתאים לפחות לסייקל של 12 שבועות.
אתה הולך לחטב 16 שבועות לא? אז למה 12?אני אחשוב על זה אבל אני חושב שאני מעדיף למצוא תוכנית שתתאים לפחות לסייקל של 12 שבועות.
שבוע 1 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 97.4
ירידה משקילה קודמת - 0
ירידה סה"כ - 0
משקל מטרה - 75
אימון FBW
בנץ' 3X5X90
מתח 3X8
פרס 3X5X50 (לא מתכוון להוסיף לזה משקל בינתיים כדי לא לפגוע בפציעה)
בייספס 3X12X7.5 במוט W
טרייספס מאחורי הראש 3X8X18
אופניים 30 דקות
היה אימון סבבה לגמרי, מחר מתחיל גם לאכול בדל פחמימה, מתכוון להישקל כל אימון כאשר משקל המטרה הוא 75 קילו עד סוף שבוע 16, שזה אומר שיש לי 16 שבועות להוריד 22.4 קילו.
שיהיה לי בהצלחה!
אימון הבא ממשיך בFBW, אחרי שבועיים בFBW כנראה הולך להתחיל את תוכנית הבנץ' של שון פלפס
http://www.weightrainer.net/spreadsheets/add50.html
הולך להחליף את תרגילי הרגליים במשהו אחר.
הגב מרגיש טוב יותר עכשיו מהתקופות שבהם עשיתי סקוואט/דד אבל עוד מוקדם לדבר. נקווה לטוב, אעדכן ביום שלישי לגבי מצב הגב ואיך הוא מרגיש
שיהיה בהצלחה!
תודה רבה!בהצלחה מקווה לטוב 😉
תודה יא שחיף!בהצלחה תותח 😃
אני לא התאמנתי הרבה זמן אני מוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע לבנץ', על סקוואט ודד ליפט מין הסתם ויתרתי. ה90 בנץ' הרגיש קליל היום אני אמשיך להוסיף 5 קילו כל אימון עד ה100 ואז 2.5 כל אימון ואז יעשה ריסט לקראת תחילת הסייקל בשון פיליפס.ויתרת על משקלי עבודה?
סעמק עדין הבנץ' שלך יותר חזק משליתודה רבה!
תודה יא שחיף!
אני לא התאמנתי הרבה זמן אני מוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע לבנץ', על סקוואט ודד ליפט מין הסתם ויתרתי. ה90 בנץ' הרגיש קליל היום אני אמשיך להוסיף 5 קילו כל אימון עד ה100 ואז 2.5 כל אימון ואז יעשה ריסט לקראת תחילת הסייקל בשון פיליפס.
דווקא לא. אתה שוקל 20 קילו פחות ממני. תעשה את החישוב. אם אני עכשיו אנסה RM5 אני כנראה לא אעבור בהרבה את ה110 כי נחלשתי מאז שאני פצוע.סעמק עדין הבנץ' שלך יותר חזק משלי
ואצלי זה איפשהו על ה92.5 על 78-77דווקא לא. אתה שוקל 20 קילו פחות ממני. תעשה את החישוב. אם אני עכשיו אנסה RM5 אני כנראה לא אעבור בהרבה את ה110 כי נחלשתי מאז שאני פצוע.