הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מתי הספקת להיפצע?

ומה מיוחד בפאווראוס?
משכתי כאבים במשך שבועיים באימון האחרון אחרי הסקוואט הכאבים היו נוראיים.
לא הצלחתי להרים פלטה אפילו.העיקר PR של 95 לחמישיה בבנץ.

משכתי כאבים במשך שבועיים באימון האחרון אחרי הסקוואט הכאבים היו נוראיים.
לא הצלחתי להרים פלטה אפילו.העיקר PR של 95 לחמישיה בבנץ.

יפה אבל נתת אחלה PR...
אולי תנסה להשתמש ברצועות ?

למה כאב לך מהסקוואט?
איפה אתה שם את האגודל ?
הכאב כבר נגזרת של כאב שהתחיל לפני שבועיים. החמיר

האגודל נמצא מעל המוט והכרית של כף היד תומכת במוט.
בהתחלה הייתי סוגר את האגודל..

סוגר מלמעלה, אבל עדיין סוגר

אז איך כואב לך?
עשית משהו מיוחד?
אני מניח שהיה עומס מיותר על האמות והמרפקים בגלל המנח שלא נכון של כף היד..
כי הכל התחיל אצלי מהרגע שעברתי ל LB.

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 15/03/15 - ישש הייתי לבד בראק )))

מבסוט מהאימון שציפיתי שיהיה מעפן כי הראק יהיה תפוס.
התחלתי מבנץ' פרס, סט אחרון של 102.5 עלה יפה. 4 חזרות עלו בקלות וחזרה חמישית קצת קשה אבל הסתדרתי לבד בלי עזרה של ספוטר. מאמין שכבר ב107.5-110 אני אצטרך כבר לקחת עזרה ממישהו. עדיין נחמד יחסית לזה שמשקל הגוף שלי עדיין לא הגיע ל90 😃
משבוע הבא נעלה את הקפיצה מסט לסט מ10 קילו ל12.5 על מנת שהעליה תהיה יותר חלקה במשקלי העבודה.
קצת מאוכזב מהסקוואט כי 5 החזרות עם 125 היו קצת כבדות, משהו שלא ציפיתי לו כי רציתי להעלות 5 קילו כל אימון לפחות עד 150. חייב לציין שבגלל שהראק בטכניון מאוד לא נוח לי אני צריך לקחת 2 צעדים אחורה בתחילת כל סט כדי לצאת החוצה, משהו שדיי מעייף אותי עוד לפני שהסט התחיל. אין לי כרגע פתרון לזה, ניסיתי סט ראשון לעשות בתוך הראק והיה ממש ממש לא נוח אז אין לי דרך אחרת עד שהטכניון יחליט להביא כלוב.
מתח סט ראשון עשיתי 10 חזרות, סט שני 9 וסט שלישי כבר הייתי שבור מת ומזיע ועשיתי רק 6 חזרות כשחזרה שישית בקושי נחשבה.
מתבאס שלא יצא לי להתאמן היום עם @yujinius בגלל שהלימודים היו עד 4 😭

אימון הבא יהיה יום שלישי בבוקר עם @godlin23 (תעדכן אותי כשתדע בטוח באיזה שעה אתה בא)
סקוואט - 65 80 95 95
דד ליפט - 87.5 107.5 127.5 147.5
פרס - 45 52.5 60 67.5

שיהיה לי בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

הראק לא נוח לך בגלל המוטות בטחון שאתה נתקע בהם?
יש שמועות מזמן שהולכים להביא עוד ראק. היום מישהו במכון אמר שהמאמנים אמרו לו שעוד חודשיים הוא צריך להגיע ושזה כלוב סגור עם מוטות בטחון שניתן לשנות את הגובה שלהם. מה מתוך זה נכון לא יודע...

הראק לא נוח לך בגלל המוטות בטחון שאתה נתקע בהם?
יש שמועות מזמן שהולכים להביא עוד ראק. היום מישהו במכון אמר שהמאמנים אמרו לו שעוד חודשיים הוא צריך להגיע ושזה כלוב סגור עם מוטות בטחון שניתן לשנות את הגובה שלהם. מה מתוך זה נכון לא יודע...
שמעתי את זה גם אימון שעבר מאיזה בחור אחד לפני שבאת... אני מאוד מקווה שהשמועה הזאת נכונה. המוטות בטחון גבוהים מדי בשבילי וקרובים אליי מאוד. גם המוט שמאחורי המוטות בטחון מפריע כי אני מפחד להתקע בו. כשניסיתי סט ראשון לרדת עם 65 קילו בתוך הראק היה לי ממש לא נוח וידעתי שאין סיכוי שאני יוכל לעשות את זה עם משקל כבד.
כשנתאמן ביחד ביום ראשון הבא (אני מקווה) אני אראה לך בדיוק איך זה נראה אולי תחשוב על איזה רעיון בשבילי 😃

כשנתאמן ביחד ביום ראשון הבא (אני מקווה) אני אראה לך בדיוק איך זה נראה אולי תחשוב על איזה רעיון בשבילי 😃
יום ראשון הבא אני עדיין אנוח אחרי התחרות כנראה, אבל יום שלישי הבא נתאמן 😃
לגבי הראק ממה ששמעתי הוא כבר הוזמן ובגלל בעיה עם החברה שמספקת אותו הוא עדיין לא כאן, שוב, שמועה. אבל ראיתי שהביאו כמה דברים חדשים למכון, אולי גם הראק בדרך

יום ראשון הבא אני עדיין אנוח אחרי התחרות כנראה, אבל יום שלישי הבא נתאמן 😃
לגבי הראק ממה ששמעתי הוא כבר הוזמן ובגלל בעיה עם החברה שמספקת אותו הוא עדיין לא כאן, שוב, שמועה. אבל ראיתי שהביאו כמה דברים חדשים למכון, אולי גם הראק בדרך
נקווה מאוד אם יגיע כלוב נורמאלי זה יעזור לי מאוד להוסיף משקלים 😃

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 17/03/15 - יום מבאס עם כשלים וללא עליה במסה

קודם כל לא יודע כבר מה לעשות עם עצמי מבחינת עלייה במסה. אני אוכל כמה שאני יכול וההתקדמות שלי מלפני שבוע+ היא 0. שקלתי ביום ראשון שעבר 86 קילו (נשקלתי בלי בגדים על בטן ריקה) והיום אחרי אימון הייתי 88 עם בגדים.

היה לי כשל היום בפרס (4 חזרות עם 67.5) ובדד ליפט (4 חזרות עם 150).
אני מרגיש שהדד ליפט שלי לא יתקדם עוד הרבה, לא יודע למה כל כך כבד לי עם 150 כשהסקוואט שלי עדיין עולה בסדר על 125 ואני יכול להמשיך להוסיף משקל בו.
אני שוקל להחליף תוכנית אימונים לתוכנית שתתמקד בדד ליפט כי הוא בפיגור רציני אצלי. לא בטוח לגבי איזו תוכנית לבחור ואיך לגרום לעצמי להתחיל להעלות משקל גוף כשלגוף שלי כל כך קשה להכניס לעצמו אוכל.

בקיצור, סלט רציני, הולך לחשוב הרבה על מה לעשות בזמן שאני מכין סנדוויצ'ים עם לחם לבן וחמאת בוטנים.
תודה ל @godlin23 שהיה איתי באימון 😃
מצטער שנתשתי אותך לפני שסיימת

אימון הבא יום חמישי בבוקר
בנץ' 62.5 72.5 82.5 92.5 105x3 82.5x8
סקוואט 65 80 95 110 130x3 95x8
מתח 3xMax

קרא את שאר עדכון הלוג...

תחשוב על טקסס
לגבי אוכל כמה קלוריות יש לך ?

תחשוב על טקסס
לגבי אוכל כמה קלוריות יש לך ?
חושב אבל זה הרבה נפח. אני חושב גם על התוכנית של קורטה אולי אני אקח אותה לנסיון.
מבחינת קלוריות אני בספק אם אני עובר את ה1800-2000. אני לא יכול פיזית להכניס לעצמי יותר. כל פעם שאני אוכל יותר מדי יש לי בחילות וכאבי בטן ואין לי כמעט אף פעם הרגשת "רעב" אני יכול גם לרוב להכניס 1200-1400 קלוריות ביום ואני לא אהיה רעב. משהו דפוק עם הגוף שלי...

אל תדאג לגבי המ.ג, העיקר שאתה מתחזק.
כשתהיה מספיק חזק יהיה לך הרבה יותר קל לעלות במסה.

אל תדאג לגבי המ.ג, העיקר שאתה מתחזק.
כשתהיה מספיק חזק יהיה לך הרבה יותר קל לעלות במסה.
מאוד מקווה שאני אמשיך להתחזק בינתיים רק הדד ליפט מאוד מדאיג אותי.

קו

עדע
חושב אבל זה הרבה נפח. אני חושב גם על התוכנית של קורטה אולי אני אקח אותה לנסיון.
מבחינת קלוריות אני בספק אם אני עובר את ה1800-2000. אני לא יכול פיזית להכניס לעצמי יותר. כל פעם שאני אוכל יותר מדי יש לי בחילות וכאבי בטן ואין לי כמעט אף פעם הרגשת "רעב" אני יכול גם לרוב להכניס 1200-1400 קלוריות ביום ואני לא אהיה רעב. משהו דפוק עם הגוף שלי...
קורטה עדיף במשקלים יותר כבדים טקסס עדיפה לדעתי
לגבי אוכל תנסה כל פעם לדחוף עוד קצת וככה תעלה תקלוריות אני שוקל96 ואוכל 4000 עד5000 קל כל יום

קו

עדע

קורטה עדיף במשקלים יותר כבדים טקסס עדיפה לדעתי
לגבי אוכל תנסה כל פעם לדחוף עוד קצת וככה תעלה תקלוריות אני שוקל96 ואוכל 4000 עד5000 קל כל יום
עכשיו חזרתי אחרי אימון ניסיתי לדחוף קצת אוכל לקחתי כולה פרוסת לחם אחת עם חמאת בוטנים ושייק חלבון ואני לא מצליח לסיים אפילו את זה אני מרגיש בחילה...
קורטה יכול לעזור לי כי ההתאוששות שלי לא מספיק טובה לדעתי כדי לעשות 5x5 נפח בטקסס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית