נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
בהחלט אובר אקסטנשן, למרות שהזווית מקשה קצת. פעם העליתי תמונה של הסקוואט שלו בזמן הירידה מזווית טובה שרואים בבירור כמה אובק אקסטנשן יש שם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א.גם החגורה מסתירה קצת.בהחלט אובר אקסטנשן, למרות שהזווית מקשה קצת. פעם העליתי תמונה של הסקוואט שלו בזמן הירידה מזווית טובה שרואים בבירור כמה אובק אקסטנשן יש שם.
אימון התאוששות
סקוואט 2X5X107.5
פרס 3X5X47.5
צ'ין אפס 1X12 1X11 1X9
משקל גוף - פאקינג 95.6!!!!!!!!!
אין משהו מעניין לספר מהאימון. ניסיתי כמה וריאציות לסקוואט והיה בסדר. נראה איך יהיה יום חמישי עם משקל כבד.
אני משתגע מזה שהורדתי 500 קלוריות והעליתי משקל!!! חשבתי לעצמי, האם השתגעתי? מה הולך פה? אולי אני אוכל יותר מדי קלוריות בלי לשים לב? נכנסתי לאתר של MYFITNESSPAL באינטרנט ועשיתי ספירה. כבר אמרתי לכם שהגוף שלי דפוק? הנה מה שיצא בסוף:
קלוריות - 2612
פחמימות - 245
שומן - 107
חלבון - 163
מצחיק נכון? אני עולה במסה על 2612 קלוריות כשהBMR שלי הוא 2108.
בטח כל האקטומורפים פה בפורום מקנאים בי רצח 😃
בכל מקרה הורדתי עוד מזה בערך 500 קלוריות אז לפני זה היה באזור ה3100. אני מקווה מאוד שעל כמות הקלוריות הזאת בשבועות הקרובים אני אשאר על אותו משקל או ארד אפילו. אני לא רוצה לעלות יותר, אני כבר שמן גם ככה... אם עוד שבועיים אני אשקול 96+ על אותה כמות קלוריות אני כנראה אוריד לאיזה 2000...
בכל מקרה, אימון הבא
סקוואט 1X5X155
פרס 1X5X62.5
בנט אובר 3X5X90
שיהיה ערב טוב לכולם
כל פעם שקורה לי משהו טוב רגע אחרי זה קורה לי משהו רע. הפציעה בגב עוברת? יאללה פציעה בכתף. הפציעה בכתף עוברת? יאללה תשמין מ2500 קלוריות.בגללי.
קטשופ=משמעות החייםכל פעם שקורה לי משהו טוב רגע אחרי זה קורה לי משהו רע. הפציעה בגב עוברת? יאללה פציעה בכתף. הפציעה בכתף עוברת? יאללה תשמין מ2500 קלוריות.
כל הזין!!!!!
נראה לי כדי לעלות פחות אני אתחיל לקצץ בקטשופ.
טוב הייתה בסוף טעות בספירהקטשופ=משמעות החיים
איך אתה מתמודד עם זה?מקס, נועדת להיות שמן. תתמודד.
מתןק מדי@Savo
Would disagree.
בקלות, טוחן הכל ואז מסתיר ראיות @Kartalajanאיך אתה מתמודד עם זה?
הוא מדחיק את המחשבה על ידי חשיבה על כינויים חדשים כשהוא מקבל באןאיך אתה מתמודד עם זה?
U don't know ketchup. U don't know his life. U don't know what he has been thru. U don't know what he has seen. Stop talking shit about him.לא..
Who do I ask for him to get banned?@Savo
Would disagree.
10/10 would buy againKetchup is love, ketchup is life.
Ftfy11/10 would buy again
אני דווקא לא מסתיר ראיות. לעלות את התמונה של הכף יד שלך? 😆😆מתןק מדי
בקלות, טוחן הכל ואז מסתיר ראיות @Kartalajan
ובואנה מקס אם זה לא מספיק, אני עובד עם אוכל+אבא שלי שף+אני חזיר
Duuuuuude..U don't know ketchup. U don't know his life. U don't know what he has been thru. U don't know what he has seen. Stop talking shit about him.
Ketchup too sweet? Heinz isn't sweet.
Ketchup is love, ketchup is life.
Who do I ask for him to get banned?
עזוב תן למקס לחיות באשלייה שהוא היחיד שפצוע.אני דווקא לא מסתיר ראיות. לעלות את התמונה של הכף יד שלך? 😆😆
סקוואט 1X5X155
פרס 1X5X62.5
חתירה במכונה (כן, אני אפס) 3X12
משקל גוף 94.4 (יש מתחעטבבבב!!#^#%#)
הגעתי למסקנה שבנט אובר לא טוב לגב שלי. אומנם הפציעות שלי בגב כמעט ולא מורגשות אני מרגיש עדיין לחץ חזק על הגב בתרגיל הספציפי הזה. החלטתי לעבור לחתור במכונות כדי לחזק את הלטיסימוס, אין לי רעיונות טובים יותר שלא יפעילו לחץ על הגב התחתון, למישהו יש? אשמח לשמוע.
סקוואט 155 הרגיש קליל אחרי ה170. כל ה5 חזרות עלו יפה ובלי יותר מדי בעיות. פרס 62.5 גם הרגיש קליל ואני כנראה הייתי סוגר עכשיו חמישיה גם עם 10 קילו יותר. הפציעה בכתף גם לא הורגשה בכלל היום! אני מרגיש שמאז שאני עושה פרס הפציעה בכתף רק עוברת! נראה מה ימשיך להיות שבוע הבא, אולי אתחיל להוסיף גם בנץ' לאט לאט אם זה ירגיש בסדר 😃
שמח שהגוף מתחיל להגיב טוב להורדה של הקלוריות והפסקתי להשמין מאימון לאימון. משקל 94 הוא משקל סבבה ואם אני אשאר עליו יציב אני אהיה מבסוט!
Clean bulking for the win
יום ראשון אימון נפח שבוע 4 טקסס מת'וד:
סקוואט 5X5X140
פרס 5X5X52.5
דדליפט 1X5X175
שיהיה לכולם שבת שלום וחג שמח!
אני אפס